תמליצו לי!

Bishnet

New member
תמליצו לי!

בא לי לקרוא קומיקסים בעיברית... מישו יכול להמליץ לי על איזה משו??

לך תקרא זבנג.....

כי זה הקומיקס הישראלי הכמעט יחיד ששווה משהו.... אם בלך לקרוא משהו ממש מצחיק....לך לhttp://corky.net/~dorimani/ הנה קישור

War Monger

New member
מה אם ארינאה?

לדעתי הוא ממש טוב יחסית לקומיקס עצמאי לגמרי שרק צמד אנשים עובדים עליו, הוא לא טוב, הוא מעולה. תקרא אותו

קראתי אותו אז שששש!!!!!

אני פשוט חושב שזבנג הרבה יותר טוב!!!!!! הוא לא כזה מעולה לפי דעתי....

murmur

New member
זבנג...

קומיקס סטריוטיפי שממחזר את עצמו במשך כמה? 15 שנה כבר? אני לא הייתי ממליץ עליו.. הקומיקס הישראלי הסבר היחידי שניתן למצוא היום בשוק הוא ארינאה, שהולך ומשתפר (ונגמר..) מגליון לגליון

לא נכון!!!!!!

אל תשמיץ את זבנג..ואת אורי פינק......ארינאה לא כזה טוב... העלילה לפי גדעתצי משעממת והאינקינג בעעעעעע.....זה בהחלט קומיקס לא מלוטש!!!!!!! אורי פינק שולטטטט!!!!!!!

War Monger

New member
אחחח....

אורי פינק הוא חתיכת מדביק תוויות שמסיט ילדים קטנים.... כל זבנג מבוסס על ההבדלים בין הנערים, הבדלים של מראה, של אופי (כמובן,לפי מראה ומוצא) וכו' וכו'... זבנג, חוץ מהיותו מעליב ופוגע ודי המוני ורדוד, חוזר על עצמו מאז 96-97 ,אין שום חידוש בשום דבר. ארינאה הוא קומיקס עצמאי,פרי פיתוחם של שני אנשים עם חזון לעתיד יותר טוב בקשר למצב הקומיקס בישראל, אמנם העלילה לא משהו בארינאה, אך עדיין הקומיקס יפה, די חדשני,כיפי ומרענן...

gewitter

New member
אבל

ארינאה כל כך לא... "ישראלי". אולי הרצון לקרוא קומיקס בעברית נובע מרצון לסיפור מקומי.

War Monger

New member
הא?

מז"א "ישראלי", זה שהוא יוצר בישראל מחובתו להיות "ישראלי" כביכול? הוא קומיקס, שפשוט כתוב בעברית, מה הבעיה? נכון,זבנג מדבר על ההוואי הישראלי כביכול, ושאני אומר כביכול אני מתכוון לזה...

gewitter

New member
לא אמרתי מה חייב או לא.

ציינתי עובדה פשוטה. ואכן, כל דמות בזבנג יותר "ישראלית" מכל דמות בארינאה. אני מוסיף גרשיים ל-ישראלי- כי זה מושג שרבים כבר הגדירו. ולשאלתך, אין חובה לישראלי להיות "ישראלי", ואין לי בעיה עם קומיקסים בעברית. זו לא בושה להיות "אירופאי" או "אמריקאי". מקווה שהבאתי דברים על דיוקם. והנה סמיילי בשביל המצב-רוח

murmur

New member
הוא קומיקס פנטזיה שמתרחש ביקום

אחר.. איך אתה רוצה שהוא יהיה ישראלי? שאיזה ג'ינג'י חרמן ייקפוץ (ע"ע הקרוסאובר של זבנג וארינאה... ט.ל.ח) על גודאר? (רעיון לא רע.. אני חושב על התגובה של גודאר...)

Bishnet

New member
../images/Emo26.gif

עעע... אין לי כוח לזבנג... כבר קראתי מלאן... ובקשר ל- http://corky.net/~dorimani/, אז אני אחד המנהלים שלו
אהה... כן... ובקשר לאריאנה: ממ... מישהו מוכן לתת לי תקציר ולהגיד לי מאיפה אני יכול להשיג?

אז תגיד תודה שממליצים עליו!!!!!!

מייייייייאאאאאאוווווווווו חתולה סתם כי בא לי לדבר !!!!!!! חווווווווווול!~

tarkan1

New member
אם אתה רוצה

יש לי חוברות בוקי למכירה, אלו חוברות מסוף שנות הששים. יש בהם הרבה קומיקס מתורגם וגם קומיקס של אשר דיקשטיין, גדול ציירי הקומיקס של כל הזמנים בישראל, שלמרבה הצער פעל בתקופה שלא כל כך עניין אנשים קומיקס בארץ (לא שהיום הרבה יותר טוב) אם אתה מעוניין אתה מוזמן לפנות לאי מייל שלי [email protected]

Borg200

New member
זבנג אחלה

אני חושב שזבנג אחלה קומיקס ישראלי מקורי

למעלה