תמיד נחמד כאשר מסיימים פאזל אבל

anuterhi

New member
תמיד נחמד כאשר מסיימים פאזל אבל

כשמגלים שחסרים בו שישה חלקים זה טיפה פחות נחמד. לא שהתכוונתי למסגר אותו או משהו כזה, אבל עכשיו גם אי אפשר אפילו להעביר אותו למישהו אחר. חבל. בהתחלה כשראיתי שחסר אחד, חשבתי שאולי אני איבדתי אותו אבל שישה לא! גם אין לי חתולים או כלבים שאוכלים פאזלים.
פעם הראשונה שזה קורה לי עם פאשל יד שנייה.
חוץ מזה, תמיד כיף להרכיב את החלקים המישוגעים של sunsout!

pazitpaz

New member
אכן מבאס :((

בתמונה רואים שרק 3 חלקים חסרים, אני טועה?

סקרמנטה

New member
אולי הם מתחבאים מתחת לפאזל?

קרה לי פעמיים ממש לא מזמן...
פאזל יפה. באמת חבל.

ויי אני לא מאמינה

הפאזל היה שלי, העברתי אותו לקרובת משפחה להרכיב, היא הרכיבה אותו עם ילדים ואולי במהלך הפירוק הלכו לאיבוד החלקים.

אני נורא מצטערת!

אני לא אוהבת להשאיל פאזלים כמעט כמו שאני לא אוהבת להשאיל ספרים ועכשיו יש לי גם סיבה טובה למה לא לעשות זאת. מהעכשיו הפאזלים עוברים שלמים רק לחברי הפורום.

anuterhi

New member
לא נורא כבשה!

ממש לא זכרתי ממי קיבלתי אותו. גם ברור לי שזה לא בכוונה. על תכעסי על קרובי משפחה שלך! אני תמיד נהנת להרכיב פאזלים אלה עם החלקים המשונים. חבל יחידי שאי אפשר להעביר את הכיף למישהו נוסף.

ספרים בדרך כלל בכלל לא חוזרים. מוסר הישראלים בנושא הזה די פגום!

אני כועסת

כי אנשים צריכים לדעת להקפיד משנה זהירות על חפצים שלא שלהם, במיוחד פאזלים.

תדעי לך שלפאזלים שלי אני מתנהגת במלא האחריות, כשהם לא מכוסים אני לא עוזבת אותם לרגע וכשאני מסיימת להרכיב הם תמיד מכוסים בצורה מושלמת כדי שאחד החתולים/הרוח/כל דבר אחר לא יפגע בהם. שלא לדבר על פאזלים שאני מקבלת רק להרכבה שהם נשמרים בשבע עיניים.

את צודקת בקשר לספרים, כשאני נאלצת לתת לאנשים ספרים שלי אני יודעת שקרוב לוודאי הם לא יחזרו אליי ובקטע הזה אני מאד מאד רכושנית ומנהלת רשימה קפדנית של ספרים שלא בבית (וגם זה לא תמיד עוזר).

anuterhi

New member
כנראה קורות תעונות כשיש משפחה וילדים בסביבה.

דברים יוצאם משליטה לפעמים. ופאזלים זה נושא רגיש עם החלקים. אני מופתעת שזה לא קרה לי קודם עם כל הפאזלים יד שנייה שהרכבתי. אותי זה פחות הפריע, אבל בעקרון את צודקת.

עם ספרים זה באמת מעצבן. בעלי נתן לבת דודתו את הספר של יאיר לפיד שהוא כתב על אבא שלו ורציתי לקרוא אותו בהמשך פעם שנייה. את חושבת שחזר, כמובן שלא. מעצבן בריבוע!

בדיוק

רינה 777

New member
תוכלי להתנחם בפאזל עם חלקים משוגעים/משונים

קבלתי כזה במפגש,סיימתי אותו
מחכה שמישהו יעלה עבורי לפורום

אביא אותו למפגש הבא

anuterhi

New member
אין אין בשום מקום

תמונה לא מושלמת, חשר בצדדים ושם עוד שני חלקים חסרים.
אפילו שואב אבק לא יצא לשטח בשבועיים האחרונים אז גם שם לא נמצא הפתרון.

למעלה