No name for now
New member
תמיד נפלא לעבור במערכת הבריאות
המנהלת שלכם צריכה קצת צומי
אני סובלת משחיקת סחוס בברך כבר 13 שנה (מאוד לא נפוץ בגילי אבל זה מה יש), המצב שלי בדרך כלל לא רע ואני רוקדת, שוחה, צועדת ובשנה האחרונה התחלתי גם להתאמן עם אופני כושר. בשבועות האחרונים אני סובלת מכאבים באים והולכים, כנראה בעקבות עומס ריקוד והעובדה שאני לא שוחה או מתאמנת כבר חודשיים בגלל שאני עסוקה. בשבת זה ממש החריף, אני מרגישה צריבה בברך והבנתי שיש לי דלקת, נפלא בשבוע הבא פסטיבל המחולות כולל הופעה של הלהקה ולי יש דלקת בברך קיוויתי שמנוחה תעזור. אתמול זה נהיה בלתי נסבל והבנתי שאני צריכה כדורים לטפל בדלקת, ניסיתי לקבוע תור לאורתופד, במקרה הטוב יש תור לעוד שבועיים. אמרתי לעצמי לא נורא יש אורתופד תורן בקופת חולים בעיר ב-9 בבוקר הגעתי לקופת חולים, במשרד הודיעו לי: אין אורתופד תורן, הוא חולה, כאבי גב (כמה אירוני). לכי לאחות! אני צריכה רופא, אני חייבת מרשם לכדורים יש לי דלקת לא הן יטפלו בך ויראו אם אפשר לשבץ אותך טוב, מחכה. האחות אומרת: את צריכה רופא, אני לא יכולה לתת לך כדורים (כמה מפתיע), לכי לרופא המשפחה רופא המשפחה מקבל בקליניקה פרטית שלו רק בערב, אני צריכה כדורים עכשיו. לכי לקופת חולים שאת מסונפת אליה לרופא משפחה תורן הוא יתן לך כדורים. ב-9:35 עזבתי. נסעתי לקופת חולים השניה, חניתי צעדתי 10 דקות, חיכיתי לרופא התורן. רק נגע לי בברך קפצתי, טוב, צריך לעשות לך צילום רנטגן (שיש במרפאה שהרגע הגעתי ממנה) לראות שלא קרה משהו, את צריכה אורטופד לכי למיון אורתופדי בבית חולים מאיר בכפר סבא. ב10:40 עזבתי. נסעתי לבית חולים מאיר, חניתי בחניון (15 ש"ח) צעדתי 10 דקות למיון, בדיקה קצרה והפנו אותי למיון אורתופדי, מחכה בסוף הגעתי לרופא, שוב ניסה לגעת לי בברך ואני קפצתי טוב, אם אני לא יכול אפילו לגעת בברך שלך, תצטרכי לעשות צילום (האמת עדיף) צעדתי לרנטגן, ושוב מחכה, צילמו את הברך (למה הטכנאית חייבת לגעת בברך
) ונשלחתי בחזרה למיון, לחכות בסוף הגעתי שוב לרופא (אחר), מה הבעיה? יש לי שחיקת סחוס בברך ימין ו... מאיפה את כבר מאבחנת שחיקת סחוס? אני סובלת מהבעיה כבר 13 שנה, אני מטופלת אצל רופא הרבה שנים, לא היה רופא שיטפל בי במרפאה היום. טוב, הצילום בסדר, תראי לי את הרגל (חשבתי שבשביל זה עשיתי צילום), הפעם גם קצת צעקתי כשהוא נגע בברך נתן לי מרשם לכדור אנטי דלקתי ושלח אותי. בית מרקחת אין בבית החולים (למה שיהיה?), אפשר ליסוע לקניון ערים בכפר סבא (חניה אין שם). החלטתי ליסוע לבית מרקחת ליד העבודה. עזבתי ב-12:50 הגעתי לתל אביב ב-1:30 בית המרקחת סגור, הפסקת צהריים. תבואי ב-15:30 עוד פעם (ברגל או באוטו ולחנות עם כרטיס חניה). בעצם יש בית מרקחת לא רחוק, לא הבנתי איפה אבל נסעתי לחפש בסוף מצאתי, שוב כרטיס חניה. 10 כדורים (1 ליום) 84 ש"ח ו-5 שעות וחצי בשביל לקבל אותם. למי איכפת שאני סובלת מכאבים ממוצ"ש, למי איכפת שהברך מאובנת ואני לא מסוגלת ליישר אותה ולכן אני בקושי הולכת. למי איכפת שבשביל 10 כדורים שידעתי מראש שאני צריכה הסתובבתי 5 שעות וחצי ב-3 ערים.
המנהלת שלכם צריכה קצת צומי