תמי יערי החלום ושברו

תמי יערי החלום ושברו

שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי. ראיתי את תוכנית הכח בטלביזיה, והחלטתי ללכת ולהפגש עם תמי יערי. התקשרתי, הזמנתי תור וביקשו ממני 450 ש"ח לפגישה של 1/2 שעה. ביקשתי לצרף את חברתי הטובה והחלטנו לעשות ביחד מיני פסטיבל להפגש, לחוות ולנסות לראות מה יש שם מעבר לקיר השקוף של התודעה שלנו, דרך ה"כח" של תמי יערי. שאלתי את העוזרת שלה שקבעה את הפגישה האם המחיר לא ישתנה עקב הביקוש הרב (כחודש לפני תום התוכנית) והיא אמרה שלא... (דרך אגב, גם שאלתי אם המחיר יורד כשחבר מביא חבר..והתשובה היתה שלא). הפגישה נקבעה ל 6.8.2007 היום 20.6.2007 התקשרה ה"עוזרת" ואמרה שעקב ריבוי הלקוחות המחיר עלה ל 800 ש"ח (1/2 שעה!) .. אמרתי לה שנטיית הלב שלי היא לבטל, שהרי הזמנתי מקום וקיבלתי הבטחה שהמחיר לא יעלה. היא מסרה שהיא מצטערת , היא עשתה טעות (ומי ישלם?) ושהיא מבינה את התסכול שלי. בקיצור חברים , תסכול זה לא מה שאני חשה. מה שאני חשה הוא שמי שתיימר להיות "מואר" הוא רודף בצע !!! ושזו הפרה חוזית שיניתנה בעל פה . (וכמובן חזרתי עם תשובה שלילית). אתם מוזמנים להגיב . בברכת שמחה ולכולם, נופר בר פרדס חנה

רותי 11

New member
לצערנו זה מה שקורה כאשר

מתחילים להיות מפורסמים ומבוקשים אבל לא חסר טובים שהם לא מפורסמים והם לא פחות טובים לדעתי

מדהים שאתמול שוחחתי עם בעלי על כך

בהתחלה לא הכררתי את התוכניתץ מטופלים ותלמידים סיפרו המון - אז ישבתי לראות. ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים. התחברתי מאד לתמי - הרגשתי שהיא עובדת נקי ומהלב. היו שם הרבה מתקשרים טובים, אבל היא גם עובדת עם מלאכים כמוני וכנראה גם בגלל זה חשתי חיבור אליה. מתוך סקרנות נכנסתי לקורא עליה באינטרנט - פה גם ניתקלתי בקצת הכפשות עליה ממתקשרים אחרים -דבר שהעציב אותי. הרי החוק הבסיס שלנו הוא ששפע ביקום יש אינסופי ולכולם - אז למה לא לפרגן. אבל זה כבר לדיון אחר (הייתי צריכה לפרוק). בקיצור נכנסתי וראיתי את המחיר הראשוני. כעבור שבועיים בערך סיפרו לי שהיא גובה 800 בהתחלה התאכזבתי - הרגשתי שהנה עוד מישהו נפל קורבן לחומר (כסף). אפילו כעסתי. דיברתי עם בעלי על זה וגם אמרתי שזה לא פייר כי לא מאפשר לאנשים שזקוקים לה - להעזר בה. אבל בעלי ראה את זה אחרת: הוא אומר שכעת היא צריכה להחזיק מזכירה ומערך שלם של עובדים ולכן זה הוגן. הוא גם הזכיר לי שבהריון היינו צריכים ייעוץ קטן - ועשר דקות אצל רופא עלו לנו 1000 שקל. ואתם יודעים מה - לפעמים אדם כזה מרפא אנשים בצורה עמוקה פי כמה מרופא. אז זו גם דרך להסתכל על הדברים.

Love Is Life

New member
כמה שווה מידע שעשוי לשנות את חיינו?

10 שקל? 100? 1000? 10000? דבר אחד בטוח: במהלך חיינו אנחנו משקיעים לא פעם סכומי כסף גדולים, מתוך כוונה לנסות ולבצע שינוי כלשהו. לעתים, מילה אחת "קטנה" בתקשור, שמתקבל ע"י האדם הנכון, עשוייה להשפיע על חיינו מן הקצה עד הקצה. אז כמה היא שווה לנו??? חומר למחשבה...

