תמי ופילה סגולה, אנחנו איתכן

תמי ופילה סגולה, אנחנו איתכן

מאז אתמול אני חושבת עליכן, על כל מה שעוד מצפה לכן. תמי זה אולי לא הזמן, אבל אל תרימי ידיים לגבי החלום שלך על 3 ילדים. לא צריך להחליט עכשיו. אל תתאבלי על אובדן החלום, כי ההחלטה עדיין בידייך. אני מבינה שהמצב מזעזע, עדיין חשים בתנועות העובר. הגעת כל כך רחוק עם ההריון הזה, עם כל כך הרבה פחדים וגבורה יומיומית להתמודד עם ההריון ובמקביל עם שאר הדברים בחייך, לא רצית לספר לאיש עד שלב מאוחר, ואחר כך בדיקות תקינות. אין מילים על עוצמת הזוועה שמכה בך פעמיים. אבל החלום הזה עוד יכול להתגשם, כפי שהתגשם פעמיים עם שני הילדים הגדולים. אין לי מילים, רק שמחשבותי עם שתיכן, וגם תקווה לעתיד טוב יותר.

הדרך קשה ואודי

אכן, אין הרבה מה להגיד. בכל זאת, תודה לכם כי אחד הדברים שכה עוזרים לי עכשיו, במיוחד היום, זו הידיעה שכל כך הרבה אנשים יקרים חושבים עלינו. מחר היום של הגרידה, כך שהיום יום קשה מאוד מבחינתי. אני כבר רוצה להיות אחרי, למרות שאני יודעת שזה לא מביא איתו רגעים ורגשות פשוטים יותר, אבל לפחות אדע שאת הפרוצדורה עברתי. הלילות מתמלאים סיוטים או סתם חסרי שינה, אבל גיליתי שלמרות הכאב העצום אין בי פחד. אני יודעת שתבוא נפילה גדולה אבל מאמינה שאני אוכל לה. מקווה לעדכן אתכם מחר פילה סגולה

תמי ס

New member
אני לא עומדת בזה

ההמתנה הזו מוציאה אותי מדעתי, ההמתנה לבדיקת ה- MRI שאיני יודעת מתי תגיע ורק אחריה יתקבלו ההחלטות שבעצם כבר ברורות מעכשיו. אני כבר לא יודעת מה אני רוצה, רק שכל הסיוט הזה יהיה כבר מאחוריי, רק שאדע מה קורה ומה יהיה, חוסר הידיעה מערער בי כל חלקה טובה, למה לעזאזל אני צריכה להמתין? למה אי אפשר לגמור כבר עם הרוע הזה? למה אני צריכה להמשיך להסתובב עם הבטן ועם העוברית שבועטת בי מבפנים ומזכירה לי בכל דקה שהיא עדיין חיה וקיימת? והפחד העצום מכל התהליך שעוד עומד בפניי, הפחד מהלידה האיומה הזו שבה אצא בידיים ריקות, הכאב הנפשי והפיסי חסר הטעם והתכלית. למה אני לא יכולה פשוט להירדם ולא להתעורר יותר?

תמי יקרה שלנו

אני מרגישה כל כך חסרת אונים אל מול כאב שלך, שאני יודעת שברגעים אלה הוא עצום וקשה מנשוא. לצערי הרב ימים לא קלים עוד לפנייך. אני יודעת שאת מודעת לזה ולא משלה את עצמך שזה יהיה יותר קל. אין שום אפשרות לזרז את הMRI? אני לא מבינה למה מעקבים את זה. או שזה תלוי בגיל העובר? אני רק רוצה שתדעי שאני פה בשבילך חיה כל רגע של התלבטות, ספק, כאב ועצב מחדש יחד איתך. גם מכירה כלכך טוב את הרצון ללכת לישון ולא לקום יותר. פשוט לשים סוף לסבל. אנחנו שתינו יודעות שזה הכאב העצום והעצב הבלתי נסבל שגורמים לנו לא לרצות להמשיך. אבל אנחנו גם יודעות שיש בשביל מה להמשיך וזה מה שמנצח בסוף. אני יכולה רק לחבק מרחוק רחוק אנחנו פה בכל רגע יעלי

תמי יקרה ../images/Emo14.gif

הלוואי ויכולתי לעזור באיזשהי דרך להקל על כאבך הגדול. בא לי פשוט לצרוח, כמה שזה לא פייר, כמה כאב וסבל תצטרכי לעבור. אני כאן, אני יודעת שאני לא כותבת הרבה, אבל דעי שאני כאן לכל מה שתצטרכי, אפילו רק אוזן קשבת לדברייך העצובים. יודעת שאין מה להציע לך חיזוקים וכוח, זה לא מה שיעזור לך כעת, גם לא נחמה. פשוט אנסה לתת לך יד ולעבור איתך עכשיו את הימים האיומים האלה. כאן איתך

milanat

New member
מאחלת שהחלום

שלכם יתגשם ובקרוב מכל הלב, מילנה

למעלה