תמיכה דרושה...

Betterfly

New member
תמיכה דרושה...

יצאתי אתמול לדייט והוא לא הטיפוס שלי. יותר מדי נאיבי, חנון כזה. אותי מעניינים גברים כריזמטיים, נון שלנטיים, ציניים וכו' וכו'. כאילו, מצד אחד אפשר להאמין שגברים כאלה הם בדיוק מה שאני לא צריכה, במיוחד כאשר כל הציניות מלווה באטימות רגשית. מצד שני, גברים שמתלהבים מכל מיני דברים שאני זוקפת גבה לגביהם (למשל, הודו, אבל זו סתם דוגמא, אין לי דוגמא יותר טובה חוץ מהתיאור הכללי שנתתי של חנוניות/ נאיביות) באים עם רגישות אינטרינזית בד"כ שעושה אותם בני אדם יותר רגישים לזולת. אני כבר לא יודעת מה לעשות... היום כל המחשבות חזרו. אני מרגישה רע מאוד... כאילו פישלתי... כאילו... זו היתה ההזדמנות שלי ועכשיו היא נעלמה. כאילו אין לי מקום בעולם הזה, שום דבר לא מעניין אותי, אני לא יכולה להמשיך הלאה, לא יכולה לנשום כבר. אני מנסה לעבוד וקשה לי מאוד (במקום זאת באתי לכתוב פה, כמובן שאני אחזור לעבודה אחר כך ואנסה לעשות את הדברים שאני חייבת לעשות). אני לא רואה אופטימיות בכלל בעתיד שלי, במיוחד לא בזה שאני הולכת לשנות מקום עבודה ומקווה גם להתקרב יותר לתחומים שמעניינים אותי. איך ממשיכים הלאה בכלל כשמרגישים כך?... האם זה אי פעם ישתנה? אני מאוד מאוד מודאגת כי אני מרגישה לא נורמאלית. כאילו, זה לא לגיטימי שאני אחשוב ככה על מישהו. שאני ארגיש כך. שאני אענה את עצמי במחשבות של מה היה יכול להיות ואיזה טיפשה אני שלא דחפתי את הקשר הלאה, שלא הקשבתי לו כשאמר שהוא צריך עוד זמן (וגם אמר שבתקופה הקרובה הוא עסוק מעל הראש ולא נוכל להיפגש, כאילו הוא רצה אבל לא יכל). המחשבות האלה משביזות אותי. האם כל האנשים מרגישים כך כשמישהו שהם אוהבים לעולם לא יהיה איתם? אני רואה אנשים נופלים, מערכות יחסים נגמרות, והם קמים אחרי זמן קצר (חודשים) על הרגליים. הם לא חשים צורך לדבר, להתקשר, לרצות כל כך חזק. הם לא חושבים שהחיים נגמרו. למה אני לא נורמאלית?...
אני רק רוצה להרגיש שזה נורמאלי אבל זה לא. ואני גם רוצה לדעת שיום אחד זה ייגמר אבל אני כל כך סקפטית שפתאום זה יבוא, אחרי שנתיים של נסיונות נואשים לשכוח.

יפה שלי ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך אבל בניגוד אליך תמיד הקפדתי שלמרות הדיכאונות והמשברים דבר אחד יהיה יציב אצלי בחיים וזה העבודה. אומנם אני מודכאת חצי מהזמן בעבודה אבל אני לא מרגישה שהקרקע נשמטת מתחת לרגליי.

Betterfly

New member
../images/Emo10.gif

אני לא מסוגלת להתרכז לחלוטין בעבודה. לא מסוגלת למצוא בזה עניין יותר מדי. יש לי כל הזמן תחושת מחנק בגרון, אני רק רוצה להיכנס למיטה ולצאת כשהכל יעבור. אני לא מרגישה שהקרקע נשמטת מתחת לרגליי (אני קצת מרגישה מעופפת, זה כן, אבל לא אסון אטומי) אך אני כל הזמן מרגישה שאין טעם בכלל לעבוד ולהתקדם אם החיים שלך ריקים והודפת את המחשבה, מתקדמת בכוחות עצומים הלאה. אני מרגישה שהחיים שלי ריקים- אין לי את האהבה שלי ואין לי כלום חוץ מזה. אני לא מצליחה למלא אותם כי אני לא מוצאת טעם ועניין בשום דבר שאני עושה שלא קשור לאהבה הזו (אובססיה הזו סליחה). מצחיק כי בהתחלה אני זו שהתנגדה בכל תוקף לרעיון שצריך לוותר על החיים בשביל הבן זוג. הוא רצה שאני אקדיש את כל כולי לזוגיות והייתי רבה איתו על זה שבא לי גם לפגוש ידידים, חברות וכו'. לאט לאט התרחקתי מהם, אבל בתקופה שהחלטנו להיפרד, בהתחלה, בחצי שנה הראשונה, ראיתי אם החיים ממשיכים, ראיתי איך החיים גם בלעדיו. איך זה שאני לא רואה את זה היום? איך זה שהוא רואה את זה אחרת? איך זה שהוא וויתר עליי?... אני מאוד מקווה שאני בשלב האבל- בשנתיים האחרונות בשלב הפרידה והתקווה, עכשיו אבל והשלמה על זה שהקשר לא יחזור. למה זה כל כך קשה?...

