תמי,רציתי להתייחס לקראית לסדר שלך

JacobSk

New member
תמי,רציתי להתייחס לקראית לסדר שלך

שכתבת לי בשרשור על ויטמין E ומוצרי קלייר.לצערי הרב הייתי עסוק בימים האלה ולא היה לי זמן להגיב. כ"כ אני בהחלת לא מסכים איתך שלא תגובה שלי על הביקורת לא הייתה עובדתית ועינית.לפי דעתי נתתי שם מספיק אובדות בתמיכה של אמדה שלי.אני מסכים איתך שכמה תגובות היו חריפות מידי למרות שהיו מבוססות על אובדות בהחלת הייתי יכול לחפש מילים אחרות באותה משמאות כמובן. לגבי הביקורת לתוספים. אני הראשון שמעוניין לשמוע ביקרת עינית ועובדתית.כך אני יכול לפנות ליצרן אם שאלות ורעיונות, שדרך אגב הם מבקשים ממני.דפקה חשבתי שבן אדם כמוני זה דבר חיובי מאוד בפורום הזה.אני מספר על מוצרים חדשים של החברות המובילות בתחום שלנו וגם יכול לישול את היצרנים האלה שאלות ענייניות שאלו בדיונים כאן. ואני ראוה שמספר שרשורים יאפו סיפרתי על תוספים היו דיונים מאוד ענייניים ויאנפורמתיבים כאן בפורום. אבל בשרשור על ויטמין E הייתה ביקורת בלי בסיס עובדתי בחלל.אני לא רוצה לחזור לדברים שלי עוד פעם.מי שרוצה יכול להסתכל בשרשור עצמו ואין לי הרבה מה להוסיף. אבל אני רוצה להתייחס לסוג הביקורת שהייתה שם.לפי דעתי אי אפשר לכתוב השתמשתי בתכשיר X(בלי אפולו לכתוב את השם שלו) שכולל דברים כמו שיכול להיות כולל(בלי להיות בטוח לכך) תכשיר Y , עז תכשיר Y יעשה בעיות אותו דבר. לפחות צריך לכתוב שם תכשיר X ,דיאגנוזה מדויקת של ילדים שקיבלו את התכשיר.וכ"כ אם יש ניסיון אם תכשיר Y ואם אין לפחות לצטט תגובות אנשים אחרים על תכשיר Y. ובמיוחד להתייחס ברצינות לביקורת חריפה על התכשיר שכרגע משתמשים הרבה אנשים.כי מדובר פה על מולטי ויטמין של קלייר שמחודש אוקטובר התחילו להשתמש כ30 משפחות ודרך אגב כל הזמן הזה תלמה המליצה על המוצר הזה להרבה מטופלים שלה. ועכשיו מאחרי 3 חודשים לפרסם אזהרות בסגנון שתלמה פרסמה זה לא סתם לתת ביקרת על תכשיר זה מסר פצצה למשפחות האלו . אני יכול להבין מה יכולים להרגיש הורים שפיטום קוראים על התכשיר שהם נותנים לילד, ש "לא מעט ילדים הגיבו עם התפרצויות בכי וזעם" במיוחד שזה יצא מלוח מקשים של בן אדם שמגדיר את עצמו כמטפל ובעל ניסיון רב, שעד היום בשום מקום גם פה וגם בפורומים בחו"ל אין תגובות כאלה על המוצר . לפי דעתי הדברים האלה זוכים קראיות לסדר הרבה יותר חזקות במיוחד שאין להם שום רקה עובדתית.רק סיבה הזאת הביע אותי לתגובה חריפה ולא רצון "לפרסם" את המוצר של קלייר.כי מי שמגדיר את עצמו כמטפל חייב ברצינות רבה להתייחס להמלצות שלו. ותפקיד של אדמיניסטראטור של פורום כזה,לפי דעתי, להתייחס להמלצות האלה ברצינות רבה. מי שלא יודע על מה מדובר יכול להסתכל בדף הבה.

תודה על ההתייחסות

אני שמחה שאתה גם מסכים עם הביקורת שהעברתי על הסיגנון (להבדיל מהתוכן). הודעתך הנוכחית היא דוגמה טובה להודעה שמעבירה ביקורת עניינית. נוכחותך בפורום חיובית מאוד מאוד ואנחנו מפרגנים לך ושמחים שאתה כאן - ולדעתי כתבתי את זה במפורש בהודעתי.

למעלה