תמיד כיף לנחות לביקור פתע בפורום

bikingstudent

New member
תמיד כיף לנחות לביקור פתע בפורום

תמיד מעניין כאן !
בכל אופן.. יש לי קצת בעיה.. בגלל סיבות כאלו ואחרות.... אין לי ממש חברים לצאת איתם וואממ... להכיר בנות .... ס'תומרת יש לי חברים... מצד אחד.. יש חברים שהם פשוט אממ.. ככל הנראה לא היתבגרו עדיין.. מצד שני.. חברים אחרים.. כאילו עם ה"חבורות" שלהם .. בנוגע לסביבות אחרות... בעבודה אין אנשים "בני גילי" להיתחבר עליהם ואז אני תקוע כזה בין לבין ואז לי נשאר רק אינטרנט ומין הרגשה כללית כזאת שמצד אחד כל מי שאני מכיר באתרי הכרויות נדמה שאני כן משאיר רושם טוב אבל מצד שני אני כאילו "תקוע באתרי הכרויות" אגב מוזר שאתרי הכרויות מלאים בחרא וסוטים... והמעט הנורמלים (אני מקווה שאני ביינהם) כאילו "נעלמים ברקע" ? לא היה שירשור כאן למטה בעמוד על זה על איזה מישהי שהיתלוננה בדיוק על זה?
אז הינה אני פה=]

bikingstudent

New member
אני מניח שלא הייתה שאלה..

איך אני ממשיך מכאן וכן "יוצא אל העולם" כדי להכיר אנשים לא רק דרך האינטרנט

דנדוש20

New member
אני לא יודעת

פוגשים אנשים בכל מקום,לא? בעבודה, באוטובוס, בקופת חולים... אני חושבת שרק חייבים לנסות ולהעיז לפעמים,לא? אני גם לא חושבת שלהיפגש דרך האינטרנט זה כ"כ פסול או איום - איפה אתה מרגיש שאתה נתקע בזה?

סיפור משעשע...

פעם דיברתי עם מישהו שיש לו הרבה מה להציע לבנות המין השני (נראה טוב, חכם, מצחיק, יש לו כסף בלה בלה)... קיצר הוא אמר לי "אני מתחיל עם כל מה שזז, ומה שלא זז, אני מזיז ומתחיל איתו" (כן, משפט קצת מפגר, אבל הבנת את הפרנציפ)... והוא המשיך ב "מספיק ש 5 אחוז מסכימות, ואני מסודר"... אז אני לא אומר שתהיה ככה... אבל אם אתה רואה בחורות שמוצאות חן בעינייך (ובטוחחח שאתה רואה, חצי מהאנשים סביבך הן נקבות), תנסה משהו... תדע מראש שרוב הסיכויים שזה לא ילך כי רוב הבחורות השוות תפוסות, או שסתם לא בא להן עליך או שסתם לא בא להן על אף אחד... אבל מספיק ש 5 אחוז מסכימות, ואתה מסודר... בהצלחה... נ.ב. תבוא בגישה טובה ולא תבוסתנית, ואל תשכח לחייך :)))))))))))))

bikingstudent

New member
אני כרגע מנסה לעשות איזה שינוי בחיים....

אני מרגיש "תקוע" כי זה מין מצב כזה שאם אני מוצא קשר באינטרנט אז תמיד תמיד תמיד חסר לי הקליק ובלי רגש (מצידי) זה ניגמר די מהר.. ומאכזב... וביינתים כל הקשרים שלי התחילו באינטרנט וניגמרו די מהר.... צריך להתחיל יותר להעז....

למעלה