תמיהה תמיהתית בהחלט...

טרללית

New member
תמיהה תמיהתית בהחלט...

אני קוראת את הודעות הפורום ותמהה... צריך לשרשר הודעות- כדי לא להעיף ישנות (ואולי כדי שלא יפתחו חדשות?) צריך לא לעסוק באלוקים (בק´ ולא בה´)- כדי לא לדון באמונה (ואולי כדי לא להתבלבל?) צריך לא להכנס לויכוחי חרדים חילוניים - כדי לא לסטות מנושא הפורום( ואולי כדי לא להגיע לנושא האמיתי) צריך לתמוך ביוצאים ובמתלבטים- כדי לממש את מטרת הפורום (ואלי כדי לשכנע מבולבלים) צריך להגיב בעדינות ורכות- כדי לא להכנס לפינת העציץ (ואולי כדי שאלי לא יפגע) ועוד כהנה וכהנה... ואני רק תמהה האם זה פורום העוסק בדעות, השקפה, נפשות... או שזה פורום האגודה הצימחונית...? בעצם, בפורום הצמחונים לא חייבים לשרשר בפורום הצימחונים מאפשרים לצימחונים וקניבלים להתווכח בפורום הצימחונים מותר לחזק ולהרפות את ידי הצימחונים באותה המידה בפורום הצימחונים מותר להגיב איך שרוצים, ממילא עציץ נחשב שם לאלוה אבל אם כבר צמחוניים... הם בכלל לא מקימים פורום. הם מסתדרים עם עצמם לבד...

ח.נ

New member
חיים טובים, טרלית וכל הדתים

אני חייבת לומר שאני בחורה חרדית ומאמינה והכל ובכל זאת אני חושבת שאתן טועות במה שאתן עושות. מדובר כאן בפורום שהקימו יוצאים בשאלה במטרה לדון על נושאים שעולים ומטרידים את חייהם, לתמוך ולהחליף חוויות לא לשמוע כמה הם לא בסדר... אף אחד מהם לא בא לפה במטרה לקבל תשובות או לשמוע שהם טועים אולי לדעתכן הם טועים אבל לדעתם הם לא, וזה שאתן באות וחוזרות ומטיפות, מה המטרה שלכן? להחזיר אותם בתשובה? אתן לא מבינות שהם לא בשלב שהם מחפשים תשובות? מי שמחפש לשמוע את הדעות הנהדרות שלכן יגיע לפורום דתיים או פורום חופש וכו´, הרי אם המטרה שלכן היא להוכיח כמה אתן צודקות, אז תקלטו שאתן עושות בדיוק ההפך... תנו ליוצאים בשאלה להתמודד עם עצמם, תנו לפורום הזה לפעול על פי מטרתו המקורית, ואת כל העקשנות הכח והמרץ שלכן תכניסו בטיפוח פורום דתיים...

טרללית

New member
עיצה קטנה אך יעילה

ח.נ. עיצה קטנה שעוברת אצלינו בירושה: לפני שמגיבים, רצוי לקרוא את הנכתב. ועל כן- אם קראת את דברי אני לא מבינה למה קשורה תגובך, כי אני לא מחזירה בתשובה! לא מטיפה! ואפילו לא מייצגת את החרדים בני שבטי! כל אשר אני עושה -הוא לשים מראה מול פרצופם של חובשי המסכות...

אני1

New member
ומה איתך ? אין בך שאלות

או שהשליטה במחשבות ובדרך חייך היא כזו גבוהה עד שכל שאלה והיסוס נעלמו מדעתך . וכמובן יפה התמיכה שלך באותם שואלי השאלות וכן ירבו . בעזרת השם (שלדעתי היה חילוני גמור )

טרללית

New member
אלי! הייתי מצפה ממך ליותר!

אתה לא מבין שאתה הופך אותי לעציץ כשכל מטרתי היא לפרוח וללבלב... יאלה, קחו את החיים פחות קשה, זה טוב ללב (ולניהול הפורום)

למעלה