תמיכה ופירגון

תמיכה ופירגון ../images/Emo20.gif

את השאלה הזאת כבר שאלתי בימים הראשונים של הפורום .... היום שגדלנו טיפ טיפ ...אני שואלת שוב...
האם הסביבה הקרובה (בעל/אישה/ילדים) מפרגנת/ תומכת בכל הקשור לעבודה מהבית או בבית ...(פירגון יכול להיות קטן כמו מילה טובה...או קצת יותר גדול כמו הרבה מילים טובות
) ומה על הסביבה הרחוקה יותר (חברה, קולגות למקצוע ועוד..) האם מצידם אתם/ן זוכים לפירגון ו/או תמיכה ?

missB

New member
אצלי כן

במיוחד הבעל שהוא התומך והמסייע הראשי שלי. לפי דעתי לולא התמיכה שלו הייתי נשברת מזמן לנוכח כל מיני קשיים בדרך. קשה מאוד להתמודד עם כל הקשיים שבניהול עסק עצמאי חדש ובמקביל להתמודד עם סביבה בלתי מפרגנת. שאר האנשים (משפחה + חברים) ברובם תומכים אם כי יש כאלה שלא ממש רואים את זה כמשהו רציני, אבל למרבה המזל הם במיעוט.

עוד איזו תמיכה עם שני טון פירגון../images/Emo13.gif

רק עכשיו סיימנו, בעלולי ואני, לעדכן ולחדש את האתר שלי לעבודות הדפסה. מה שראיתם לפני כמה ימים לא יהיה יותר. זה היה אתר עלוב אפילו לסטנדרטים שלי בתור אחת שבקושי מצליחה לבנות דף מסכן. אז תראו עכשיו את האתר המושקע ועוד אנחנו מתכננים להוסיף דברים. למדתי ממנו דברים חשובים, בסיסיים כמו איך להפוך תמונה באתר לקישור לאימייל או לאתר אחר ואיך להוריד תמונה לעריכה כך שהיא תעלה גם און ליין. היה כיף...

סקרלט2

New member
תמיכה ופירגון../images/Emo24.gif

הסביבה הקרובה שלי מפרגנת, תומכת ואוהבת. למשל אבי נמצא כרגע בביה"ח, כל הילדים מיד מתגייסים למשמרות ובאמת מאד תומכים ואוהבים. לגבי האנשים בעבודה ובסביבה פחות, אך אני מרגישה שככל שהשנים עוברות האנשים לומדים יותר לפרגן, הרי בסך הכל פירגון לא עולה "כסף", יש תקווה.

למעלה