תמיכת פרוגסטרון עכב הפלות חוזרות

תמיכת פרוגסטרון עכב הפלות חוזרות

היי לכל הבנות היקרות,
לפני שלושה חודשים בערך שיתפתי כאן אחרי גרידה (אובדן שלישי של הריון- הראשון לידה שקטה, השני כימי והשלישי הפלה לא שלמה אחרי מציאת דופק בשבוע שביעי). אני בטיפולי פוריות ופוליציסטית. כרגע נמצאת בתהליך לקראת החזרה והרופא אמר (יותר נכון אני ביקשתי) שננסה זריקות פרוגסטרון כי עם הנרות הערכים היו די נמוכים והיו לי דימומים. הזריקות שאני צריכה להתחיל החל ממחר הן פרונטוגסט. הבנתי שמדובר בזריקה מאוד לא נעימה ורציתי לשאול האם יש טיפים כיצד להיערך, האם אוכל לעבוד ולתפקד כרגיל איתן? מה יכול להקל? ובעיקר...האם יש סיפורי הצלחה בעקבות הזריקות הללו...

מיותר לציין שאני רועדת מפחד מהסשן הזה. פוחדת להתאכזב, מנסה להיות אופטימית אבל בעיקר מוצפת רגשית.
תודה על הקדשת הזמן ובהצלחה לכולנו!

שירהד1

Member
מנהל
אויש, אני לא יודעת לענות לך...

אבל מאחלת לך בהצלחה רבה רבה!
וגם- כל התחושות שלך מובנות לחלוטין. אהיה אופטימית עבורך
,
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

0יון

New member
פרונטוגסט

היי יקירה,
מנסיון, אל תזריקי לבד את הזריקות האלה אלא רק במרפאת אחיות. גם בסופי שבוע ממליצה לך להצטייד בהפנייה לאחות במוקד. מדובר בהזרקה לשריר בישבן.
הזריקה אכן לא נעימה אבל עושה את העבודה נהדר. תשתדלי לחמם אותה לפני ההזרקה (יש שאומרים לשמור בחזייה). לאחר ההזרקה חימום ועיסוי של המקום גם עשוי לשפר את הכאב.
מוזמנת לפנות אם יש לך שאלות נוספות.
וכמובן בהצלחה!

אמאלוסי

New member
פרוג'

הי, עדי !
אני הזרקתי זריקות פרוגסטרון פעם בשבוע. ליתר דיוק : פרוגסטרון ריטרד 500. ז"א אחיות הזריקו לי, כי זה בטוסיק ולא נראה לי שאפשר לבד.
זאת זריקה לא נעימה, אבל אחרי כמה דקות הכאב עובר. לא משהו שמשפיע על חיי היום יום.אין שום בעיה לעבוד .
ולדעתי כן צריך לשלב את הזריקה עם נרות.
מה שעזר לי - לחמם אמפולה לפני (בחזיה), וכשחומר חם יותר, זה פחות כואב.
כבר עשית זריקה ראשונה ? איך היה ?

תודה רבה!

עשיתי עד כה 2 זריקות... הבנתי שבאפקט המצטבר זה נהיה כואב יותר אבל בנתיים זה יחסית נסבל (מאוד לא נעים אבל נסבל). למה לדעתך צריך לשלב את הזריקות עם הנרות?

למעלה