תמיד רציתי לחשוב... ולאהוב

sully

New member
תמיד רציתי לחשוב... ולאהוב

תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שאני ארשום כזה מכתב. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שאני אתאכזב ממישהו מקורב. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שדברים יברחו לי מבין הידיים. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שנתפצל ולא נהיה כבר שניים. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שיכאב לי עמוק עמוק בפנים. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שאני אסתובב עם פנים נפולים. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שתפסיק אותי לאהוב. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שאני ארצה להפסיק לחשוב. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שאני אגלה שהחיים לא כאלה ורודים. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שהחלומות שלי לא באמת מתגשמים. תמיד רציתי לחשוב עלינו בתור משהו שלא יגמר כל כך מהר תמיד רציתי לחשוב שיהיה לי קל אותך לשחרר. תמיד רציתי לחשוב שזאת הפעם האחרונה שאני אצטרך להגיד שלום תמיד רציתי לחשוב שהכל יעבור עד סוף היום. תמיד רציתי לחשוב שעם הניסיון יהיה לי הרבה יותר קל תמיד רציתי לחשוב שלא יהיה לי כזה חבל תמיד רציתי לחשוב שסוף זה תמיד התחלה של משהו אחר תמיד רציתי לחשוב שתמיד יכול להיות גרוע הרבה הרבה יותר! תמיד רציתי לחשוב שתהיה פה בזמנים קשים תמיד רציתי לחשוב שאתה שונה מכל הקודמים תמיד רציתי לחשוב שאי אפשר להחזיר את העבר תמיד רציתי לחשוב שמתישהו הגעגוע נגמר. ואני עדיין אוהבת ועדיין כואבת עדיין מתגעגעת ועדיין יודעת שאף פעם לא באמת רציתי לחשוב... בסך הכל ביקשתי אותך לאהוב.

למעלה