שירות לכמה זמן?הסתיים לי שירות של שנתיים לתמי 4 פרימו.
המחירים שלהם לחידוש שירות 852 שח / חלקים בלבד 801 שח גבוהים מאד.
ראיתי בKSP ערכה של מסננים ןנורה ב300 שח.
הפרש משמעותי לכל הדעות.
האם הערכה הזאת "בריאה" למכשיר? שימוש בחלקים "תואמים" לא יהרסו לי את המכשיר?
"שירות" קריאת שירות לתיקונים ואחריות.שירות לכמה זמן?
אם תקנה עצמאית, מתי תצטרך להחליף?
זו לא השאלה... אני מנסה להשוות את המחיר ליחידת זמן."שירות" קריאת שירות לתיקונים ואחריות.
בתמי 4 אומרים להחליף מסנן כל חחצי שנה ומנורת UV פעם בשנה.
סט של 2 מסננים ונורה כל שנה.
אז אם הבנתי נכון: השירות לשנה.זו לא השאלה... אני מנסה להשוות את המחיר ליחידת זמן.
אז בעצם יש לך החלפה עצמית בחלקים חלופיים ב-₪600 לשנה, לעומת חלפים מקוריים (עד הבית?) ב-800 או 850 כולל תיקונים ואחריות? (בלי השתתפות עצמית וכו'? צריך להבין מה הוא כוללת).אז אם הבנתי נכון: השירות לשנה.
ההחלפות מיידיות תוך שבוע
לא. ההחלפה העצמית בחלקים חליפיים יעלו לי 300 שח לשנה (לעומת כ850) ללא אחריות. הפרש של כ550 שחאז בעצם יש לך החלפה עצמית בחלקים חלופיים ב-₪600 לשנה, לעומת חלפים מקוריים (עד הבית?) ב-800 או 850 כולל תיקונים ואחריות? (בלי השתתפות עצמית וכו'? צריך להבין מה הוא כוללת).
מבחינת חלפים, לא נראה לי שמסנן ונורה חלופיים יהרסו את המכשיר. אולי יעשו עבודה פחות טובה, אבל גם זה לא סביר. עם זאת יש להניח שתאבד את האחריות.
עכשיו נשאלת השאלה כמה המכשירים האלה נוטים להתקלקל וכמה עולה חדש (או אולי יד שנייה, אם יש לזה שוק), כמה עולה טכנאי פרטי (אם יש). לפי זה אפשר להחליט אם שווה לשלם עוד 250 לשנה על אחריות מלאה (אם היא לא מלאה הייתי מוותרת).
אה, חשבתי שאלה חלפים להחלפה אחת.לא. ההחלפה העצמית בחלקים חליפיים יעלו לי 300 שח לשנה (לעומת כ850) ללא אחריות. הפרש של כ550 שח
המכשיר אצלי כשנתיים, עלות מכשיר חדש כ3000 שח.
לפי המרקטפלייס בפייסבוק יש לא מעט מכשירים שנמכרים במחיר של מאות שקלים.
אם הוא מוכר לי את אותו מוצר לפי אותו מק"ט במחיר הרבה יותר, אז מה זה משנה לי מה הם מוכרים? שימכרו פיצוחיםחנות מתמחה בחלקים לתמי היא תבור סחר, ל KSP תשאיר את המחשבים
כבר מזמן לא מתעסקים רק עם מחשבים.חנות מתמחה בחלקים לתמי היא תבור סחר, ל KSP תשאיר את המחשבים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.