תמיכה

lili81

New member
תמיכה../images/Emo141.gif

שלום לכולם.. אימי היקרה בת50 לאחרונה גילו שהיא חולת סרטן ריאות.. אני מנסה עד כמה שאני יכולה לתמוך בה.. אך לעיתים אנני יודעת איך.. אימי יקירתי עברה של כימוטרפיה ולאחר מכן סידרת בדיקות שרק הוכיחו שכלום לא עזר ונהפוך הוא הגידולים רק התרבו.. כעת רוצים לעשות לה סידרה נוספת של טיפולים כימוטרפים..רק שלא יודעים איזה.. אני אשמח לקבל עיצות בנושא. וכמו כן לדעת את זכויותיה כאשה אשר גרה בגפה חולת הסרטן.. אשמח לתגובות בכל אופן.. תיהיו חזקים
לילי

היי לילי

יש הטבות וזכויות למי שחולים, תוכלי לקרוא בקישור. לגבי מידע ועזרה במצב רפואי אני ממליצה לך בחום לפנות לרב פירר עם כל החומר הרפואי של אמך ולשמוע את דעתו בנושא. הוא אדם בעל ידע רב העוזר ככל יכולתו ויכול לכוון את אמך לעבר סוג טיפול שיכול לעזור לה ולרופא שמתמחה במה שיש לה. לגבי תמיכה, אני חושבת שאמך ברת מזל שיש לה אותך לצידה אבל אני חושבת שלא צריך לשאת בנטל לבד. אני ממליצה לך לגשת לפסיכולוג או לעו"סית במחלקה ולתת להן לתמוך בך ובאמך. התקופה שאמא עוברת אינה תקופה קלה ולפעמים קצת קשה למלא את מאגרי הכוח להתמודדות הזו, גם את וגם אמך זקוקות למישהו שיעזור לכן למלא אותם מדי פעם. רק בריאות גלי

kanb

New member
עצות מנסיוני

לצערי עברתי את מה שאת אוהבת עם שני הוריי. מה שאת יכולה לעשות זה לתת לה את היחס והאהבה שהיא צריכה. לפעמים זה יהיה יותר מידי בשבילך ויבוא על חשבון הזמן שלך עם עצמך ועם החברים אבל אין ברירה. אמא זו אמא. הטיפולים שהיא עוברת לא קלים בכלל ואני מניחה שהמחשבות שרצות לה בראש קשות אפילו יותר. על מנת שלא תתמוטטי כדאי לחלק את הזמן בין האחים (עם יש) לא כדאי ליצור מצב שכולם נמצאים ביחד. כל אחד יתרום מזמנו כך שתוכלו גם להקדיש זמן לעצמכם. לגבי הזכויות אין לי כל כך מושג. תמשיכי לאהוב אותה כל עוד את יכולה גם אם זה גדול עליך לפעמים. תאמיני לי שבעתיד לא תצטערי. בהצלחה ורפואה שלמה

lili81

New member
תודה../images/Emo24.gif

תודה לכם על העזרה.. שיהיה סוף שבוע מלא אהבה ומלא בריאות

למעלה