תודה!
הורדתי את שתי התוכנות מהלינקים ששלחת, התקנתי את תוכנת ניהול צריכת החשמל, ה LSC כבר היה מותקן אצלי.
במה אמורה לבוא לידי ביטוי הגרסא החדשה של תוכנת ניהול צריכת החשמל?
איך אפשר לבדוק האם המתח בכל ארבעת ה usb ports תקין?
מצרפת את ה BSOD שקרה השבוע מייד כשחיברתי את הדיסק החיצוני של ה 2.5".

כשקיבלתי את המחשב עידכנתי את ה BIOS ל 1.37, ראיתי שיש עדכונים חדשים יותר.
מדובר על מחשב פרטי, שלא מחובר לרשת.
אני עובדת עם win 7 pro, כיביתי את העדכונים האוטומטיים של וינדוס כי כמה פעמים הם עשו לי בעיות. מתקינה לעיתים קרובות ידנית את ה security updates ואת מה שנראה לי רלוונטי.
הרצתי הבוקר את ה quick test שב LSC הוא נתקע מעל שעה על 9% בשלב של x87 Floating point test, כשניסיתי לסגור את התוכנה המחשב קפא ואפשר היה לכבות אותו רק דרך ה power button.

הרצתי לפני כמה שבועות בדיקה מלאה דרך ה Select test ולאחר מכן בדיקת זכרון של כמה שעות שתיהן היו תקינות
ערכתי את הבדיקות הנ"ל בגלל כמה BSOD, שלא היו קשורים לחיבור הדיסק החיצוני. אני מקבלת BSOD מדי כמה שבועות, עם הודעות שונות ולא מצאתי חוקיות מבחינת הפעילות שגרמה ל BSOD.
בסה"כ המחשב נהדר מבחינת הביצועים, המקלדת, ומרחב הגוונים של המסך, אבל הוא לא ממש יציב. לפעמים אחרי reset הקורא טביעת אצבע לא עובד וצריך להקליד את הסיסמא, ה resource monitor לא עובד וכשפותחים אותו נפתח "חלון שקוף", ז"א רואים רק את המסגרת של החלון ללא התוכן. הסנסור קליברציה של הצבע הוא צעצוע לא יעיל. התקשורת bluetooth עם הסמארטפון עובדת באופן חלקי.
אלו דברים קטנים שמציקים ומעצבנים כשמדובר על מחשב עיסקי ולא זול, אבל בינתיים זה לא היה מספיק מגביל בשביל להתעסק עם הפעלת האחריות.

תודה רבה!