תמליצו לי על צללית שמדגישה את.

1ש י ר י

New member
תמליצו לי על צללית שמדגישה את.

יש לי צבע עיניים בגוון חום ירוק ( אם אתם רוצים פירוט על בצבע בדיוק שלחו לי הודעה) בקיצור רציתי להדגיש את הצבע הירוק בעין ויש לכם רעיון איך מדגישים אם אפשר אם צללית. , אז תמליצו לי על צללית שתדגיש את הצבע הירוק . תודה.

עפרון סגול בגוון PLUM סגול יותר חום

כזה אבל תקראי על העיפרון רשום PLUM וצללית סגולה גם לי יש עיניים כאלה!! בערב אני שמה שחור מעל ומתחת לעיניים כהה וגם ביפנים וצלא מסקרה וזה מזה יפה!!! לים ולבוקר עדיף את המראה היותר עדין שזה אומר צללית סגולה בהירה ומסקרה בהצלחה

( אני שירי1 פשוט ממחשב אחר: חשוב!

לא הבנתי כלום חלק ממימכם המלצתם לי על עיפון משהו? לא הבנתי אם תוכלו תגידו חברות לדוגמה "עיפון סגול בהיר של קרליין או של סופטא´ץ בצבע חום בהיר." תגידו לי בבקשה , למה אתם מתכוונים אם תוכלו תגידו גם את מ ספר העיפון לדוגמה עיפרון מספר 22 של קרליין או צללית מספר 4 של ג´ייד כדי שאני ידע. למה המספרים? כי בדרך כלל יש צבעים שונים של איפרוני איפור כדי להבדיל בין הצבעים. תודה. שירי1 שכותבת ממחשב אחר . ושוב לכל המעוניינים איך אני יכולה להדגיש את בצבע הירוק בעין שלי כי יש לי עיניים בצבע חום ירוק ואני רוצה שיתחילו לשים לב ( לירוק( אם אפשר לעשות זאת בדרך קלה .. אודה לכם.

תראי...

זה לא משנה איזה באיזה גוון תשתמשי... ביקשת את הצבע... וזה הכל... למשל צבע סגול לא ממש משנה איזה גוון תקחי.. אני חושבת שהכל יכול להיות יפה אם רק יודעים איך להשתמש בו.. והמספרים הם בעצם הגוונים... וזה לא משנה אם תשתמשי בעפרון או צללית גם זה יכול יפה וגם זה יכול להיות יפה...זה הכל תלוי איך את שמה את זה... באומנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה... רעות

1ש י ר י

New member
טוב.. אז עכשיו אני מבקשת צבע וגוון

מה זה אתם אומרים לי גוון מין סגול פלאם אני מתכוונת שתגידו לי חברה! " עיפרון סגול מספר 22 של קרליין" לדגומה שאני ידע! תודה.

כבר אמרתי לך...

לא משנה איזה גוון תשימי... כל גוון שתבחרי יהיה יפה... זה כבר עיניין של טעם... רעות

למעלה