אני לא יכולה להתפנק ../images/Emo163.gif

אני גרה בשכירות וחייבת עבודה קבועה ויציבה. אני חושבת שכשאין ברירה, גם אם לא מתחשק ממש, פשוט נכנסים למסגרת של עבודה.

E D G Y

New member
מזדהה..../images/Emo201.gif אני בשלב הריקנות

והדיכאון של אחרי שאין כבר מושא אובססיה ויש המנעות ושום דבר לא מעניין... נורא קשה...

קאלרז

New member
דרושה חקיקה

נגד אנשים שמנהלים מערכת יחסים, נפרדים ויוצאים מזה צ'יק צ'ק. לדעתי הם רק מעמידים פנים, בין אם בפני כולם ובין אם בפני עצמם, כדי להחזיק מעמד. ייתכן בהחלט שגם הם מרגישים ממש כמוך, ומספרים פחות.

Betterfly

New member
אני בספק אם מישהו מרגיש כל כך רע

כמוני... אני בקושי מתפקדת... נראה לי שאני אלך לחברה היום כדי לא להיות לבד.

E D G Y

New member
קצת יותר טוב בימים האחרונים...

אני מתעסקת בעיקר בעניין יזמות עסקית, בודקת אופציות, מתלבטת, מתייעצת, מתבלבלת, חרדה, מתרגשת... זה נותן לי כיוון (במקום ההרגשה שחיי תקועים ולא מתקדמים לשום מקום), אתגר, מטרה. זה מסיח את דעתי מהשאלות הקיומיות הרות הגורל שאין לי מענה להן ומסיט אותי לכיוון יותר יצרני, ספציפי, תכל'סי, וזה מאוד נכון לי כרגע. זה נותן לי כוחות שחשבתי שאיבדתי לאחרונה וחוסר שקט (חיובי) שאני פורקת בכיוון חיובי (לשם שינוי-ספורט). לא מתעסקת בכלל בענייני הלב. סגרתי לרגל שיפוצים:) מה שכן, כרגע, שיש נושאים שמעסיקים אותי, אני מרגישה שיש לי יותר מה להביא למפגשים עם אנשים, בניגוד לרגיל שלי בחודשים האחרונים, בהם הרגשתי שעיקר מה שיש לי להביא זה מסכנות ואת זה התביישתי ולא רציתי להביא.. בכל מקרה, אני לא מתכוונת לחזור לדייטינג בקרוב.. משתדלת לבנות את עצמי בכיוונים אחרים וכולי תקווה שזה גם ישפיע על הערכתי העצמית כשארגיש מוכנה לחפש אהבה שוב.

וואו, נשמע ממש טוב.

אני רואה בזה שנקעה נפשך ממסכנות הישג עצום. הספורט - נפלא! (נכון שחצי שעה אחר כך יש הרגשה של צלילות-דעת וחדות ? לאחרונה התחלתי לשאול את עצמי אם ככה מרגישים השפויים). נכון שזה כיף להרגיש שאת סוגרת לרגל מסע שיפור עצמי?

E D G Y

New member
היום ההרגשה הרבה פחות טובה

שום דבר ממה שרשמתי אתמול לא חד משמעי. אני לגמרי מבולבלת מכל האופציות העסקיות ומה שקורה בינתיים זה שאני לא מחפשת עבודה נוספת ונשארת סוג של מובטלת שלא מרצון (כי אין לי מטופלים כמעט לאחרונה), עם המון זמן למחשבות וזה לא דבר חיובי בשבילי (כל הזמן הפנוי הזה). נורא קשה לי למלא אותו. התחושות התבוסתניות חוזרות בעקשנות כל הזמן ואני מנסה להלחם בהן. מאבק סיזיפי לגמריי. אצלי גם אחרי הליכה אין הרגשת צלילות.. בקיצור, המילה "כייף" לא מתארת את מה שעובר עליי... רוצה כבר קצת יציבות ובטחון בחיים האלו:(

יקירתי

אל תשכחי שאת אישה צעירה מאוד מאוד מאוד .... איך תדעי? תעצמי את עינייך ותדמייני שחלפו עשר שנים. את בת 34 עשרים שנה, את בת 44 מבינה? גם אם תוסיפי לעצמך 20 שנה את עדין אישה צעירה - רק באמצע החיים..... תוסיפי לעצמך 55 שנים ותקבלי את תוחלת החיים הממוצעת של אישה בישראל... את קולטת? האם לא יתכן שהעולם יתהפך מליון פעם במשך עשרים שנה? בשלושים? בחמישים? את קולטת איזה מרחב אדיר של אפשרויות טמון בפנייך?

למעלה