תמנוות ממרוץ התפוח
ק קרןש5 New member 2/9/09 #4 עוד אחת.. פודיום קטע ראשון - מאסטר א' נשים: דגנית מקא אני ואוסנת שור (שנעלמה לי ביום השני , אוסנת, את פה?)
עוד אחת.. פודיום קטע ראשון - מאסטר א' נשים: דגנית מקא אני ואוסנת שור (שנעלמה לי ביום השני , אוסנת, את פה?)
ק קרןש5 New member 2/9/09 #5 ואחרונה חביבה דגנית ואני על קו הזינוק בקטע השלישי. אז חבל שהיינו רק עשירית מכלל הרוכבים שהיו במרוץ עצמו , מקווה מאוד ששנה הבאה תאזרו אומץ ותגיעו גם (צריך להתמודד גם עם מסלולים קשים בחיים. לא?!) קרן
ואחרונה חביבה דגנית ואני על קו הזינוק בקטע השלישי. אז חבל שהיינו רק עשירית מכלל הרוכבים שהיו במרוץ עצמו , מקווה מאוד ששנה הבאה תאזרו אומץ ותגיעו גם (צריך להתמודד גם עם מסלולים קשים בחיים. לא?!) קרן
מ מור שלז New member 2/9/09 #6 תודה../images/Emo140.gif על השיתוף, על החוויות ועל התמונות תמונות מדהימות, תודה! אני חייבת לציין שהיה מדהים לעקוב מהצד אחריך ואחרי דגנית. לי באופן אישי, ואני מאמינה שלעוד רבות כאן בפורום, עשיתן חשק אדיר לקחת חלק באתגר שכזה. ושוב, כל הכבוד - לשתיכן
תודה../images/Emo140.gif על השיתוף, על החוויות ועל התמונות תמונות מדהימות, תודה! אני חייבת לציין שהיה מדהים לעקוב מהצד אחריך ואחרי דגנית. לי באופן אישי, ואני מאמינה שלעוד רבות כאן בפורום, עשיתן חשק אדיר לקחת חלק באתגר שכזה. ושוב, כל הכבוד - לשתיכן