תמנות

lilush3333

New member
חכם מצידם=)

חכם מצידם לכתוב "אמבולנס" הפוך תאכלס תחשבו על זה אם לא היה כתוב אמבולנס הפוך אז המראות של המטוסים ושל הכלי רכב במסלול קולטות את זה ישר=) אפ'חד לא היה מזהה שזה אמבולנס זה נראה כמו וואן רגילה:/ קיצור חכם חחח אבל גם אם היה כתוב "אמבולנס" רגיל אנשים היו מזהים שזה אמבולנס האם אני רואה פה פקפוק באינטלגנציה של הנהג הישראלי?!

lilush3333

New member
אני יודעת מותק, זה היה בצחוק!

בכולופן מי עד כדי כך אדיוט שלא יכול לקרוא כתב הפוך במראה שלו בלי להבין מה כתוב שם באמת..?

חומד

אל תקראי לי מותק, זה ממש לא מכבד את האדם שאת מדברת איתו, במיוחד שאני קצת יותר מבוגרת ממך.

lilush3333

New member
אווווווויייייש!!!!

טוב את יודעת מה אני פשוט לא אגיב על זה. לילה טוב

לילה טוב

ביטויים כמו כפרה,נשמה, מותק, חומד וכיוצ"ב הם ביטויים מתנשאים ומזלזלים לאנשים שאינך מכירה. אז תתאפקי.

lilush3333

New member
העובדה שזאת התפיסה המרובעת שלך

לא אומרת שזה באמת ככה. זה שאני קוראת לאדם שאני לא מכירה "מאמי" או "מותק" ממש, אבל ממש לא אומר שאני מזלזלת בו. הרי אני לא מכירה אותו למה שאני אזלזל בו? איזה מן הגיון מסתתר מאחורי הדברים שלך? לא חשוב גם ככה זה לא נושא לדיון פה. יופי אז אחרי שסגרנו את זה באמת שיהיה לך לילה נפלא סלמאת.

ילדה

בנאדם מבקש ממך להתייחס אליו קצת יותר בכבוד אז את מזלזלת בו עוד יותר? זוהי תפיסתי וזו זכותי ביקשתי ממך לא לדבר אלי ככה ובתמורה את מתחצפת עוד יותר במקום להתנצל. אני מציעה לך ללמוד יחסי אנוש בסיסיים ומהר. גישתך תשאר גישתך וגישתי תשאר גישתי אך כמו שאני מכבדת את גישתך אני מבקשת ממך לכבד את גישתי ולא לפנות אלי בכינויים שכאלו.

tamarosh90

New member
אקונומיקה

חחחחחחח את ממש ילדותית נשמה כפרה עיינים שלי :) חח קחי את החיים יותר בקלות ודי להגיד גישתי כל שתי מילים! :) נראה לי שהבהרת את הפואנטה מאמי.

יקירתי עם כל הכבוד

אני את גיל 15 עברתי, ויחד איתו את תקופת המאמי כפרה וכו. אם ביקשתי משהו כנראה שהוא נובע מסיבה. חוסר ההבנה של בקשתי הוא עצם הילדותיות ולא מעבר לכך יום טוב שיהיה לך.

lilush3333

New member
או איזה התנשאות!

סבבה אני לא אקרא לך מותק. ואין לי שום סיבה להתנצל בפנייך. אני "מתחצפת"- למה מה אני חייבת לך משהו בכלל?! זה שאני בת 16 אומר שאני צריכה לסגוד לך כי את יותר גדולה? אווו!!! איך שלא. אני אפילו לא מכירה אותך. וחוצמזה, בתור היותך בוגרת בי"ס תיכון, לא למדת במסגרת שיעורי אזרחות שבשלטון דמוקרטי צריך להיות חופש ביטוי? אה סבבה, אז תני לי להתבטא איך שבא לי. טוב יאללה חדל דיון בנושא.

כנראה, שהבנת הנקרא היא לא הצד

החזק שלך
עייפתי, חזרי להודעה הזו עוד שנתיים שלוש ודעתך תשתנה, אולי הבגרות תצוץ עד אז.

lilush3333

New member
בהבנת הנקרא ברוך ה' אני חזקה מאוד

ואם כבר מישהו אנפנטיל מבינינו זו את, שעשית עניין כי קראתי לך מותק.

ambu

New member
לי??????????.

תגידי,הכל בסדר!?נדמה לי או שכתבת "ברוך ה'"? אני מתפלא...ואני עוד חשבתי שאת אתאיסטית יא אוכלת חזיר על פיצה חחחחח

lilush3333

New member
ברקיייי

צצת משום מקום =) אצלי, "ברוך ה'" נכנס לסלנג וזה חחח שלא יהיו לך ספקות בקשר להיותי כופרת כשרה למהדרין!

למעלה