תמיכה ממשהו?

תמיכה ממשהו?

אז הצתרפתי לסטטיסטיקה וגילו לי הודג'קינס אני אתמודד בדרכי שלי ובעזרתכם האדיבה. לא נוח לי לפרט ולשתף, גם לא מעל הדפים הוירטואלים. אשמח לקרוא חוויות, סיפורים ובלוגים על התמודדות. למשהו פה בלוג ?

elylan

New member
שיהיה המון ../images/Emo50.gif

בטיפולים. אתה מוזמן לשתף אותנו בהכל! זה מאוד עוזר, מניסיון! תחשוב על זה, יהיה לך יותר קל להתמודד אם תשתף.

ihovav

New member
נשמח להיות כאן לתמיכה

ולמענה של שאלות, אם יהיו... אפשר גם במסרים אישיים. מעבר לזה, אין לי מושג מה מעניין אותך בקשר למחלה, אן לי מושג מה לכתוב עליה... בעיקרון מכל סוגי הסרטן, "זכית" באחד מהקלים יותר... מה שכן, מומלץ מאוד שתמצא מקום בו תוכל לפרט יותר ולשתף בנוגע לכל מה שעובר ויעבור עליך... קישור לאתר של האגודה למלחמה בסרטן ובו הרחבה בנוגע להודג'קינס. מאחלת שיעבור כמה שיותר מהר וכמה שפחות קשה...

24 ברבלה

New member
בוגרי לימפומה לשירותך...

רובנו כאן מומחים כי הסרטן הזה תוקף בעיקר צעירים. חשוב רק לזכור שיהיו כמה ימים מאוד מתוחים, מבלבלים ולא נעימים ואז.. הכול התבהר והשגרה תחזור להיות שגרה (רק עם קצת טיפולים) ובסוף.. (לי זה לקח 3 חודשים בלבד!!!) אתה תהיה בריא א מ ן אז לגיטמי וברור לחלוטין שאתה טיפה מבוהל עכשיו, מבטיחה לך שזה תחושה שכולם כולם חווים בהתחלה.. במיוחד אנשים שלא נתקלו מעולם במחלה הארורה הזאת ועוד בצורה כל כך ישירה... אתה מוזמן לשאול, לשתף והכי חשוב לעדכן כדי שנוכל עודד.. פותחת בפניך את האפשרות לשלוח לי מסר בפרטי ומבטיחה לענות על כול שאלה בצורה הכנה והמעודדת ביותר תזכור שכאן אנחנו תמיד נמצאים בכדי לחזק אחד את השני ונשמח אם תצטרף לפורום תמיכה המדהים הזה... אז קצת באיחור וקצת איחול מוזר אבל.. ברוכים הבאים ושוב המון בהצלחה!

ברוך הבא לסטטיסטיקה

שתף במה שבא לך, תשתתף בשלנו, אם יבוא לך. לגבי הבלוג - אז היה פעם משהו, אבל כנראה שהוא הוריד את זה מהרשת. אבל אולי אני אצליח לארגן לך משהו :) אגב, נעים מאד, אני גלי, וגם אני בסטטיסטיקה איתך.

מיליתו

New member
תמיכ מכולנו כאן...

גם אם אתה קורא סמוי של הפורום אתה מוזמן "לעקוב" אחרינו כאן, אפילו שזה לא ממש בלוג.

דגנילי

New member
וולקאם טו דה קלאב..

למרות שהייתי מעדיפה שלא היית צריך להצטרף מלכתחילה..אבל.. גם אני בוגרת הודצ'קין.. שבוע הבא כבר בת 32.. אבל חליתי בגיל 15 וחצי..

yaldasukar

New member
שלום לך חדש ../images/Emo140.gif

בס"ד אני בת 21 ועד לפני מס' חודשים היה לי לימפומה נון-הודג'קין בחלל בית החזה. כמו כולם, בהתחלה הייתי בשוק, לא ידעתי איך להתמודד עם זה ומה לעשות.
בדקתי הרבה באינטרנט, שאלתי את הרופאים המון שאלות, נכנסתי לפה והתייעצתי באנשים המדהימים שנמצאים פה וככל שהזמן עובר הבנתי ש"ישנן צרות גדולות יותר" ושאני יכולה לעבור את זה..
ברוך ה', החלמתי מזה.
אחוזי ההצלחה בריפוי הם רבים מאוד, אבל חשוב להיות אופטימיים, לא להיכנע ולהגיד לעצמנו שוב ושוב "את המלחמה הזאת אני הולכ/ת לנצח
" אתה מוזמן לשאול אותי כל דבר שתרצה (פה או במסר) ואשמח לעזור לך
שיהיה בהצלחה רבה ואמן שמהר מהר הכל יהיה מאחוריך ותחזור לשגרה האפורה והמבורכת

הודג'קינס? או נון הודג'קינס?

לי יש הודג'קינס אם יש לך שאלות ספציפיות בקשר לבדיקות מסוימות, טיפולים וכו' אשמח לעזור....... הרבה הצלחה ותהיה חזק גבר

lital_helmer

New member
גם אני בהודג'קינים...../images/Emo24.gif

חליתי לפני שלוש שנים וקצת...

יערית 1

New member
אם זה ירגיע אותך לשמוע שיש לי

חברים שעברו זאת בהצלחה ונירפאו. מזה 15 שנים... לאט לאט תלמד לשתף אחרים ברגשותיך ולא להפנימם. אנחנו פה על מנת לתמוך, לחבק ולאהוב.. אני קוראת פה הרבה אם כי לא תמיד מגיבה...זה הרגל שנישאר לי מלפני 3 שנים בערך..מאז החלמתי מסרטן שד. זוהי משפחה אוהבת ותומכת..נצל אותה

הודגיק

New member
יש לי

יותר נכון , היה לי . אין בעיה לתת לך את הכתובת , פשוט כמעט כל מה שקשור במחלה מחקתי . אין לי בעיה לחלוק את הסיפור שלי. תשאל אותי מה שאתה רוצה , אפילו במסר פרטי. דן.

תודה לכולם על התמיכה

אני עדיין אשמח לקבל כתובות של בלוגים שקשורים בסרטן, בכל סוג שהוא...

למעלה