תמיד מרגישים פרפרים בבטן מההתחלה?

debbyb9

New member
תמיד מרגישים פרפרים בבטן מההתחלה?

אני ממש בדילמה..הכרתי בחור נחמד התחלנו לצאת בערך חודש..והיום דברנו והוא אמר שכיף לו אבל הוא מרגיש שחסר לו הפרפרים בבטן..ושאולי הוא מיהר מידי למערכת יחסים חדשה אחרי אהבה מאד גדולה שהיתה לו..אני כי זו אני נעלבתי...
כמובן שהוא אחרי זה אמר שמבחינת שנינו זו לא היתה אהבה ממבט ראשון אבל זה מתקדם ושטוב לו..
מה עושים? באופן טבעי בא לי להגיד לו שילך לחפש במקום אחר..אבל אני לא רוצה..טוב לי ..

Shamy

New member
לא .לא תמיד יש פרפרים

אבל קשה לדעת האם מבחינתו זה בעצם ריבאונד? או שסתם אין פרפרים...אני מעידה על עצמי שכאשר לא הרגשתי פרפרים בדכ חתכתי...אני מהטיפוסים של הכל או כלום ומאוד קשה לי אישית בתחומי האפור

סינבד

New member
נדמה לי שקוראים לזה ריבאונד

כשמישהו ממהר מידי למערכת יחסים חדשה אחרי אהבה גדולה שהיתה לו.
יש אומרים שלא כדאי להיות הריבאונד. אולי לא ידעת שאת נכנסת למקום כזה, אבל כנראה שאת כבר שם. ובהנתן שזה המקום שאת נמצאת בו נשאלת השאלה לאן את רוצה ללכת מכאן. אם טוב לך, למה שתגידי לו ללכת לחפש? אבל מצד שני הייתי מציע לך לשמור על הלב שלך.
במקום כזה הייתי ממליץ לך להיות דבורת דבש. לקבל את הטוב שאת יכולה לקבל במקום הזה אבל לא לשכוח שאת הריבאונד (אם אכן זה המצב). לפקוח עיניים ולשים לב שאת לא משקיעה אנרגיה בבניית מגדלי קלפים על בסיס רעוע.

debbyb9

New member
אני לא חושבת שזה אפשרי מבחינתי

הרי אתה נקשר באיזשהו מקום לאדם שאתה מבלה איתו זמן אינטימי ולא רק סקס..
אני ממש לא יודעת, מצד אחד אני לא רוצה להתפשר ואני כן רוצה להיות זו שתגרום לו להחסיר פעימה..שהוא יחמיא לה ושירצה כל הזמן להיות איתה..ומצד שני יש בזה משהו שאהבה זה דבר שנבנה לאט אבל ....אני לא רוצה לחתוך ואז להצטער..
בינתיים הוא רוצה לבוא לדבר כי הרגיש שפגע בי..אני חוששת שפשוט אגיד את אשר על ליבי ואסתכן בזה שאני אקום מחר single

סינבד

New member
מה יכול להיות יותר טוב מזה?

תגידי לו את אשר על ליבך ואם תקומי מחר ותצטרכי לשנות סטטוס בפייסבוק לsingle מה טוב, כי אם זה יקרה סימן שקטן מאד הסיכוי שהוא יפתח את ליבו אליך.
לעומת זה, אם יש לו מקום להכיל את מה שעל ליבך (ובלבד שתדברי על הרגשות שלך ולא תשליכי עליו אשמה, כאילו בגללו את מרגישה כך), לחבק אותך באהבה ולהסתכל איתך ביחד איך שומרים לך על הלב, קרוב לוודאי שגם אם הוא לא יחסיר פעימה, הלב שלו מתכוון לפעום איתך לאורך זמן.
&nbsp
יש משהו שלא הבנתי?

הפרפרים עפו ונשאר הגולם....

ההרגשה הטובה ביותר היא כמו נעל בית- בלי פרפרים ברגע שתרגישי טוב ונוח עם מישהו כמו לנעול נעל בית ומיד מרגישים טבעי. תדעי שזהו.

שלום

התרגשות אינה מאד חשובה. האהבה מתפתחת עם ההיכרות, ואם טוב לכם ביחד מוטב שתהיו בקשר.
&nbsp

adam33

New member
איזה כיף

שיש עוד אנשים ישרים שיכולים לומר לך את האמת וההרגשה מבלי ללכת סחור סחור.

למעלה