אני רוצה לרכוש מתנות לחגים לבני המשפחה ואני מחפשת חנות יודאיקה ותשמישי קדושה תמליצו לי בבקשה
ב ברכת הכהנים New member 28/5/23 #1 אני רוצה לרכוש מתנות לחגים לבני המשפחה ואני מחפשת חנות יודאיקה ותשמישי קדושה תמליצו לי בבקשה
A amor34 New member 4/6/23 #2 היי נכנסתי לקישור ואני חייבת לציין שהאתר נראה מהמם כמו גם המחירים המוצרים נראים מהודרים שיהיה לכם בהצלחה
היי נכנסתי לקישור ואני חייבת לציין שהאתר נראה מהמם כמו גם המחירים המוצרים נראים מהודרים שיהיה לכם בהצלחה
A amor34 New member 4/6/23 #3 נכתב ע"י ברכת הכהנים: אני רוצה לרכוש מתנות לחגים לבני המשפחה ואני מחפשת חנות יודאיקה ותשמישי קדושה תמליצו לי בבאני רוצה לציין לטובה לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י ברכת הכהנים: אני רוצה לרכוש מתנות לחגים לבני המשפחה ואני מחפשת חנות יודאיקה ותשמישי קדושה תמליצו לי בבאני רוצה לציין לטובה לחץ כדי להרחיב...
A amor34 New member 4/6/23 #4 אני חייבת לפרגן לכם בענק הזמנתי סט חלאקה לילד שלי בעסק אחר שלא נציין את שמו ובדקה 90 אמרו לי שהמשלוח כנראה לא יגיע עד לטקס החלאקה של בני פניתי ל- יברכך יהדות השראה אומנות והם דאגו לי כבר למחרת ל- סט חלאקה מהודר תודה רבה לכם על המאמץ ממליצה בחום
אני חייבת לפרגן לכם בענק הזמנתי סט חלאקה לילד שלי בעסק אחר שלא נציין את שמו ובדקה 90 אמרו לי שהמשלוח כנראה לא יגיע עד לטקס החלאקה של בני פניתי ל- יברכך יהדות השראה אומנות והם דאגו לי כבר למחרת ל- סט חלאקה מהודר תודה רבה לכם על המאמץ ממליצה בחום
קדושים תהיו New member 27/10/23 #5 אם אתם מחפשים תפילין למכירה או טליתות ממליץ על האתר קדושים תהיו גילוי נאות זה האתר שלי