תמיד מתלוננים על החמה
אבל

• פותח הנושא smagi
  • פורסם בתאריך

smagi

New member
תמיד מתלוננים על החמה ../images/Emo4.gif אבל

היום יש לי סיפור על סוף שבוע מזוויע שהיה לי עם אמא שלי! בעלי החליט שמזמינים את ההורים שלי לסופשבוע אצלינו. אמא שלי שכמובן מביאה יחד איתה נספחים הביאה הפעם את האחיין שלי שהוא באופיו ילד מאד טמפרמנטי. זה התחיל כשהוא שפך לי את כל היין על הריפוד של הכיסא בפינת אוכל ונמשך בזה שהוא תלש לי את הוילון בסלון (כולל המוט) - אבל זה לא נורא כי הוא רק ילד. הנורא זה אמא שלי שעל כל דבר היו לה טענות - החלה קצת קשה, הארטישוק קצת מלוח, התאריך על הלחם הוא רק לעוד 5 ימים? (מה אצלי הלחם יותר טרי) החדר של הילדה לא מספיק מאוורר, המים הקרים לא מספיק קרים,וכו´ וכו´ עד שאתמול היא נסחפה לגמרי והחליטה שאנחנו ממש קמצנים כי אמרתי לה למרוח לאחיין שלי מרגרינה רכה על הלחם כדי שהוא לא ירגיש את הטעם של המרגרינה, והיא: אתם קמצנים לא רוצים שאני אמרח חמאה - אז היא מרחה חמאה בגושים גדולים והאחיין שלי אמר איכסה איזה פרוסה מגעילה אני רוצה עם מרגרינה. והיום בבוקר בעלי שכח על השיש במטבח את הצנצנת עם הוופלים - מה עשתה הגברת? פשוט מאד זרקה הכל לפח כי היא חשבה שזה מקולקל - מה את פסיכית תשאלי אותי, למה אני כאן????? בקיצור אם החמה היתה עושה את זה היינו מקטרות כמה שהחמה נודניקית ויותר לא נזמין אותה. אני מודיעה בזאת שכל אמא היא חמה (גם האמהות שלנו) וכולן קרציות לא קטנות ואצלי בבית אין יותר לעשות שבת משותפת נקודה. ושיהיה המשך יום טוב. נ.ב מצטערת על האורך.

אף אחד לא מושלם ../images/Emo24.gif

בסד שלום לך גם אצלי זה כך אני לא מסתדרת אם אמי בכלל יותר מ3שעות אני בורחת הבית ואומרת לעצמי אני יותר לא הולכת אבל שוב עובר תקופה ושוב הולכים אם היא רוצה לבוא היא מודיעה לי מראש ואני מוצאת סיבה לא להיות באותה שבת בבית,כי אם היא באה אז חיבת את הבנות של אחי איתה וזה מעצבן אף פעם היא לא עם הילדים שלי לבד ,ואז לא רק הילדים שלי גם של אחי אני צריכה לטפל בכולם ועוד יש לה תענות ותלונות , לא כול אמא היא מלאך,תודה עליזה

smagi

New member
תראי אצל אמא שלי יש גם לא מעט

יתרונות: - היא מאד עוזרת לי עם נועם - היא הראשונה שמגיעה אם יש לי בעיה. - היא תמיד טורחת ומביאה דברים טובים. - היא לוקחת את נועם אליה לסופי שבוע כדי שאנחנו נוכל לנוח. בקיצור יש לה די הרבה יתרונות. אבל תמיד היא חושבת שהיא יודעת הכי טוב ולא מוכנה לשמוע שום דיעה מאף אחד אחר.

