תמי פורשת מהלימודים!

אזרח111

New member
אז יאללה .... סיכום שנה.

איך היה? מה הכי אהבת? מה היא שנאת? רגעי משבר, רגעי התעלות שחשבת שהכל יסתדר בסוף, תוכניות לעתיד ....

Lady McBeth

New member
טוב, אז ככה:

1. מה הכי אהבתי? * את הכיסאות המרווחים שבאולם הופיין, בניגוד לחדר 306 המקולל והצפוף. * לשגע מרצים ש"לא קוראים לזה יום הנכבה אלא מלחמת העצמאות!!!" * את העובדה שארטיק אבטיח בקפיטריה עולה רק 1.30. * את העובדה שיש אינטרנט אלחוטי בכל האוניברסיטה, כולל בדשא בחוץ (ששם הייתי יותר מאשר בשיעורים) * את ברוך ברכה, הפרופסור והאגדה, שמלמד כבר 80 שנה בערך ועדיין מפנטז על בריז'יט בארדו. * את החברים, שהעבירו לי את הזמן במשחקי רשת מטורפים בזמן השיעורים, רביצות בדשא וטרמפים (על אופנוע!) הביתה. 2. מה הכי שנאתי? * את המרצים * את הערבים * את התלמידים (למרות שזה נכלל בכוכבית הקודמת - ערבים = כל התלמידים). * את השיעורים * את האינטרנט האלחוטי המזדיין שהיה מתנתק כל הזמן. * את הקפיטריה היקרנית בטירוף! (מאגנום 11 שקל!? למה איזה ערבי מת?!) * את המזכירות המתנשאות * את השעה וחצי נסיעה בבוקר בקו 74 שעמוס כמו מוביל יהודים בזמן השואה. * את הכול חוץ ממה שציינתי תחת סעיף 1. 3. רגעי משבר: * כל הזמן * 21.10.07 - יום תחילת שנה ב' (בהנחה שלא יעיפו אותי עד אז) 4. רגעי התעלות: * לקבל 100 בעבודה שהשקעתי בה 20 דקות. בסופו של דבר הבנתי שהציונים הם ביחס הפוך להשקעה. * 29.06.07 - יום סיום הסמסטר. * 9.10.07 (כן כן) - יום המבחן האחרון. 5. תוכניות לעתיד: * לשרוד לסיכום: היה חרא. סעו לאוסטרליה.

Lady McBeth

New member
לירן ../images/Emo26.gif

תקרא את מה שאני הולכת להגיד לך טוב טוב: זדיין

הטRולית

New member
רגע, רגע...

אם תמי תעזוב, מי יהיה ה"לאורו נלך" שלי??? מי יסביר לי? מי יתן טיפים? מי יקרא לי ילדה כל שניה?? תמי, נו, תנסי עוד שנה..

אזרח111

New member
רגע מרגש ../images/Emo14.gif

נראה אם תמי תעמוד במכבש הלחצים ותשנה את החלטתה. * מתח *

הטRולית

New member
אני יודעת שתמי שברה לך את הלב,

כשהיא שלחה אותך לשחק בברבי וקן, אבל פה, פה זה החיים האמיתיים, לא הטלנובלה של בראץ', אז חלאס!!! NP - הישארי עוד קצת, רמי קליינשטיין..

Jan22

New member
את ממש רוצה לעבור את האמיר הזה?

מה את עושה? אנסינים וכו' ? לא קוראת ספרים ועיתונים באנגלית ?

הטRולית

New member
קראתי עד לא מזמן ספרים,

אבל שבוע אחרון, הגיע הזמן לתרגל.. ומספיק לי מתקדמים. עכשיו זה שלב הפרקים המלאים...

הטRולית

New member
להעתיק?

אני עושה את המבחן בב"ש.. מדד הבדואים מהפסיכו האחרון היה גבוהה מידי. עם כל הכבוד, האנגלית שלי יותר טובה...

Jan22

New member
את ראית פעם בדואי שמדבר רוסית ?

אני מכיר אחד שמדבר רוסית כמו שצבר מדבר עברית. אחד הדברים המצחיקים. ב בכל אופן ,את עושה טעות חמורה ,ספרים ,עיתונים ,כתבות באנגלית ...... רק אלה יעזרו לך .בדוק !

הטRולית

New member
למה טעות?

קראתי אותם עד לפני שבוע, אבל אם אני לא אעבוד על הזמנים, מה יעזור לי לדעת את הטקסט ולהבין את כולו,אבל בלי זמן לענות?????

Jan22

New member
כי את עובדת על הבנה יותר מעל כל דבר אחר

וואללה הכל טוב ונחמד שאת יודעת לעבוד עם זמנים .יותר נחמד אם תכירי את רוב המילים ,לא ? בקיצור ,תשקיעי עוד שעתיים ביום על קריאת ספר ברמה סבירה פלוס ,תקראי ג'רוזאלם-פוסט ,ושלום על ישראל.

הטRולית

New member
5 ימים למניאק, העצות דיר -

ככוסות רוח למת.. קדוש, זה לפסיכו, לך תתרגם..

למעלה