תמי מקסימה!! לא הצלחתי להיכנס

תמי מקסימה!! לא הצלחתי להיכנס

לשיעור של שי.... היה מלא כבר עד שהגעתי...7 דקות לפני תחילת השיעור... אני לא רגילה לזה... אז עשיתי שעה הליכון + ריצה מתי צריך להגיע כדי לתפוס מקום?????? ירדתי השבוע 1.5 ק"ג!!! ואני אסירת תודה לך!!! מקווה שחגגתם יפה את יום ההולדת של בעלך ושיצא לנו להיתראות השבוע שבת שלום!!

Tami661

New member
חחחח... אמרתי לך! כדי לתפוס מקום אצל שי

צריך להגיע לפחות 20 דקות קודם (לפחות...), אבל מחר בבוקר ב-9:10 אני אשמור לך מקום לצידי בשיעור מעולה עם דורון. לא להתעצל... אז מה אם שבת? שבת זה היום הכי מתאים להתחיל אותו בפעילות גופנית - ככה יש לך את כל היום לנוח, לאכול נכון ולפנק את השרירים.
תותחית! 1.5 קילו... אמרתי לך! השנה הזו את תשיגי את היעד שהצבת לעצמך (רק שתצטרכי להחליף חתימה...
)

Tami661

New member
שבת כהלכתה../images/Emo197.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

כשפותחים את השבת עם שעה של ספינינג עצים עם דורון לוקחים אתנחתא של 15 דקות להחלפת בגדים והתרעננות חוזרים לשעה ו-20 של ספינינג עם... נו, טוב... בשביל פעם בשבוע - אפשר ליהנות גם אצל ה'חופר' גרין מקנחים ב-20 דקות של בטן אינטנסיבי מקלחת, ארוחת 'חלבונים' מתוקה וקלה, שינה טובה, יקיצה וארוחה קצת יותר מושקעת... קוראים לזה "שבת כהלכתה" או... "בחזרה לעניינים"

וואאווו פלא שאת ניראת מהמם!!!!!!!!!!!!!!!

אני הגעתי ב-10:30....עשיתי שעה הליכה + ריצה היה אחלה אבל את....אין עלייך!! שאפו!!

זהו! חוזרת לעניינים!!!../images/Emo46.gif

לא מעניין אותי יותר מאורטופדים, פיוזיותרפיסטיים וכו' - חוזרת לעניינים היום!!! כמה עוד אפשר לדכא אותי?
הידעתם שספינינג נחשב, אצל אורטופדים/פיזיותרפיסטים שמתמחים בספורט, ככלי מעולה לשיקום פציעות/בעיות ברכיים? כמובן בתנאי שמבוצע כהילכתו, בניגוד לצורת הדיווש המזוויעה
שהוצגה בסרטון שדובב הציג. אגב, תמי, הגיע הזמן שתזיע מעבר למעל הסירים במטבח
=

Tami661

New member
חיכיתי לך כאן../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif וכמו שאת לא לחצת

עליי בעניין ה'חזרה לאני האמיתי' - אני לא לחצתי ובכלל לא הזכרתי בשמץ כמה את חסרה לי גם כאן וגם באולם/עולם האמיתי עכשיו... עכשיו לגמרי אפשר להגיד ש... מישהו ינסה לעצור אותי!

Tami661

New member
היום השני של החזרה לעצמי... עבר בשלום

וקוריוז קטן מהשיעור של 'החופר': באימון של היום התאמן גם ההוא שפעם סיפרתי לכם עליו... זה שעושהפוש-אפס עד שהאף שלו נוגע בגלגל וגם עושה 'ווילי' (מרים גלגל סטייל 'החופר'), כמה שפיתחתי אדישות - עדיין הזוועות הללו מעוררות בי גועל - לא מצד המתאמן כמו מצד המדריך שצופה בו עושה זאת במהלך כל השיעור (הוא יושב בשורה ראשונה!) ובמקום להעיר לו עוד מעניק לו תפיחה על השכם של "כל הכבוד". אז לקראת סוף השיעור, מישהי 'גנחה' מעט ונפלטו כמה יללות לאוויר... החופר, בסגנונו החוזר על עצמו שאל: "מה זה היללות הללו? מישהו הכניס חיות??" אז אוטומטית עניתי לו: "זה החיות של הקרקס... איפה שיש לוליינים... יש קרקס" אם הוא הבין או לא הבין... נשאיר את זה פתוח

משיעור אחד איתו אני ממש מבינה

שזה קרקס.... לא אהבתי בכלל.... אנסה השבוע ללכת למדריכים אחרים. תודה ששמרת לי מקום...וסליחה אם הייתה אי הבנה שאני כן באה.... ננסה לקבוע ביחד להמשך השבוע.

היום הראשון של החזרה לחיים ../images/Emo13.gif

אחרי השבתה של יותר מחודש... עליתי לאופניים במטרה להחזיק שיעור שלם בדופק של
ומבלי ל
. המטרה לא הושגה! הזעתי
ואפילו חטפתי נזיפות מהמדריכה
שניסתה להרגיע אותי... איך? איך אפשר להרגיע כשיש מדריכה מדהימה שכזו עם
ואנרגיות מטורפות? זאת למרות שבמהלך השיעור חשבתי שהברגים בברך עומדים להשתחרר ולמעשה דיוושתי על ברך אחת
. דבר אחד לא לקחתי בחשבון.... לדווש שעה שלמה בישיבה (אין מצב לשניה עמידה) על טייץ רגיל עלול להיות הרסני
אחחחחח כמה ת'געגעתי לספינינג

יאאאאאאא../images/Emo152.gifהתגעגתי לניק הזה...../images/Emo99.gif

קדימה לתת בראש
,מספיק נחת
מוווווווואה

למעלה