תמיכה נפשית לאמא

limish

New member
תמיכה נפשית לאמא

שלום רב, אבי חולה במחלת הסרטן (בקיבה...) לאחרונה הוא הפך להיות עצוב מהרגיל ואימי שצמודה אליו רוב שעות היממה סופגת את הכל ובוכה... ההתמודדות קשה לה מאד ואני רוצה לעזור לה! האם יש מוקד טלפוני לתמיכה מיידית אילו סוגי תמיכה קיימים וכיצד ניתן לפנות אליהם? אנו תושבי הרצליה תודה רבה על העזרה והתמיכה, לימור.

קבוצות תמיכה

שלום לימור, ראשית - אני מצטערת לשמוע את שעובר עליכם. ההתמודדות עם המחלה היא קשה לא רק לחולה עצמו כי אם גם לסובבים אותו והקרובים אליו. בתור ניצולת סרטן השד, ואחות למישהו שחלה בסרטן לפני 12 שנה (ויצא מזה תודה לאל!) אני יודעת שמשפחות למודות סרטן עוברות טראומה רצינית וצריכות את כל התמיכה שאפשר. ישנן קבוצות תמיכה של אגודת חוסן (תמצאי את הקישור למעלה, בראש העמוד בכתוביות הנעות ). למיטב ידיעתי אתם גם זכאים לפנות לעובד סוציאלי שיכול לסייע ע"י הפניה לפסיכולוג שמתמחה ביעוץ לחולי סרטן (עבור אביך שלדברייך גם כן עצוב מן הרגיל בעקבות המחלה). נסי לפנות גם לאגודה למלחמה בסרטן - בוודאי יש בידם לסייע. אני מאחלת לאביך שיחלים , ולך ולמשפחתך הרבה שנות אושר ובריאות.

אחשל

New member
שירותי התמיכה של עמותת ח.ס.ן

שלום לימור, עמותת ח.ס.ן מפעילה קו תמיכה ומידע בטלפון 600-506-700-1. את הקו מאיישם מתנדבים מיומנים, שמכירים את ההתמודדות עם מחלת הסרטן, בעצמם או דרך התמודדות של בן משפחה. הקו פועל מ- 8:00 ועד 23:00, כל יום. אין צורך להדהות, ואפשר להעלות ולשוחח על כל בעיה או נושא שמעיק ומציק. מעבר לזה, בהרצליה פועלת קבוצת תמיכה של העמותה. הקבוצה פתוחה להשתתפות של כל מי שהסרטן נגע בחייו - חולים, מבריאים, בני משפחה וחברים. מידע על הקבוצה אפשר לקבל בקו התמיכה. בריאות טובה ואריכות ימים ניר

למעלה