תמי יקרה

תמי יקרה

אני יודעת שאת פה אבל מתארת לי שאין לך הרבה חשק לעולם כרגע. רק רציתי לומר שאני חושבת עלייך יום יום וליבי איתך. כשיהיה לך כח חשק ועצבים, אנחנו פה מחכים. חיבוק גדול יעל

תמי ס

New member
תודה יעלי מתוקה

אני משתדלת לא לכתוב כאן בימים האחרונים כי הבנתי שאני בעצם מכניסה את הפורום למעין שיתוק, אף אחד לא חושב באמת שדבר כזה יכול לקרות פעמיים והרגשתי שדי הממתי ודיכאתי את כולם, גם אני וגם הפילה הסגולה, בדיוק באותה תקופה, ובמקום לתת כוח לחברי הפורום האחרים אני רק מייאשת, ואני לא רוצה לעשות זאת. אני מאמינה שהפעם אחרי שייגמר התהליך אהיה חזקה יותר מהפעם שעברה, איכשהו הפעם יש לי הרגשה שכבר יש לי את הכלים להתמודדות הנכונה. לא שזה לא כואב, ומאכזב, ואיום בצורה בלתי נתפסת (אני כנראה לא לגמרי תופסת עדיין את העניין בעצמי), אבל אני יודעת שהחיים ממשיכים, ואני מתנחמת שפעם עוד יהיה טוב. הלידה תהיה ביום ראשון הקרוב, אני מתאשפזת בבי"ח ליס בשמונה בבוקר, התהליך אמור לקחת בין 15 ל- 24 שעות ולאחר מכן אשאר עוד 24 שעות באשפוז. כנראה שלאחר מכן יהיה לי את הפנאי להתרכז גם בקטע הנפשי של העניין... לפחות קיבלתי הבטחה שהאשפוז יהיה במחלקת נשים ולא במחלקת יולדות וגם שאוכל לקבל אפידורל ופטידין בו זמנית כי כמו שאמרו לי בבית החולים "אין סיבה לסבול גם פיסית, הסבל הנפשי קשה מספיק...". תודה שחשבת עליי, ותודה לכל מי ששלח לי מסרים אישיים בתקופה האחרונה, אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה עוזר בתקופה כזו. תמי

להיפך - אנחנו חושבים עלייך גם כשאת

אנחנו ממשיכים לחשוב עלייך גם בלי שאת כותבת. נכון שמה שקרה לכן לא בדיוק מעודד פה, גם את אלה שעדיין לא בהריון וגם את אלה שכן, אבל מאחר וכבר קרה מה שקרה, אנחנו מאוד רוצים לשמוע מה איתך, וחושבים עלייך בין כה וכה. בהצלחה כמה שאפשר, ביום ראשון, ונקווה ש"חופשת הלידה" תעזור ולו במעט להתמודד עם המצב הזה.

hadas155

New member
תמי היקרה-כולנו איתך מחר

שיהיה לך הכי קל שרק אפשר ומקווה שתעברי את התקופה הזאת ושיגיעו ימים טובים יותר לכולנו. הדס

meravsl

New member
תמי יקרה

קודם כל מאחלת לך שתעברי את הלידה בשלום ותחלימי מהר ולכשתרגישי טוב יותר תעדכני אותנו חשוב לנו לדעת שאת מרגישה טוב ושעברת את התהליך בשלום. רציתי רק להגיד וזו דעתי שאת וגם פילה סגולה לא מדכאות אף אחד הרי הפורום נועד לתמיכה ולשיתוף ולאוזן קשבת ולכתף לבכות עליה ואת הכוח כולנו כאן ולפחות אני שואבת מהעידוד ומהתמיכה שכל אחת ואחת מעניקה לשנייה. מאז הגרידה שאני עברתי אני נכנסת הרבה לפורום הזה כאשר בהתחלה לא רציתי וחשבתי שאתמודד עם הכל לבד אבל זה ממש לא ככה. יש לי צורף לשתף ברגשות שלי כי אחרת אני אתפוצץ וזה לא כדאי. שתדעי שגם אני חושבת עלייך ועל פילה סגולה ומאחלת לך לעבור את הכל בשלום ולפילה סגולה החלמה מהירה מהתהליך שהיא עברה היום אם זכרוני אינו מטעני והלוואי על כולנו עתיד טוב יותר ומשמח ושנדע רק דברים נפלאים, משמחים ומאושרים. ממני, מירב

e k

New member
תמי

אין לי הרבה מה להגיד לך כי אין מילים אני עצמי עוברת ימים קשים אבל לעומתך זה נראה לי כמו שום דבר בעצם רק רציתי להגיד לך שאני מקווה שהסיוט הזה יגמר לך מהר.

