תמיכה בMP5 של QC8 PASS

elenwee

New member
תמיכה בMP5 של QC8 PASS

לפני ,4 ימים קיבלתי את המכשיר,יש בעיה בהטענה שלו דרך הכבל USB הוא פשוט לא ניטען מה יכולה ליהיות הבעיה? בנוסף היום התחיל להופיע לי על המסך קו מוזר לבן שמורכב מנקודות מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיות האלה?

elenwee

New member
הערה נוספת

כל פעם שהמכשיר נפתח הוא לא מגיע לתפריט הראשי אלא לתפריט משני,מה יכולה ליהיות הסיבה?

יאיר B

New member
1. אין דבר כזה MP5. המצאה ישראלית נטו.

2. זה נגן מדבקה. סביר להניח שקיבלת אחד דפוק. להחזיר לחנות שיחליפו (זה קורה הרבה עם הזבל הזה).

elenwee

New member
קיבלתי אותו מהעיריה

ואין לי מושג איזה חנות מוכרת אותו ויש לי אפשרות לפרמט הכל,לעשות למכשיר פירמוט?

יאיר B

New member
אם אין לך אפשרות למסור לשירות, מה יכול לקרות

את תפרמט את המכשיר? אתה יכול לנסות (דרך חלונות או יותר טוב, אם היה CD באריזה עם איזו תוכנה שיודעת לפרמט, נסה קודם דרכה). מה זה נגן מדבקה? נגן שמיוצר על ידי יצרן אנונימי בסין, נקנה בכמיות על-ידי יבואנים בישראל שמזמינים אותו מראש עם השם שהם רוצים לתת לו (תוכל למצוא כל מני נגנים שנראים בדיוק אותו דבר, אבל עם שם אחר). מאחר ואין אתר מסודר, אין גם אפשרות להוריד עדכונים או תוכנות עזר אחרות. זאת גם הסיבה שהם זולים מאוד (בהשוואה לנגנים שיש חברה שעומדת מאחוריהם). לרוב גם מדובר על חיקויים של נגנים ידועים, בעיקר איפוד אבל גם אחרים כמו סמסונג.

elenwee

New member
פירמטתי את המכשיר

(יש אפשרות במכשיר שהוא יפרמט את עצמו) זה פתר לי בעיה אחת של התפריט איך מפרמטים אותו דרך חלונות? אגב,צירפו לי טלפון אני אתקשר היום אולי זה יעזור

יאיר B

New member
דבר עם החברה לפני פרמוט דרך חלונות.

בחלונות: חבר למחשב, פתח את "המחשב שלי", קליק ימני על הכונן של הנגן ולבחור אתחול.

elan4

New member
נגן עם שם אנונימי שהדבקו עלב מדבקה

ומכרים אותו בזול על שמות שאינם אמיתים והיצרן של הנגן אינו ידע

למעלה