תמליל המערכון "נישואין"

scarlets1

New member
תמליל המערכון "נישואין"

שלום, למישהו יש את תמליל המערכון "נישואין" מאת יוסי בנאי, בביצוע תיקי דיין ואורי זהר? תודה, שני.

צימעס

New member
הו, שלום...

היא - שני - אז אני שלחתי אותה לפה. ('תם יודעים - בשביל הסיפתח, לפני שבאים כל העולם ואחותו לבקש עזרה כזאת
)

אז בגלל זאת שלחת אותו אנחנו אמורים

להתייחס אליו יותר יפה? טוב, נו. לדעתי המערכון הזה פעם תומלל ע"י מי מאיתנו בשביל החתונה של אחד החברים שלכם, לא? בכל מקרה, זה ישלח במסרים כי אני לא בטוחה שחוקי לפרסם את זה.

צימעס

New member
אני יודעת

אבל ההוא - כן, זה שאתם מכירים בלי-להזכיר-שמות, לא מוצא את זה

D o r o t h y

New member
../images/Emo93.gif

חבל.. אבל אין לי גם את ההקלטה, הייתי מתמללת בעונג רב.

shuky63

New member
האם כוונתכם ל

הנה הגענו תרדי יוכבד לא זרובבל לפי המינהג אתה צריך לשאת אותי עד חדר השינה לפי המינהג אולי אבל לפי מצבי הגופני אני לא יכול לסחוב אותך יותר איך אתה מדבר אלי זרובבל אל תשכח אני כלה כלה אבל כבדה הא איך אתה יכול להגיד לי את זה אחרי שהורדתי 17 קילו לכבוד החתונה שלנו אני מודה לך מאד יוכבד כי עם המשקל הקודם שלך היית צריכה להתחתן עם מנוף וכן הלאה וכן הלאה..... אם לא תמצא ההקלטה לתמלול אולי כל אחד ישלח במסר את מה שהוא זוכר וביחד אפשר לחבר את המערכון השלם

רעיון לא רע

אבל רק כדי שזה יהיה מסודר - אולי כדאי שכולם ישלחו אלי ואני ארכז את זה. מקובל על כולם? תיבת המסרים שלי מחכה.

L a u r a a

New member
איפה אפשר להשיג הקלטה שלו?

באוסף המצחיק הוא לא מופיע, לצערי הרב. ו... תתחדשו על הפורום! רעיון נפלא.

עדכון מצב

ככל הנראה יהיה לי המערכון המדובר בסוף השבוע. אם אכן אקבל אותו, אתמלל בשמחה ואשלח במסר למעוניינים.

danistar

New member
אם אתם אומרים נישואין זה מערכון ..

חכו חכו עד שתגיע החמה ..

החמה, מגיעה בכל בוקר../images/Emo42.gif

החמות או החותנת, זה כבר סיפור אחר לחלוטין "יש לך חותנת"? סי פאפא.. סי פאפא... כל היום מתנגן לי בראש..

טוב חבר'ה, מי שרוצה את התמליל

שישלח לי כתובת מייל במסר, כיוון שאני לא מצליחה לשלוח את זה כמסר.

למעלה