תמליצו לי

talyusha123

New member
אממ...אבל...

כל השירים שלהם יפים... אז תנסה את כולם !

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifהכנס נושא להודעה

הגעתי למסקנה שאני שונאת את זה, כל כך שונאת שמבקשים שירים, כי זה נראה כאילו אתה רוצה אותם כדי להוריד אותם. הרי מה תעשה עם סתם שמות של שירים. ולכן, ידידי היקר, אמליץ על אלבומים, עם שירים בתוכם, בתקווה שתקנה את האלבום כדי לשמוע את השירים ולא כדי להוריד אותם למחשבך ומשם לאייפודך. אז קודם כל, להמליץ לך על אלבום תלוי באיזה סוג מוזיקה אתה מעדיף. לכיוון הכבד- לך על אינסומניאק. לכיוון הלהיטי אך איכותי- לך על דוקי. בעיקרון, האלבום שאני הכי אוהבת הוא Kerplunk, על כל השירים המצוינים שבו, אבל יש בעיה עם להשיג אותו בארץ. שמעתי שהיה פה דיבור על זה שאפשר להזמין אותו באוזן השלישית ותמיד אפשר לנדנד לצליל, אבל הכי קל זה לטוס לחו"ל שם מוכרים אותו. אלבום טוב עם שירים מצוינים של גרין דיי הוא Dookie, שהיה עם להיטים כ-Basket Case, When I Come Around, Longview ודומיהם, שהם ממש אחלה שירים. בתור מישהו שמתחיל לאהוב את גרין דיי כדאי, ואפילו מאוד כדאי להתחיל מהאלבום הזה. האמת היא שאצלי בשמיעה הראשונה זה היה רק דיסק נחמד, אבל בשמיעה הראשונה נהניתי מכל דקה. מומלץ מאוד לפי דעתי. אם אתה באמת יותר בכיוון של שירים ופחות בכיוון של אלבומים, אז אין לך הרבה אפשרויות, לך על International Superhits, אלבום האוסף עם שירים של גרין דיי מ-4 האלבומים הקודמים (אבל האלבומים הראשונים לא נכנסו לשם, והאמת, לא מפתיע).

l i o r a n g e

New member
אמ..

אם יש לו אייפוד קרוב לוודאי שיש לו גם אייטונס ואיימיש (תוכנות חוקיות להורדה שהוא שילם עליהם עם האייפוד)

בעיקרון,כמו שחן אמרה

גמאני אומרת. אם אתה רוצה אבל לשמוע את מה שמכונה "התקופה החדשה" שלהם,אז לך על אמריקן אידיוט כי גם הוא לא רע. אבל אם אתה רוצה דיסק איכותי,לך על דוקי. Longview
Basket Case
When I come Around
אם אתה רוצה את ההכי טובים,לך על אינטרנשיונל סופרהיטס

clam

New member
למה להסתבך עם התשובה?

פשוט תכתבו כמה שירים שאתם אוהבים. לא צריך לחפור basket case when i come around minority she paper lantenrs 2000 light years away having a blast אם את רוצה עוד תגידי....

למי שהמליץ לי... ולמי שחושב שאני בת!

תודה על ההמלצות אבל כולכם טעיתם,אני בן! נמאס לי שבכל פורום שאני נכנס אליו חושבים שאני בת תדעו שירדן זה שם של בנים,לא רק של בנות אה ו-Chen Shesek רק שתדע/תדעי אני באמת מורד שירים כמו כל אדם שני בעולם,ואני מבין אותך שאת לא אוהבת שעושים את זה אבל ככה הם אנשים....

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifא. סליחה

ב. טוב, עזוב, לא משנה.
וחן זה שם של בת
[טוב, עכשיו גם לבנים קוראים ככה, אבל הם סתם מעתיקנים
]

למעלה