תמיכה ומועדונים לחולי אלצהיימר

hagit1231

New member
תמיכה ומועדונים לחולי אלצהיימר

שלום אבי בן 63 וכבר שנתיים סובל מאלצהיימר בדרגה קלה אך המצב מקשה עליו מאוד והולך ומתדרדר מבן אדם אהוב ומוקף חברים, הוא היום בודד מאוד רציתי לדעת האם מישהו מכיר ברחובות מועדון לחולי אלצהיימר או מועדון לקשיש שיש בו גם רוסים ודוברי רוסית אשמח לקבל פרטים גם בנייד שלי 052-5531159 בברכה חגית

אירילה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה חגית

עד כמה שידוע לי אין מועדונים לחולי אלצהיימר ברשויות ,יש את מרכזי היום לקשיש אשר חולי האלצהיימר יכולים לשהות בו ביום . המקום היחידי לצערי שבו יש מועדון לחולי אלצהיימר הוא מוסד כלשהוא לתשושי נפש ובמסגרת השהיה במוסד, המועדון נוצר מאליו. יש לי שאלה אליך , את אומרת שאביך נמצא בדרגה קלה ,האם זאת אומרת שהוא עדיין בשלבי תובנה? האם הוא מזהה את הסביבה? אני יכול להציע לך ,שאם אכן כך ,קיימת בראשון לציון קבוצת תמיכה לחולים עצמם שעדיין נמצאים בתובנה ובשלבלים הראשונים , כמובן שיש צורך להצטרף לעמותה לחולי אלצהיימר ואני ממליץ לך בחום רב להיצטרף לעמותה אם עדיין לא נרשמתם. קיימים גם קבוצות תמיכה למשפחות החולים וביום רביעי הקרוב 13.10 תתקיים פגישה כזאת בראשון לציון ,אני שוב מציע לך להגיע לפגישה (לא יסלקו אותך....אל תפחדי) תתרשמי ,לאור הניסיון האישי ,רק טוב יכול לצאת מקבוצת התמיכה ,מקום הפגישה הוא במרכז יום לקשיש בראשון לציון ברחוב גרשון מן ליד מגן דוד אדום בשעה 20.00 בערב. מצ"ב הקישור לעמותה ,כנסי וקיראי בעיון. שיהיה לכם רק טוב גרשון

saraestr

New member
מועדון לחולי אלצהיימר

שלום חגית במועדון לקשיש בראשל"צ (ליד מגן דוד) מתקיימת קבוצת תמיכה לחולי אלצהיימר ולבני משפחתם אחת לשבועיים. במידה והיך מעונינת בפרטים נוספים אנא כיתבי אלי. יום טוב שרה

למעלה