תמיכה בעברית/אמיתית/מלאה? מבולבלת

רענן 25

New member
תמיכה בעברית/אמיתית/מלאה? מבולבלת

קבלתי מקרוב משפחה לנסיון את הסמסונג גלקסי s שלו והוא באמת מוצא חן בעיני. המכשיר של פלאפון ונראה לי שהעברית בו מצוינת (טוב, לא ניסיתי אחרים). נכנסתי בזאפ לחנויות שונות ובכל אחת מהן משתמשים במונחים אחרים לתאר את העברית במכשיר. 1. מה עלי לבקש כדי לקבל את העברית שקיימת כיום במכשירים של פלאפון? 2. מה נחשב לתמיכה הטובה ביותר? מבלי להקריב את איכות האנגלית ואת האופציה לממשק אנגלי כמנדרין. תודה

ronengeles

New member
את העברית של פלאפון

ניתן להשיג בפלאפון. כל חברות הסלולר מתקינות גרסת מע' הפעלה משלהן (כולל התרגום) וזאת גרסה שלא מסתובבת בחוץ (למרות שלפי דעתי כן ניתן להשיג את הגרסה של סלקום). בחנויות מוכרים או עם הגרסה המקורית של סמסונג (ממשק באנגלית) או אם גרסה אחרת (עברית מלאה)

voguemaster

New member
זה כמעט נכון

כל המפעילות הסלולריות לקחו את ה-ROM של סמסונג ישראל ובישלו שינויים קלים משלהן. העברית היא אותה עברית. המקלדת אותה מקלדת כך שבפועל זה לא משנה. לשואלת המקורית - אם תקני דרך אחת המפעילות, אין לך בעיה. אם תקני בחנות פרטית, זה תלוי מה בדיוק את קונה. קודם כל, אל תקני גרסא 2.1 אלא רק 2.2 של אנדרויד (יש לה תמיכה מובנית בעברית). בד"כ מבקשים תוספת במחיר על התקנת מקלדת עברית אבל את זה את לא צריכה. את יכולה לעשות את זה לבד. יש חנויות (כמו VMOBILE) שמראש מוכרות ROM שהוא לא של המפעילות. זה ROM אחר שכבר מכיל בתוכו את העברית ומקלדת שתומכת בעברית. אז לא צריך לעשות כלום. נדמה לי ש-VMOBILE היא כזו. היא מוכרת ROM של בחור ישראלי שנקרא PILOTX. אחלה רום אגב. בנוסף, ה-ROMים של כל המפעילות מסתובבים בפורומים אז אפשר להוריד גם אותם ולצרוב אם ממש רוצים

מסתבר שVמובייל אכן מתקינים רום עברי מלא

רק מה? הם שכחו להתקין מקלדת עברית
אז אני התקנתי את anysoftkeyboard ואת חבילת העברית,

voguemaster

New member
זה מוזר

חבר שלי מהעבודה קנה לאשתו גלקסי שם והרום היה של PILOTX והייתה בו עברית מלאה. קנה ממש לא מזמן. יכול להיות שהייתה לך גרסא של הרום שבה העברית לא הייתה עדיין מושלמת ?

רענן 25

New member
טוב, אז קניתי וכבר יש עוד שאלה בנושא

על פי עצתכם החלטתי לא להסתבך וקניתי גלקסי בפלאפון. מאד חשוב לי שהמקלדת של הטלפון תהיה עברית, כי רשימת אנשי הקשר שלי בעברית. אבל, רציתי גם ששאר המערכת תהיה בממשק האנגלי שלה. תפריטים וכל אלה. לא הצלחתי להפריד. כרגע או הכל עברית או הכל אנגלית. האם יש דרך לקבל מקשי טלפון בעברית וכל השאר באנגלית? תודה

לא בדקתי אם ממשק אנגלי עושה בעיות

אבל לא נראה לי שיהיה בעיות, תכלס התמיכה לא קשורה לממשק, לגבי מקלדת שוב אין קשר בין הממשק למקלדת קיימת.

megashock

New member
זה לא סותר אחד את השני

שפת המקלדת לא קשורה לשפת הממשק. תמיד ניתן להחליף את שפת המקלדת במהלך הכתיבה, הרי אתה לא רוצה מכשיר שלא תוכל לכתוב בו בשתי השפות. איך קיבלת כלכך מהר גלקסי בפלאפון, פשוט הגעת למרכז השירות וקיבלת ? הם טוענים שיש להם מחסור במכשירים ושיש רשימת המתנה ארוכה.

רענן 25

New member
עדיין בענייני עברית ואנגלית

הכוונה שלי היתה ללוח הספרות של הטלפון. ניסחתי לא מדוייק. סליחה. האם אוכל שהממשק הכולל יהיה באנגלית והאותיות שליד המספרים בלוח החיוג של הטלפון יהיו בעברית? לגבי השאלה איך השגתי, התשובה היא: כן, נכנסתי וקבלתי. אז אני מבינה שהיה לי יום של מזל... תודה

למעלה