מזדהה איתך

אומנם אמא שלי היא חמות נהדרת (כך אומרים) אבל בתור אמא היא חייבת להשתפר קצת אני הולכת כל סופ"ש עם הילדים לארוחת שישי ושבת אבל תמיד אני מרגישה שצריך ללכת שם על קצות האצבעות ואסור להרעיש ואיך בעצם אפשר כשיש ילדים קטנים לשמור על השקט? אז הייתי שם ביום שישי, אכלנו ארוחת ערב ואחרי כמה דקות כבר לא הייתי מסוגלת להיות שם וביום שבת אותו הדבר, ישבתי לארוחת צהריים, אחי בדיוק הגיע והכנתי לו קפה,, מיד אח"כ העמסתי את החמולה לאוטו ורציתי ליסוע הביתה כשאחותי קוראת לי ואומרת שהיא רוצה לבוא אליי,,, אז ירדתי מהאוטו לחכות לה שתסיים את מה שהיא צריכה? לא!! ישבתי קרוב לחצי שעה באוטו עם הילדים כשאמא שלי עומדת ליד החלון שלי ומדברת איתי אבל מצד שני אני מתה על אמא שלי ויש לי הרבה תמיכה נפשית ממנה אז ככה שכל השאר מתגמד

על קצות האצבעות ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifפנינה באמת,,

אצל אימי אם אפשר היה לעופף זה היה נהדר
(וזה רק אני ובעלי תתארי לך) האמת? יש לי מס' אחים ואחיות שהילדים שלהם מתחלקים לכמה סוגים מבחינה התנהגותית ולדעתי זה המצב שמעורר לחץ אצל אימי (שאם כל הכבוד , כבר לר חייבת לעבור את זה, גידלה, חיתנה יאללה קישתאאאא ) אח גדול עם שלושה ילדים (העניים של אימי) אבל דברנים גדולים (כמו אמא שלהם) וצריך לקחת ואליום או אסיוול לפני או אחרי שהם הולכים. אח נוסף עם שלושה ילדים שצריכים ליווי משטרתי לכל חדר בבית. רגע את לא מסתכלת - פ י ג ו ע - בחפצי נוי, ריהוט וכו' (אמא שלהם בטטה אמיתית ואפשר שהיא פשוט נהנית מכל רגע ב--- ז----ה) אחותי הגדולה עם שתי בנות נהדרות שתני להן לשבת ורק לשמוע (רכלניות קטנות שיגדלו ויעבדו או במשטרה או ב 144). אז זו לפעמים באמת בעיה (והבעיה הגדולה שכל החברותא הזאת מתקבצת יחד בחגים) ואם לא משגיחים הבית נהרס לה למסכנה.
אבל מה אני אשמה
אני לא
אבל מעבר לכך אימי היא הכי בעולם

עציון

New member
ובמחשבה שניה........

מי שהיה אמור להתלונן זה בעלה של מגי והיה זה יותר מתאים לפורום חמותי ואני. בעצם מה לנו כי נתלונן? אני, כאבא, כחם, כסבא אם לא אהיה מעורב ופעיל בתוך הבית, בתוך המשפחה הרי יזכרו אותי כסביל. כמשעמם. כלא איכפתניק. אבל מאחר ואני לא כזה אז אני עושה. מדבר. מתערב. ו....טוב כלתי לא מכירה את הפורום אז היא לא מתלוננת. אבל בינינו, מי שכבר למד או למדה לחיות עם הערות מזמן מזמן כבר לא נעלב. לצערי, זה מה יש......

smagi

New member
עציון יקירי יש הערות עיניניות

שאותן בשמחה אני מקבלת! ויש הערות של "אני מחפשת אותך" כמו המים לא קרים, והתאריך של הלחם הוא רק לעוד 5 ימים. איך יתכן שבמשך כל השבת לא היה אצלי שום דבר טוב?????

מי אמר "משהו אחד לא טוב?"

הכי טוב היה ששתקת ובלעת את העלבון של אימך בשקט.

smagi

New member
טוב נו לא ממש שתקתי ../images/Emo9.gif

אמרתי לה שאם לא טוב לה אצלי שפשוט לא תבוא יותר!!!

arem12

New member
לפחות אמא שלך מבקרת ../images/Emo10.gif

אמא שלי לא מגיעה לעולם אליי הביתה וכמובן שאף פעם לא מיתקשרת. אך בעלי אומר שהיא החמות הכי טובה שיש.

