תמי בוקר טוב - ספינינג לפורום בגדול

OFIRRהאחת

New member
תמי בוקר טוב

תמי אשמח להכירך ולארח אותך במועדון ONE ולהזמין אותך לאחד השיעורים ואפילו לשלי נקבל אותך בברכה מה את אומרת?

OFIRRהאחת

New member
פרטים ספינינג ONE בראשל"צ:../images/Emo66.gif

מועדון ONE נמצא בקניון הבאר שבמערב ראשון ברחוב מורשת ישראל. מדריכים ושעות: 19:00 אופיר 20:00 מוטי 21:00 נתי באמת שלא כדאי לפספס, 3 שעות של ספינינג מהמטורפות שיש, בכלל אני חושבת שכיף לגוון ולחוות מדריכים שונים. מומלץ וכדאי להרשם יום יומיים קודם בטלפון: 03-9515133 ONE

Tami661

New member
היי אופיר../images/Emo140.gif את אולי לא יודעת אבל

כבר אירחתם אותי פעם... כן, במפגש של פורום אירובי ב-7/1/05 מאוד נהניתי וגם התרשמתי מהרמה של המועדון ומהכנסת האורחים המקסימה שלכם. מאחר ולא חסרים לנו כאן נציגים ראשל"צים וסביבותיה, בהחלט יהיה נחמד לארגן שוב איזה מפגש חגיגי אצלכם במתכונת דאז רק שהפעם זה יהיה "פורום ספינינג". אם האופן שבו "שידרגתי" את הזמנתך מתאים לך/למועדון, אשמח להיות בקשר ולתכנן מועד מתאים. וחוצמזה, גם אני אשמח לארח אותך אצלנו, בממלכה... את יודעת
(בימי רביעי זה בכלל מגיע עם "תוספות"
)

OFIRRהאחת

New member
תמי בוקר טוב - ספינינג לפורום בגדול

אני שמחה לשמוע שאת מכירה אותי ואפילו קצת כאחראית ספינינג אשמח לארח שוב את הפורום וכמובן שכדי לחגוג שנה לעניין אפשר לשדרג ולחגוג בגדול, דברי איתי בקרוב כדי שנסגור תאריך ונתארגן בהתאם הטלפון שלי 0544-666605 אופיר. חוץ מזה יש מצב שאת באה ביום חמישי?????!!!!!!

למעלה