תמיכה בחיילים של צבא ארה"ב

kiticat

New member
תמיכה בחיילים של צבא ארה"ב

חברי להקת לינקין פארק הודיעו שבמסע ההופעות רבולישן- המתקרב ובא (מתחיל ב8 באפריל) הם ישמרו מקומות שמורים מראש לאנשי ונשות הצבא ומשפחותיהם. הם הודיעו שכנראה חלוקת הכרטיסים תהיה על בסיס- מי שבא קודם- זוכה קודם. אוקיי. אז הם עושים את זה.. אבל אתם לא חושבים שאולי יש פה מעבר? לא רק הבעת תמיכה בעבודתם המסורה של אנשי הצבא- אלא תמיכה עקיפה במלחמה בעיראק?

NiKi†a

New member
גד ...../images/Emo163.gifית

חחחחח....סתם....רותם הכי חמודה בעולם!!!!! I
U

ArSiT

New member
../images/Emo163.gifחחחחחחח... אין עלי

מתה עליייךך

kiticat

New member
הכוונה היא

שחלוקת הכרטיסים חינם האלה יכולה להתפרש בתור תמיכה במלחמה בעיראק.. ובמלחמה בכלל. בלי קשר לחיילים... זה לא מפריע קצת? זה נראה כאילו הלהקה נראת כתופסת עמדה...

Cupid In Hell

New member
איזה..../images/Emo132.gif

מה קשור מרובע? איזה נדיבים הם רואים שיש להם לב (בטח אתם אומרים בלב כן באמת הם נדיבים ומזילים דימעה
) מה קשורררר???? אני ילד חכםםםםםם

Cupid In Hell

New member
מי אמר

שזה באמת רע זה ממש מעשה נדיב אבל נשים בנות 30-40 שומעות לינקין? טוב נו הגזמתי 25-35?

kiticat

New member
לא אמרתי שזה רע

אבל זה נראה כאילו הם תומכים במלחמה. לי אישית זה מפריע, וכל אחד והדיעה שלו. אגב- החיילים והחילות של ארה"ב זה יכול להיות גם בני 22 ומעלה. הם מסיימים אוני' ועושים כמה ימים בשנה, ומתגייסים במקרים כאלה של מלחמה- אפילו שיש להם עבודה קבועה.... וזה גם בני משפחותיהם- תרתי משמע נוער...

kiticat

New member
אני אישית בעד זה

שהם יגידו מה שהם רוצים בלי הפחד לאבד מעריצים, אבל מה? כשחברי הלהקה יוצאים בהצהרה הזו- ולא, אני ממש לא פציפסטית- משהו בפנים צורב לי קצת. כאילו הם תומכים בנושא המלחמה... אבל שוב, זה רק אני... אגב- אם עוד יתוש אחד יעקוץ אותי אני אתחרפן!!!

למעלה