תמי אריאלה וגם ערן

עדנונית

New member
תמי אריאלה וגם ערן

שבוע שעבר דנו בקשר להעברת דירה שלי ערן אמר שמתאים לי מודיעין ואז היה לבטים על הדירה ותמי אמרה דעה אחת ואריאלה דעה אחרת משהו שסיבך לי את הראש ואז החלטתי לתת לגורל לשחק את המצב אתמול נפגשנו עם הבן אדם והעלנו את כל היכולות שלנו וסגרנו וככל הנראה אעבור לשם באפריל יוני בעלי שמח מצד אחד הוא ידע שהוא מרצה אותי הוא ידע שזה מקום טוב יש שם מרפסות ושקט דברים שחשובים לו אבל הוא מצד אחד מתבאס אין לו פה חברים ועבודה {כמו שאמרתי ממזמן הוא נכה צהל אז זה בעיה בשבילו לעבוד} איך אני אוכל לעוודד אותו תמי אז אמר שיש לו אצבעות פסנתרן אבל במה זה יכול לעזור לו.. הוא מחשבים נקווה אולי שיפנה לתחוםהזה ויצליח במקביל הוא גם חושש טיפה בגלל שניהיה חנוקים מהכסף אימא שלי אמרה לו שסבא שלה תמיד אמר אלוקים מביא כסף לחתונה לדירה ולברית בחתונה באמת בלי עין הרע הסתדרנו.. השאלה אם גם עכשיו יבוא המזל.. יום טוב לכם ותודה...

עדנונית יקרה

מה זאת אומרת סגרנו ? יש חוזה ? אז למה " ככל הנראה" ... לסגור זה - חוזה סגור... אז לא ברור . אם תבהירי, אפשר להתייחס, היכן אגב אתם גרים היום? האם בעלך עובד ? האם הוא צריך לעזוב עבודה... אולי העברת פרטים למישהו, אני ללא פרטים לא יכולה להתייחס. למרות שאני עדייין מרגישה שצריך קצת לחכות. וכמובן, הבחירה שחכם. דבר נוסף, לעשות צעד כזה, דרך הנט, זה לא הכי נכון. כי את זו ששואלת, אז את מקבלת תשובות שמתייחסות אלייך, ולא בהכרח לבעלך, או ילדים אם יש. אז לבחירתך, בהצלחה אריאלה

עדנונית

New member
אוקיי

אנחנו חותמים ב"ה השבוע או שבוע הבא אמרתי ככל הנראה כי שום דבר לא בטוח ..חח גרים בירושלים בעלי נולד שם אז תביני כמה שזה קשה לו הוא עובד עבודה משמרת חלקית שהוא לא אוהב אבל אין מה לעשות עד שנמצא משהו אחר כי הוא נכה צהל בכל אופן אני מקווה ומאמינה בטוב הוא קצת בלחץ בגלל הכסף אבל אמרתי לו שנעבור הכל אבל רציתי לשואל אותך משהו אחר זוכרת שהמלצת לי על עורך דין {חח או שזה הייתה תמי סליחה אם טעיתי} קיצר אם זו את אז כמה היא לקחה...?

אז יש לך עו"ד או את צריכה../images/Emo9.gif

לא הבנתי, צריך להגיע לעו"ד בכדי לההכין חוזה, זה לא פשוט. צריך להגן עליכם בחוזה ויש פרוצדורה. אתן לך את השם שלה במסר זה לא מחיר קבוע זה לפי ערך הבית . בהצלחה אריאלה

כן, שלחתי לך מסר עם שמה, ועוד../images/Emo9.gif

לתחושתי המחיר יקר, וכמו שתמי אמרה, מחירי בדירות עדיין יכולים לרדת. ובלי קשר, לעניות דעתי, עדיין , כדאי לחכות.

אההם...לגבי בעלך...

זה תקשור נפרד, שמו ושם אמו.... מחשבים זה גם קשור לידיים וראש כמו פסנתר..ח... לגבי הדירה אני תוהה השמועות במודיעין צופות עוד חודשיים ירידת מחירים..אין לי מושג על מה הן מבוססות אבל המחיר שהו נתן הוא מראש נמוך מבחינת מה שאמרתי המסר לא השתנה לדעתי המשמעות היא שלמעשה הכל פתוח...

למעלה