תמי יערי ("הכוח"-ערוץ 10) מפקיעה מחירים

m1806

New member
תמי יערי ("הכוח"-ערוץ 10) מפקיעה מחירים

שלום. בתחילת חודש מאי, עת שודרו פרקיה הראשונים של הסדרה "הכוח" בערוץ 10 פניתי לתמי יערי דרך אתר האינטרנט שלה. נעניתי בשיחת טלפון מהעוזרת של תמי שגית שהבהירה לי שמחיר פגישה עם תמי הוא 450 ש"ח. הסכמתי וקבענו תור ל 9 באוגוסט עקב התור הארוך. ב-25 ביוני התקשרה אליי שגית והודיעה שהתאריך אינו מסתדר ומחיר הפגישה הועלה "באופן גורף" ל-800 ש"ח. הבעתי מחאה ואולם התשובה היתה "צר לי, איני יכולה לעזור לך". את תמי עצמה כמובן לא ניתן להשיג. לדעתי זו סופר חוצפה אם לא עבירה על החוק תוך ניצול ציני של הפופולריות שצברה תמי בעקבות התכנית. אני מקווה שתרימו את הכפפה ותביאו את הדבר לידיעת הציבור וזאת משום שאני משוכנע שיש עוד מאות אנשים שהעניין נוגע להם ונפגעו מכך רגשית ונפשית כמוני. בתודה מראש, שרון מלך.

הסידרה צולמה לפני זמן די רב.

היתה אמורה לעלות כבר במהלך נוב' 2006 - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3316288,00.html ובכל מקרה, זכותך המלאה לבטל את הפגישה, ולא לשלם, אם המחיר לא מתאים לך.

m1806

New member
אתה המלאך של תמי ?

אתה כנראה לא הבנת כלום ועדיף שלא תגיב כשאין לך משהו חכם להגיד.

בהתחלה חשבתי לתת תגובה מינורית, נעימה.

אבל עכשיו, משזה גלש לפסים אישיים, אבהיר.
לא, אני לא מייחצן או מקדם או מסנגר על אף אחד פה
ולעניין : כתבת על "הפקעת מחירים". אין פה הפקעת מחירים. מקסימום יש פה מחיר מסויים שלדבריך סוכם, ומאוחר יותר הם ביקשו ממך מחיר אחר. אני לא יודע מה המעמד המשפטי של הצעת מחיר כזו, כל עוד השירות כלל לא ניתן, ובכלל כל עוד לא נחתם חוזה. כלומר, אני לא יודע אם הספק יכול לשנות את הצעת המחיר הראשונית - לדעתי - הלא משפטית - יכול גם יכול. מצד שני, הלקוח, כמובן, לא חייב להשאר כלקוח כאשר ההצעה משתנה מההצעה המקורית. זו זכותו. אבל לעניין הפקעת המחירים : למוצר, ויהיה זה מוצר כלשהו, יש זכות מלאה למוכר למכור את המוצר במחיר כלשהו. זה כוחו של השוק - אם המוצר יקר מידי לקונה, הקונה לא יקנה אותו. אחרת, יקנה. ולכן, עקרונית, אדם יכול גם למכור מחשב, למשל, ב 150,000 שקל. זה שאתה יכול להשיג אותו מחשב בדיוק ב 3000 שקל אין זה עניינו של איש - אותו אחד יכול עדיין למכור את המחשב ב 150,000 שקל - ואם אדם יקנה את המחשב ממנו במחיר הזה, לדעתי - שוב , הלא משפטית, אין בזה כל בעייה / פסול. אבל שים לב, כאן אתה כלל לא מדבר על מוצר בר קיימא, כלומר מוצר שיש לו "מחיר מוגדר".אתה מדבר על שירות - ושירות, ככלל, אדם יכול לקבוע כל תג מחיר שהוא רואה לנכון, וזה כלל לא משנה ה"סיבה" לתג המחיר הזה, בין אם בגלל רייטינג, או כל סיבה אחרת. ולכן, לדעתי, אין כאן כל "הפקעת מחיר" כפי שציינת. בכל מקרה, אפשר לפנות אליהם, להזכיר להם שהמחיר הראשוני שהוצע היה אחר, ובמידה והם לא יסכימו למחיר המקורי שהוצע, את כלל לא רוצה את העסקה הזו. ואולי אפילו יש דרך "להכריח" לקבל את המחיר המקורי, אותו ציינת. לדעתי, זה בכל מקרה לא כדאי - אבל לשיקולך.

KYgel

New member
הרעיון הוא כזה

מי שמספיק טיפש כדי להאמן בפרחות עם כוחות על טבעיים, הוא בדרך כלל מספיק טיפש כדי לשלם 800 שח בשביל פגישה איתן פגישה עם פסיכולוג עולה כ 250 שח. הרבה יותר משתלם ועדיף עבורך

חה חה חה!

חמודה, זה כח הפרסום. הכי טוב לא לקחת ללב, בכלל מה את צריכה אותה? אין כמו לבטוח בשם וזהו. היא רק שליחה (לא ידוע אם טובה או רעה!)

למעלה