תמיכה במדפסת בראדר

תמיכה במדפסת בראדר

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אם לא אז אני מתנצל פשוט לא מצאתי מתאים יותר.
יש לי מדפסת בראד מעל עשרים שנה (הבראדר השני אצליׂׂ ).עכשיו שמתי לב שכאשר אני מצלם דף ישורות מהמדפסת אני מקבל צילום של רק חלק מהדף . יש לי תוכנת PAIPER PORT ובה אני יכול להחליט איזה קטע מהדף הנסרק לסרוק על ידי התוכנה אני פשוט קובע את גבולות הסריקה.
אבל כאשר אני מצלם את הדף ישירות מהמדפסת אני מקבל קטע קטן מהדף כנראה מהסריקות האחרונות שלי במחשב. אותו דבר אני מקבל כאשר אני סורק דרך ההזנה האוטמטית.

זו התמונה החלקית של הדף בצילום ישיר מהמדפסת

עכשיו אני אצרץ את כל הדף כפי שאמור להיו בצילום כפי צולם דרך המחשב הוהודפס

לא הצלחתי להבין כלום מההסבר שלך ..
קודם כל לא ציינת דגם של המדפסת ..
יש מצב שאתה מתכוון לסריקה למחשב ולא לצילום ? (מאחר וזה מכשיר צבעוני אני מניח שזה הזרקת דיו ביתי ולא מכשיר לייזר צבעוני אני מניח שאתה מנסה לסרוק למחשב)
&nbsp
אני אצא מנק' הנחה שזה סריקה - כשזה קורה ואתה מקבל רק חלק מהדף עם איזה תוכנה זה קורה ?
אם אתה מניח דף ומצלם (פעולת COPY) זה גם קורה ככה ?
בגדול זה נשמע לי לכיוון של הגדרות גודל דף לסריקה (מה שאומר שצריך לבדוק הגדרות גודל דף מקור בתוכנה) או גודל דף להדפסה במדפסת עצמה ..
&nbsp
תענה על כל השאלות שלי , כולל לציין דגם של המדפסת ומשם כבר יהיה הרבה יותר קל לעזור ...

ראשית תודה על התגובה המהירה.

המדפסת היא הזרקת דיו דגם MFJ650. של חברת BROTHER
הבעיה היא כאשר אני לוחץ על המסך מגע COPY על מנת לצלם את הדף המדפסת אמורה להעתיק את כל הדף שנמצא על סכוכית הסריקה אבל היא מדפיסה רק קטע של הדף כפי שצרפתי.
כאשר אני סורק את הדף דרך המחשב ואז מדפיס את הדף שוב דרך המחשב אני מקבל צילום מלא של הדף ולא קטע קטן.
אני מקווה שהפעם זה יותר מפורט וברור יותר.
שבת שלום ושוב תודה.

לא זוכר בע"פ איפה זה בהגדרות אבל כנראה ששינית במדפסת את גודל
הדף לA5 או משהו אחר ולכן זה מדפיס באופן יחסי רק על חלק מהנייר כי היא חושבת שיש לך נייר קטן יותר במגירה ..
ניסיתי למצוא את החוברת בעברית באתר של ברדר אבל בגלל שזה מוצר דיי ישן אז הם מחקו את זה משם ..
מצאתי משהו שצריך להיות דיי דומה לשלך וזה בעברית (ניסיתי למצוא את זה בחוברת באנגלית אבל הלכתי לאיבוד
)
http://ftp.brother.co.il/fax/user_manual/mfc4510_bug_he.pdf
תבדוק את עמוד 30 בתקווה שזה יעזור לך
&nbsp

למעלה