רותי 11

New member
נכון, אבל עדיין אני לא

חושבת שצריך להגזים. אם אנחנו עושים דברים מאהבה, למען האחר (בכל אופן זה מה שטוענים הרבה מטפלים) אז למה לא לתת להרבה אנשים הזדמנות להגיע אליהם הרי בינינו אפשר לחיות עם קצת פחות כסף, הרי בינינו לפני החשיפה היא לא הייתה שונה ביכולות שלה - מה שקרה אחרי החשיפה סה"כ זה עניין של אגו.

Love Is Life

New member
עם אהבה לא הולכים למכולת ובאהבה לא שופטים

שכן אף אחד לא יודע למה בנאדם מחליט לגבות סכום כזה או אחר תמורת השירות שהוא נותן.אולי זוהי ההזדמנות של אותו אדם להשלים פערים ולכסות חורים מעיקים??? אינני מכיר את תמי יערי ולא יודע למה היא רוצה כל כך הרבה כסף ומבחינתי, זוהי הבחירה שלה ואני מכבד אותה. זוהי כמובן גם הבחירה שלי, אם לשלם לה את הסכום שהיא דורשת, או "להסתפק" בכאלו שדורשים פחות... במילים אחרות-לא מתאים לי, לא הולך ולא משלם. אבל מכאן ועד לשפוט אותה-המרחק גדול...

הילה את צודקת במאה אחוז../images/Emo9.gif

מה שלא ברור, אם הכותבת מנסה להכפיש בזה ששינו לה את התעריף לאחר ההסכם.. כי לא ראיתי תגובה שלה , רק את ההודעה הזו בכמה פורמים. מיסטיקן אחד סיפר לי שראיינו אותו לטלויזיה - חצי שנה היתה לו עבודה , אך, מס הכנסה ישב לו בכניסה לבית וחיכה להפיל אותו. לפעמים היושר של תשלום מס ומע"מ עולה לנו יותר כסף , ובטח מזכירה צמודה לתאום הפגישות. ואתן דוגמא פשוטה יותר של ספר צמרת- יש נשים שמוכנות לשלם 800 ש"ח על צבע, פסים ותספורת.. לא רק לרופאים. הכל טוב, ושבת-מבורכת אריאלה

יששכר4

New member
dreamer המקורית " לא כל הנוצץ זהב הוא "

אם אינני טועה אז התכנית "הכח" הייתה תכנית שעשועון, לפחות כך היה רשום, ככזו מראש לא התייחסתי אליה ברצינות, לא כל מי שמצליח לשווק את עצמו בהצלחה הוא באמת כל כך מוצלח, הטובים והיעילים באמת אינם עושים לעצמם נפשות, אלא עוזרים לזולת בצנעה ולא גובים מחירים גבוהים. מתוך סקרנות נסעתי לפני שנים אחדות ל "מקובל " באזור ירושלים , אדם שהיו עליו הרבה כתבות בעתונים וראיון בערוץ 8 של הוט, איש מפורסם שאנשים נהרו אליו. אמרתי לו : יש אתי רוח, אתה יכול להגיד לי מי הרוח הזאת ? הוא אמר, " בטח, תעשה קטורת מהחומרים שאתן לך שלוש פעמים, פעם בכל שבוע ותחזור אלי ". שלמתי לו כמה מאות שקלים ונסעתי. פעלתי בדיוק כפי שהנחה אותי ונסעתי אליו שוב, הפעם נתן לי שוב קטורת, אבל יקרה יותר שעלתה עוד מאות שקלים, שוב בצעתי הכל במדויק ושבתי אליו, הוא ניסה לתת לי שוב קטורת, אבל סבלנותי פקעה ודרשתי ממנו שיאמר לי מי היא הרוח שנמצאת אתי כל הזמן. הוא כמובן לא אמר כי לא ידע. בסוף אמרתי לו : הרוח הזאת היא לאה אמנו והיא נמצאת אתי כל הזמן. הבן אדם נהיה פתאום מבולבל ולא ידע מה לומר. אמרתי לו שמכובד יותר לומר, אינני יודע מאשר לסחוט כסף מאנשים תמימים בלי שיקבלו תמורה. החיים הם בית-ספר, אבל שעורים עולים כסף. יששכר.

