תמיר לנהתניהו: חפש פרה אחרת לחלוב

dov12

New member
תמיר לנהתניהו: חפש פרה אחרת לחלוב

שרת החינוך לא נותרת חייבת ליו"ר האופוזיצה, שהשווה את מערכת החינוך ל"פרה חולבת". תמיר: "ביבי מנותק מהמציאות החינוכית בישראל, כדאי שהוא ינחת לרגע ממסעותיו באחד מבתי הספר בישראל, בהם מורים המשתכרים שכר רעב מלמדים בתנאי מצוקה" מורן זליקוביץ' פורסם: 25.02.07, 17:09 איך הזבל הזה התנהג בהיות צר אוצר . רואים אלה כיום שהוא הצליח לגייס ולשטוף את מוחם המצומק

dov12

New member
המנותק שבעם זקוק לעזרה נפשית

מר נהתניהו מנותק מהעם ומחובר למליונרים והמליארדרים . מי שגרם לבניית בתי תמחוי ופגע בזקנים, חולים ועניים וכן פגע בשכבות החלשות לא יוכל להנהיג את העם הטיפש הזה. נהתניהו כראש ממשלה יגרום לרעב ועוני מעמיק על חשבון עניי וחולי העם וכיום יש לו עוד מה להגיב על מערכת החינוך המתפוררת? החינוך הערכים והמוסר במדינה על הפנים והכל בזכות נהתניהו והליכוד וכן בסיוע של קדימה אחותה התאומה של הליכוד. מדברים על צמיחה ואין לחם לאכול ולקנות תרופות. מצורף הביביבלוף של ביבי

Fasz

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

על מנהל הפורום למחוק הודעות אלה לאלתר, לא ייתכן שדברים מן הסוג הזה יולבנו לכדי הודעות לגיטימיות. אלוהים ישמור אותנו מרדידות הדברים וניסוח הדברים.
דב12, אני תוהה מאין נובעת שנאתך העזה בעבורה אתה מגדף בצורה כזו.

dov12

New member
Fasz ידידי

כל מילה כאן אמת תמודדו . זה קשה תקרא את התגובות של הכותבים . ותראה שאני עדין רחמן כלפי המנוול. האיש שדואג רק לעשירים. ביבי שונא אותי ואותך. ואוהב רק את עצמו. ולכן גם אני מתאב את הצורה שלו שילך לאמריקה

אנשים כמו פאסז לא מסוגלים להתמודד

עם האמת. בגלל זה הם מעדיפים להמציא לעצמם פטרונים שבעיני רוחם את לאכי שרת שרוצים רק את טובת האנושות, בזמן שבמציאות הם שטן עלי אדמות שכל מה שמעניין אותו זה לנצל את האנושות לצרכיו הפרטיים והאישיים. לגבי מה שכתבת על נתניהו: אני מסכים איתך, כל מילה חקוקה בסלע, ואני אוסיף ואומר עוד יותר מזה: נתניהו הוא הסיבה שבגללה היום קל לאדם כמו גאידמק לקנות את המדינה שלנו בנזיד עדשים, נתניהו הביא את המדינה שלנו למצב הזה שבו היא נמצאת היום. על כן גם לא מפליא אותי כלל שאידמק מביע את תמיכתו בנתניהו שסלל עבורו את הדרך להשתלטות על השלטון בישראל. גם לא יפליא אותי כלל אם נתניהו יבטל במחי יד את כל החקירות נגדו אם וכאשר ייבחר לראש ממשלה. למרות שאני מאוד מקווה שהתרחיש הזה לא יתרחש לעולם. ולא נתניהו ולא גאידמק לא ייתפסו את השלטון בישראל.

למעלה