תמיכה דרושה השנה!!!

תמיכה דרושה השנה!!!

טוב אנשים! אם לא ידעתם עדיין אני בשבט חדש שמופעל בנתיים על ידי קומונה... אנחנו שכבת עתיד, המדריכים הראשונים בשבט.. אני יודעת שיהיה לי ממש קשה השנה, אז אני צריכה תמיכה, ואני מבקשת מכל המדריכים השנה להקים חבר שנקראת "השורדים".. כל המדריכים חייבים לתמוך, לעזור, להציע ולהשקיע.. (בבקשה...אני ממש ממש אעריך את זה..) מי שבעד אני אשמח ומי שלא שילך ל.*&^%$4 אז.. תודה.. שירי (שבט דקל- מדריכת ה´ בנות- נטופה) נ.ב- דניאל שתדעי לך שיש לך אחלה של שם לצוות- והציור עם הבמבה ממש מדליק...

פצצות לגבות

אבל לא ממש הבנתי איפה זה יהיה? מי בעצם יתפעל את זה? אני ממש בעד.. רק תני עוד פרטים שאני יידע קצת יותר ונראה במה אני יוכל לעזור! נ.ב- תודה! למרות שאני עדיין חושבת שלוחמי הגטאות זה שם יותר טוב!

בכיף... אני בעד!

ובאמת שיהיה לך בהצלחה....
ובלי קשר, הייתה לנו היום ישיבת צוות ראשונה, תוך שעה וחצי חיברנו 3 פעולות מה-זה יפות.... חבל"ז...
! רצינו גם להכין חולצה לצוות - ישבנו מלא זמן וציירנו חולצה מדהימה - אבל נידפקנו כי בשום מקום לא מוכנים להכין רק 6 חולצות... שיישרפו!!! נועה.

שמחה שאתם בעד..

התכוונתי שהקבוצה של המדריכים תתקשר דרך הפורום בכל בעייה, שאלה, וכל דבר שיש לנו חוץ מהפגישות עם הרשג"דים כדי שנוכל להיעזר במקומות אחרים כמו צ´ופרים מגניבים וכאלה.. אני מקווה שזה יהיה טוב..ואני מחכה לשמות לקבוצת תמיכת המדריכים... מי בעד א"א מדריכים אנונימיים? אני לא... :) אז סבבבה... ואני מחכה להצעות.. נ.ב- יש לי ישיבה ראשונה מחר...איזה כיף לי!

אני גם בעד ....

אבל לא צריך להקים לזה "קבוצה" אני יודע שאני תמיד כאן בשביל לעזור....

אין בעייה...

סתם חשבתי שתהיה כזאת קבוצה אבל אם אתה לא רוצים לקרוא לזה קבוצה אז סבבה.... אז גם אני כאן בשביל לעזור.. :) בהצלחה...

למעלה