רע לי- כל כך רע לי
הימים האחרונים היו מאד עצובים אבל עדיין ללא הבכי הגדול שידעתי שממתין לי מעבר לפינה. עד הלילה האחרון גם הצלחתי להירדם כל לילה, מרוב תשישות, או מרוב סמים שנותרו בגופי או שאולי פשוט מתוך בריחה. אתמול בלילה זה כבר נגמר, ואני צופה בפחד ללילה הזה. שכבתי ערה, מוטרדת, חושבת, תוהה, הופכת לכאן ולכאן ולא מוצאת מרגוע. הבוקר החלטתי לעשות "סיבוב קטן" בשכונה הסמוכה, לקפוץ ל"בית טבע" ולקנות משהו שיקל עלי פיסית לפחות. ביקשתי תה להורדת הבצקות וקיבלתי, ואז ביקשתי מהמוכרת אם יש לה אולי דבר מה לעצירת החלב (למרות שלקחתי כדורים כבר בבית החולים אבל איכשהו אתמול הגיע גם הגודש), היא אמרה לי שהטוב ביותר הוא להשתמש בעלי כרוב וטרחה לציין בפניי שזה "בלתי הפיך ולא אוכל להתחרט אחר כך" ושם, בחנות, לעיני המוכרת, פשוט התחלתי לדמוע, בלי שליטה, כמו ברז פתוח, דמעתי ודמעתי, והיא - כנראה הבינה. אמרה לי שהיא כל כך מצטערת, שלא התכוונה לכל רע, ולא כעסתי עליה, היא לא אשמה, היא לא ידעה שאני כל כך רציתי, אבל... היא אמרה שהיא לא רוצה להיכנס לי לפרטיות אבל היא מבינה שעובר עלי משהו מאד רע, היא אמרה שהיא רואה את הכאב. לסיום היא הוציאה מתיקה בקבוק של "רסק-קיו" אמרה שאלו הן טיפות להרגעה, ציוותה עליי לפתוח את פי וטיפטפה מס´ טיפות. היא אמרה שאני צריכה להפוך את הבקבוקון הזה לחבר הכי טוב שלי, שהוא יעזור לי לעבור בדעה צלולה את הימים הקשים הבאים. מדהים, לא? אשה זרה, פעם ראשונה בחיי שראיתי אותה והיא אותי, היא אפילו לא מכירה את הסיפור שלי, והיא - כאילו הבינה.