תודה יעלי מתוקה
אני משתדלת לא לכתוב כאן בימים האחרונים כי הבנתי שאני בעצם מכניסה את הפורום למעין שיתוק, אף אחד לא חושב באמת שדבר כזה יכול לקרות פעמיים והרגשתי שדי הממתי ודיכאתי את כולם, גם אני וגם הפילה הסגולה, בדיוק באותה תקופה, ובמקום לתת כוח לחברי הפורום האחרים אני רק מייאשת, ואני לא רוצה לעשות זאת. אני מאמינה שהפעם אחרי שייגמר התהליך אהיה חזקה יותר מהפעם שעברה, איכשהו הפעם יש לי הרגשה שכבר יש לי את הכלים להתמודדות הנכונה. לא שזה לא כואב, ומאכזב, ואיום בצורה בלתי נתפסת (אני כנראה לא לגמרי תופסת עדיין את העניין בעצמי), אבל אני יודעת שהחיים ממשיכים, ואני מתנחמת שפעם עוד יהיה טוב. הלידה תהיה ביום ראשון הקרוב, אני מתאשפזת בבי"ח ליס בשמונה בבוקר, התהליך אמור לקחת בין 15 ל- 24 שעות ולאחר מכן אשאר עוד 24 שעות באשפוז. כנראה שלאחר מכן יהיה לי את הפנאי להתרכז גם בקטע הנפשי של העניין... לפחות קיבלתי הבטחה שהאשפוז יהיה במחלקת נשים ולא במחלקת יולדות וגם שאוכל לקבל אפידורל ופטידין בו זמנית כי כמו שאמרו לי בבית החולים "אין סיבה לסבול גם פיסית, הסבל הנפשי קשה מספיק...". תודה שחשבת עליי, ותודה לכל מי ששלח לי מסרים אישיים בתקופה האחרונה, אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה עוזר בתקופה כזו. תמי