FoolishlyFab1

New member
יש גם מתקשרים

שמוכנים לעזור בלי לקחת כסף או תמורת סכום הרבה יותר נמוך

happines s

New member
תמי יערי= יושר והגינות

כל מי שראה אותה בכוח יודע שהיא נקייה!!! אגב בנאדם רודף בצע לא(!!!) היה מפרסם את הסכום ברייש גליי אלא היה מנסה לעשות מניפולציות כדי לקבל את הכסף. ותמי מפרסמת אותו באתר. אולי כדי להרתיע את מי שמתכוונן להגיע סתם בשביל הסקרנות או המשחק. מי שבאמת זקוק לעזרה ומאמין ביכולתה של תמי לעזור היה משלם את הסכום הזה.

jofen

New member
תגובה

חשבתי על עוד אפשרות, הייקום מאפשר הזדמנויות לכל אחד, ואם דרך של מישהו היא לפגוש את תמי יערי ולעבור אצלה טיפול אז כך יהיה. כמו שכן תזכרו שאנשים פשוט ראו את תמי ואינטלקטואלים חשבו שזה מה שהם צריכים, אבל מה שהם באמת צריכים זאת מהות, של מה שתמי מסמלת עבורם, כפי שאנחנו יודעים העולם החיצוני מסמל את הפנימי, ואנשים לפעמים נאחזים בצורות מבלי לשאול את עצמם מהי המהות של הצורה? לדוגמא לפי דעתי במקרה של תמי, המהות היא לקבל עצה, עזרה, או כל דבר אחר שהבן אדם מחפש לרפא בחיים שלו, של חברים שלו, אז תמיד אפשר לבקש מהייקום, ואם מבקשים מספיק וממוקדים בבקשה הייקום יענה לכל צורכיכם אם זה לטובתו העליונה של הבן אדם.

רותי 11

New member
אני גם חושבת שהיא נקייה

לרגע לא חשבתי שזה שונה אבל חבל שעם הפרסום משהו שם השתנה - הרי היכולת שלה נשארה אותה אחת וכמו שהיא יכלה לעשות תקשור ב - 450 ש"ח זה יכל להישאר גם ככה. וגם לפני (בכל אופן לפי דברי אותה אחת) הייתה מזכירה זה לא משהו שהשתנה ובתכנית אני די התפעלתי ממנה וחשתי שהיא מאוד נקיה ודי התחברתי אליה

cookimonster

New member
לא בורות בכלל ../images/Emo13.gif

גם אני לא ידעתי, ככה זה כשלא צופים בערוץ 10 :) בערוץ 10 שודרה סידרת ריאליתי העוסקת בתיקשור, בסידרה הופיעו מתקשרים ומתקשרות שנאלצו לעבור "מבחנים" להוכחת כוחם, כאשר גילת אנקורי, שי גולדשטיין, נתן זהבי ואיציק זוהר(לגבי האחרון אני לא נעולה) היו צריכים לשפוט מי הזוכה...... תמי יערי זכתה, האמת, נראת מותק של בחורה :) וכרגיל אהבתי מאוד את גילת אנקורי :)

טומי32

New member
תודה רבה קוקי ../images/Emo24.gif

אני דווקא צופה בערוץ 10, אבל לא התלהבתי מהתוכנית הזו. ליאור שליין אני אוהב יותר

../images/Emo176.gifתגובה לתגובות

שלום לכולם, אז ככה, קראתי בענין את כל התגובות . אני חייבת להסכים כי אפשר לשלם על טיפול גם 2000 ש"ח אין בעיה לטעמי אם הדברים נאמרים מראש ומוסכמים . יש בעייה כאשר מבטיחים משהו ולא מקיימים. במיוחד שזה אדם "מואר" . אני שיתפתי אתכם בתחושה ובמקרה והמשכתי הלאה. כמובן שהכל יחסי בחיים. דרך אגב אני לא חושבת שתמי יכולה לשנות פשוט הסתקרנתי לדעת מה יש מעבר למחיצה השקופה של התודעה שאותו אנחנו לא "רואים" . אז, אהבה, נשיקות חיבוקים ושמחה לכולם. ותודה ענקית לאנרגיה החיובית שלכם.

למעלה