תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית טובה..

תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית טובה..

ושלא תיהיה יקרה מדיי אני מחפשת מצלמה שאפשר לצלם גם תמונות X_RAY אני עכשיו בקורס צילום ואני צריך מצלמה כזאת אז בבקשה אם משהו מכיר מצלמה טובה ולא יקרה מדיי בסביבות 700-1000 שקל שירשום , תודה

הכי טובה ...

בטווח המחירים שציינת היא : קנון A510 מומלץ מאוד .. קטנה קלה ובעלת שליטה ידנית מלאה !!!! לגבי ה X_RAY אני לא חושב שיש לה תאופציה הזאת ... תחפש תוכנת עריכה שתיתן לך תוצאה כזאת ...

בסביבות 1000 ש"ח - חדשה !!!

ועוד 500 ש"ח תוספות כמו כרטיס (מומלץ 512 מ"ב ומעלה ) וסוללות נטענות ( 2100 מילי אמפר ומעלה ) * שים לב שהמטען מסוגל להטעין את הסוללות בזוגות !!! ולא לשכוח נרתיק ...

סבבה תודה לכמה זמן הם מחזיקות ?

לכמה זמן מחזיקות מעמד הסוללות במצלמה ? כמה שעות אפשר להשתמש בה הכוונה אם הבטריות הנטענות...

תלוי בכמות הצילום !!!

וכמה זמן את משתמשת במסך !!! בשימוש ביתי 4 סוללות מחזיקות כשבוע !!! (2 במצלמה ו2 ספר , טעונות ) !!!

לצלם בקרני X ידרוש ממך מצלמה אדירה

וציוד מגן... אלו אורכי גל קטנים מאוד ובעקבות זאת תדרם גבוה, כלומר מסוכנים.... אפילו אורך גל של אולטרא סגול דורש מצלמה מיוחדת, וזה לא כל כך קצר...

ran refael

New member
x-ray

המצלמה הדיגיטלית שמצלמת רנטגן נמצאת אצל טכנאי רנטגן, זו מצלמה ששוקלת המון וגם עולה כמה מאות אלפי דולרים עדיין לא המציאו מצלמת רפלקס לצלמים המסוגלת לצלם סרטים עם קרינת X RAY יכול להיות שלמדתם בקורס על צלם בשם helmut newton, אחד הגדולים ביותר וגם אחד הסוטים ביותר שהיו שהשתמש במצלמות רנטגן כדי לצלם תכשיטים ועוד חפצים מוזרים על נשים והמר את התמונות לשחור לבן.

למעלה