תמיכה גם לנשות עסקים כמובן

תמיכה גם לנשות עסקים כמובן

אשמח לעזור לקבל פניות מעסקים בתחילת הדרך, באמצע הדרך, בשאיפות לצמיחה ולהתפתחות, להתלבטויות, לחלומות,ולכל נושא שבו אתם רוצים לקבל ייעוץ נוסף ודעה נוספת. יש הרבה עסקים שלא מודעים להטבות שמגיעות להם, לעזרה שהם יכולים לקבל מגופים מסויימים, כאשת שיווק ויזמית הרוצה לקדם ולהעצים עסקים,ובהתחשב בהיכרות הרבה שלי עם גופים, מוסדות, יועצים, מדריכים, ועוד... שמתי לי למטרה בשנה הנוכחית לבצע פיילוט למתן ייעוץ והפניות ליועצים אשר נבדקו באופן קפדני על ידי, מבחינת מקצועיות, אמינות תוצאות, ונתונים נוספים. ניתן לשלוח מייל עם פרטי העסק+ פרטי התקשרות+ פרטי הבקשה לייעוץ+ אתם תקבלו משוב עם גופים שיכולים לעזור לעסק שלכם והמלצה ליועץ מתמחה בתחומו שיוכל לייעץ ולעזור. החזון שלי הוא שנה הבאה לפתוח את המקום בו יוכל כל בית עסק בישראל ,הנמצא בשלב ההקמה ועד שלב ההתפתחות והגדילה לקבל המלצות ליועצים שעברו בדיקה קפדנית ולהמליץ לעסקים רבים. בנוסף לכך אם יש עסקים שרוצים להיכנס לרשימת היועצים ומוכנים לעבור בדיקה קפנית הכוללת מס' קריטוריונים, ניתן לשלוח מייל עם פרטים על העסק + פרטי התקשרות+ ולציין את מטרת הפניה שלכם. [email protected]

למעלה