מירבא

New member
תמי יקרה

תני לנו את האפשרות להיות לצידך,ברגעים הכל כך קשים הללו את היית לצד כה רברת ממשתתפות הפורום. אל תרגישי צורך לגונן עלינו תני לעצמך את האפשרות להוציא החוצה זה בדיוק המקום,אם נוח לך פה. רוצה שכמה שיותר מהר תעברי את זה לפחות שהצד הפיסי יהיה מאחורייך. מחבקת אותך חזק.מירב

anatgri

New member
תמי יקרה

אין לך מה להתנצל או להרגיש רגשות אשמה לשם כך בדיוק הפורום הזה נועד, בכדי שנוכל לפורק את כל שעל לינו ריחמנו וכו´... אני גיליתי את הפורום רק לאחר אובדן ההריון השישי שלי (עברתי 7 הריונות ויש לי ילדה אחת....) כך שלצערנו האסונות קורים ולעיתים יותר מכמה מקרים. חשוב לפרוק הכל על כמה שניתן בכדי לצמוח אח"כ שוב ואל תהססי לרגע. גם אם לפעמים את מכבידה על חלק מהאנשים תמיד ימצאו כאן אחרים שיצליחו קצת להרים אותך ממרום התחתיות. כשעברנו את אחד האסונות שלנו (ואני מדברת על הרבה יותר מאובדן הריון רגיל!) לאחר מספר חודשים מישהו שאל אותנו איך החזקנו מעמד מבחינה נפשית וענינו שתמיד , גם כשהיינו בתהום התחתיות אחד מאיתנו היה קצת מעל השני והושיט לו קצה חבל. אז אנחנו כאן בכדי להושיט את קצה החבל ותפקידך להיעזר בו, להושיט את היד! שיעבור בקלות עד כמה שניתן. ו-אנחנו כאן בשבילך. את יכולה לפנות אליי גם במסרים. ענת

תמושמוש

הי תמי אמנם מירב הקשר שלנו עכשיו הוא לא דרך הפורום ובכל זאת: אני מצטרפת לקריאה שלא תצניעי את נוכחותך. אנחנו כאן בטוב וברע, במיוחד ברע. מעודד מאוד שיש הריונות חדשים והצלחות ואני מאחלת זאת לכולנו, בזמן הנכון. יחד עם זה, דווקא ברגעים כאלו אנו כאן בשבילך, גם אם קשה לך לכתוב. אני חושבת עליך המון, אל תשכחי זאת ביום ראשון. שלך פילה סגולה

לתמי...../images/Emo24.gif

מצטרף לכל מי שכתב לפני... חושב עליך...כואב את כאבך ומאחל לך מכל הלב שהתהליך יעבור בשלום. מבחינה נפשית אנו תמיד כאן בשבילך... תמיד שלך, תמיד איתנו

תמי ס

New member
תודה לכולכם על התגובות החמות

וכמו שאתם רואים, שינה היא לא הצד החזק שלי בתקופה האחרונה... אני כל כך פוחדת מכל התהליך, את הצד הנפשי אני כבר מכירה מהפעם הקודמת, ואיכשהו משום מה נראה לי שאני אדע איך להתמודד, בייחוד נוכח התמיכה העצומה שאני זוכה לה כאן מאנשים שבאמת מבינים את המשמעות של האבדן הנורא. כרגע הפחד העיקרי שלי מנותב לחלק הפיסי ביום א´, אני כל כך פוחדת מהכאב, למרות שחזרו והרגיעו אותי שאקבל כל אלחוש שארצה - בכל זאת הפחד קיים.

למעלה