הגנובה

New member
אמא שלי שתהיה בריאה ושתחיה חיים

ארוכים ובריאים היא עמוד האש ועמוד העשן שלי
היא טובה, אוהבת, מפנקת, מבינה, סבלנית, אכפתית, יודעת להקשיב, יודעת להגיד את המילים הנכונות במקומות הנכונים, יודעת לפרגן ולשמוח בשמחתינו יותר מאנחנו עצמנו, יודעת לתמוך ולהרגיע כשרע, יודעת לכוון ולהרגיע כשמאבדים כיוון, יודעת להיות הכי הכי בעולם בשבילנו - בשביל כולנו - לא רק בשבילי
יש לה 4 ילדים (אחי הבכור ושלוש בנות), חתן, כלה וחמישה נכדים שיבדלו לחיים ארוכים... כל אחד מאיתנו מקבל ממנה את כל כולה - את כל אהבתה - היא הכותל המערבי, הקומדי סטור וגלגל ההצלה של כולנו... והיא עושה את הכל מתוך כוונה, נכונות ואהבה גדולה.... אין לי מילים להודות לה
אין לי מילים לשבח אותה
היא פשוט מושלמת
הלוואי ואני אדע להיות כמוה
בדיוק כמוה
אני אוהבת אותה ומאחלת לה שיהיה לה רק טוב בחיים ושכל הקשיים שחוותה בחייה יישארו בעברה ולא יחזרו בעתידה

עציון

New member
גנובה: עמוד האש ועמוד הענן.

לא היה עמוד עשן. לאימך- לפי התיאורים שלך מגיע שני עמודים אורגינאלים ולא מסך עשן. לא איכפת לך. נכון?

הגנובה

New member
מקבלת את התיקון בהכנעה, בבושה

והלוואי ויכולתי להגיד שזו היתה טעות כתיב....

bluemoth

New member
אמא שלי למדה בדרך הקשה

אמא היא בסה"כ בן אדם, שבא עם רקע משלו ועם חינוך משלו. אמא שלי קבלה את החינוך לא הכי טוב שבעולם - חינוך נוקשה, אפשר להגדיר גם אלים. לקח לה הרבה שנים להבין שהדרך שבה גידלו אותה הייתה פשוט נוראית. ועכשיו היא מנסה לעקור את הכל אצלה ואצלנו. נכון שאי אפשר לטייח דברים ולהעלים אותם, אבל אנשים הם מה שיצקו לתוכם בצעירותם. אני יודעת שסבתא שלי, אמא של אמא שלי הייתה בדיוק כמו אמא של SMAGI. "למה את לא מנקה" "את מבשלת לא טוב". אמא שלי אחרי הרבה דם יזע ודמעות הגיעה למסקנה שזו לא הדרך לחיות. ומילת עידוד: אף פעם לא מאוחר. אמא שלי התעוררה בגיל 50. צריך רק לחשוב על קטליזטור שיגרום ל"קריאת ההשכמה". אמא שלך חושבת (ותסלחי לי אם אני טועה, אני ממש לא הכי חכמה בתחום), שאם היא מעירה לך, "היא עושה לטובתך". אומנם הדחף הראשוני אצל כל אמא יהודיה כשבאים ומעירים לה זה לשחק על רגשות האשם. נקודת המוצא צריכ הלהיות לנסות לגרום להבין איפה הטעות וכמה נזק היא גורמת. המטרה היא לגרום שיכבדו אותך בתור בן אדם בוגר ולא בתור הילדה הקטנה של אמא שאמא יכולה לשבת לה על הראש. סליחה על ההשתפכות ועל "פריצת הסכרים"...

עדוש

New member
אני מצטרפת לגנובי

לא מכירה את כל מה שאתן כותבות פה. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה, בלי העזרה שלה,בלי התמיכה שלה, בלי העיצות שלה, בלי ההקשבה שלה. וכך גם לגבי אבא שלי. אני כל כך מעריכה את ההורים שלי, את כל מה שהם נותנים לנו, לאחי ולמשפחה שלי(אני בעלי ובתי). ואני לא מדברת על דברים חומריים. אין אין אין כמוהם. ובעלי מעריך אותם בדיוק כמוני. מת עליהם.

למעלה