|תמנואני רואה שהצלחתם להבריח

t a m n u n a

New member
|תמנואני רואה שהצלחתם להבריח../images/Emo110.gif

מהפורום שנראה לי בתחילה כל כך מבטיח גם את בן-אהרון ועם בן אהרון הסליחה באם אני טועה. באם הוא נטש אז מה זה חבל מאד נהניתי מכתיבתו ומתרגומיו. בקרוב גם אותי תצליחו להבריח. נפתח לנו פורום יידיש אחר נקרא לו יידיש שלנו.......חבל חבל

את מי עוד "הברחנו" מכאן חוץ

מבן אהרן. וגם לו לא נעשה עוול גדול כל כך. אף אחד לא גרש אותו והוא לא חסום (עד כמה שאני יודע). הוא בחר מרצונו החופשי לעזוב. וכל זה בגלל תמונה שמפריעה לחלק גדול מהפורום כולל החילונים (כמוני למשל).

fanti

New member
דרך צלחה ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

fanti

New member
דרך צלחה ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

grinberg

New member
מי מעכב בידך?

עזוב כאן ועכשיו! אנחנו לא נותנים כאן שירות תמיכה, מי שלא מתאים לו שיעזוב, הפורום מתנהל לפי כללים מסוימים, אין מה לעשות...

t a m n u n a

New member
גרינברג../images/Emo110.gif

מאד הפריעה לי תגובתך, לא מחכה לקבל ממך "פס" לצאת מכאן, את זה קיבלתי בעת שרותי בצבא ההגנה לישראל. וגם מפנטי לא בקשתי ממנה את בירכת הדרך . חבל ועוד פעם חבל מאד התאכזבתי מהיחס של מספר אנשים כאן.

קעצעלע

New member
גערעכט!../images/Emo108.gif

לאזט אים צו רו. וואס פאלט איר אלע אן אויף אים?און ווער אין דעם פארום האט טאקע דאס רעכט ארויסווארפן מענטשן אזוי גיך?

grinberg

New member
טאַמונאַ...

ומה היחס שלך? איומים? "אני ילך..." "נפתח פורום חדש..." "הצלכתם להבריח..." "בקרוב גם אותי תצליחו להבריח..." - יחס אדיר אין שום סיבה שהמנהל ישאיר הודעה בוטה שנכתב נגד חבר אחר בפורום, כמו שצריך לשמור על כבוד הכותב, יותר צריך לשמור על הקורבן שנתקף, וזה מכללי הפורום בתפוז (תבדקי בכללי תפוז)

מה זה פה ? חברת משלוחים ?

אנחנו לא שולחים אף אחד לאף מקום. כולם מוזמנים לבוא הנה ולהשתתף. גם אם בן-אהרון השאיר טעם רע בפה, צריך להיזהר בלשון ולא להיסחף. למה לא שאלתם את תמנונה למה היא רוצה ללכת במקום לשלוח אותו מכאן ?

t a m n u n a

New member
יידישיסט סוף סוף../images/Emo110.gif

מישהו, ולשמחתי הוא אחד ממנהלי הפורום יצא "להגנתי". מוקירה זאת. לידיעתכם תמנונה זו נקבה ולא זכר, אשה ולא איש...... ולעניין בן אהרון, אני הייתי שוקלת שוב לפני שכותבת שבן-אהרון השאיר טעם רע בפה. לעניות דעתי, ואינני חלילה סניגורתו, (הוא לא זקוק לי כלל ועיקר),נוכחותו בפורום השאירה טעמים רבים, רבים טובים, מטעם רע כפי שהתבטאת. אין ספק שהוא העלה את הפורום בכמה רפים למעלה יעני שדרוג למי שלא הבין. ושוב חבל. נוכחותו החיובית ובגדולללללללל, היתה לרבים מאתנו הן לעזר והן לעונג, (בן האהרון לא להשמין מהמחמאות). אני עוד מקווה שנראה אותו בפורום היידישיסטי הזה כי עדיין אין לנו אחר. יידישיט באשר אלי באמת תודה!!!!

fanti

New member
שואלים רק את מי שמשתתף... באמת

זה קצת מעליב שמישהי היושבת בד"כ ביציע ..ותמיד בעברית. מוצאת לנכון להעניק מעצותיה ולאיים בעזיבה (ולא שהשתתפה מי יודע מה) אני חושבת שנהגתי בהמוןןןןןןןןןןןןןןן נימוס כאשר ברכתיה ב......... דרך צלחה . לגבי בן אהרון רצונו של אדם , כבודו והיתה לי אתו התכתבות בה ניסיתי לשכנעו שלא לעזוב זאת עוד בטרם ספגנו מנת איומים מהתמנונים

פנטי את ממש חצופה../images/Emo110.gif

נכון תמיד כתבתי בעברית ולא ביידיש, האם לא עלה בדעתך שאינני יכולה לכתוב ביידיש? האם רק לך ככותבת יידיש מקום כאן בפורום. בעניין בן אהרון מגיעה לך מדליה על השתדלותך בגין ענינו. הייתי קוראת אותך למחשבה שניה ולסדר אבל אין ביכולתי לשנות אופיים של בריות. אז תמשיכי בדרכך, לי כלל ועיקר לא מפריע, רק מבקשת ממך לא להתייחס לדברי יותר ולא רוצה לקבל ממך שום ברכות לדרך זו או אחרת.

מתנדב

New member
אולי מספיק עם הקטנוניות

אין כאן אף אחד בפורום, כולל המנהלים שהעיפו מישהו מהפורום, זה שהוא עזב את הפורום זה היה מרצונו החופשי.

grinberg

New member
יידישיסט...

חשבת על זה שגם היא לא שאלה? חשבת על זה שהיא מנסה להוריד שליטת המנהלים מהפורום על-ידי איומים בוטים של כמו "נפתח פורום חדש"? מנהל יקר! אל תיכנע בצורה עיוורת, תהיה חזק לשמור על כללי הפורום, ואני אומר את זה בגלל שאני רוצה להיות בטוח שאם ח"ו מישהו יפגע בי בפורום, שאוכל לבקש ממך למחוק את הודעתו, ושיהיה לי את הזכות...

אני לא רוצה לדוש בעניין יותר!

יידיש, יידיש ורק יידיש - זה מה שמעניין אותי. לגבי הניהול, אל תדאג! אני משתדל על הצד הטוב ביותר
אַ גוטן מאָרגן

1haam

New member
אזוי רעדט, אזוי רעדט...

יידיש איבער אלץ. א גוטן שבת יידישיסט און אלע פורום-לייט

fanti

New member
העם - ס´זעט אויס אז דיין אידיש האט

זיך פאפראוועט (השתפר). אה גוט שאבעס .

למעלה