תמיכה בסרבני המצפון

NorthernStar

New member
תמיכה בסרבני המצפון

הסרבנים עמרי עברון ויקיר פרץ – לעוד 14 ימים בכלא עמרי עברון ויקיר פרץ נידונו אתמול, יום ראשון ה-5.11.06, למאסר של 14 ימים בכלא 4, לאחר שהודיעו כי הם מסרבים להתגייס לצבא. זו תקופת המאסר השניה שלהם, לאחר שכבר נידונו ל-14 ימי מאסר. יקיר פרץ, פציפיסט, הודיע כי הוא מסרב לקחת חלק בצבא הכיבוש. `יש לי זכות שלא לשרת בצבא, והם עכשיו שוללים ממני את זכות האדם הבסיסית הזו. גם אם זה היה צבא של מלאכים, אי אפשר היה לחייב אותי לתמוך במאבק מזוין`. עמרי עברון, גם הוא פציפיסט, סירב להתגייס וללבוש מדים ונידון למאסר בבידוד, כמו בפעם הקודמת. `אני מסרב ללבוש מדים כי אינני מוכן לראות את עצמי כחייל`, הסביר. `סירובי להתגייס הוא מחאה כנגד הכיבוש הצבאי המתמשך של העם הפלסטיני, כיבוש אשר מלבה את השנאה והטרור בין העמים`. בתקופת מאסרו הקודמת הושאר עמרי בתחתוניו בלבד למשך כמה ימים ונמנע ממנו תחילה להכניס לתאו ספרים, ולבסוף הותר לו להכניס ספרי קודש בלבד. אי לכך לכן עוקבים עורכי דין ופעילים בקפדנות גדולה אחרי מצבו ופועלים כדי שיותר לו להכניס ספרים כרצונו. יקיר ועמרי מתכוונים שניהם לפנות ולבקש להופיע בפני ועדת המצפון ולתבוע שם את שחררום. כתבו אל יקיר פרץ מ.א. 5346056, כלא 4, ת.ד. 02507 צה`ל כתבו אל עמרי עברון מ.א. 6153157, כלא 4, ד.צ. 02507 צה`ל כתבו אל שר הבטחון בתביעה לשחרר את עמרי עברון עמיר פרץ, משרד הבטחון, קפלן 37, תל-אביב 61909 פקס: 03-6916940, 03-6916915

Wing Chan

New member
מצטער, לא זו הדרך לשנות את

המערכת הצבאית והממשלתית.

NorthernStar

New member
אז מה כן? להיות קונפורמיסט ופחדן?

להרוג פלסטינים ולבכות? לצפות במות עוללים במחסום כי סירבת לאימם שכרעה ללדת מעבר?

למעלה