תמליצו על סרט?

עדיאל18

New member
תמליצו על סרט?

ראיתי את פחד ותיעוב בלאס וגאס.מצחיק ומעולה. ג'וני דפ מגניב כרגיל....ומשחק טוב לאללה.... אז תמליצו לי על עוד איזה סרט טוב שלו???משהו חובה?? עליי לומר שלא ראיתי הרבה סרטים שלו...אז תעזרו מה הכי כדאי לראות?? סליפי הולו היה חמוד...אני חושב שלא הבנתי אותו כל כך כשראיתי אותו לפני כמה שנים בקולנוע... ביי ותודה

moran14h

New member
../images/Emo26.gif

*השער התשיעי *שוקולד *אשת האסטרונאוט *מה עובר על גילברט *האיש שבכה טוב זה תלוי איזה סרטים אתה אוהב..

Deppaholic

New member
הוא יוצא עוד 3 ימים בחו"ל

מישהו יודע מתי בארץ..? (הכוונה לשודדי הקאריביים יא?) אההה... אמ.. אני ממליצה על אמ... ממעמקי הגהינום וגם קריי בייבי (אני מכורה לסרט הזה)! ואם כבר ממליצים על סרטים אני ממליצה על ספר..יש איזשהו ספר.. זאת סידרה של יומן של ג'ורג'יה ניקולסון ששכחתי מי הסופרת.. 1. אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות 2. זה בסדר אני לובשת תחתונים ממש גדולים 3. משהו עם נונגה נונגה (שכחתי ת'שם המלא).. ג'וני'לה מוזכר שם... והסופרת אומרת דברים טובים עליו... ספר קורע.. אפילו שזה לא קשור לפורום.. פשוט אין לי למי להגיד ולהמליץ!!!..

עדיאל18

New member
ראיתי שודדים......

ראיתי את שודדי הקאריביים וחוץ מג'וני דפ שום דבר טוב אין בסרט הזה..... תוכלו לתת שמות באנגלית?? תודה....

עדיאל18

New member
ראיתי שודדים......

ראיתי את שודדי הקאריביים וחוץ מג'וני דפ שום דבר טוב אין בסרט הזה..... תוכלו לתת שמות באנגלית?? תודה....

Deppaholic

New member
מממממממממההההה?!!!!

זה היה סרט מ-ה-מ-ם.. אבל אם זאת דעתך... אממ.. From Hell Cry Baby Benny& Joon Edward Scissorhandes Sleepy Hollow

wicked witch

New member
וואו... מה לבחור?

אם הייתי חייבת לבחור 5 סרטים הייתי בוחרת את אלה: *chocolat *benny & joon *whats eating gilbert grape? *blow *edward scissorhands די חזרתי על מה שכבר המליצו אבל אלה באמת הסרטים הכי טובים.....

עדיאל18

New member
נראה לי שאיפות.......

נראה לי שאני אוריד ואראה שאיפות...... גם עוד כמה אנשים המליצו לי על זה... אז אחרי שאני אראה ואתרשם נדבר.... ביי

למעלה