תמציות לסבון

תמציות לסבון

היי לכולם גם לך אישה של וניל המתוקה
אני אוהבת לעשות סבונים ונרות,אך התמציות שאני משתמשת בהם מאוד לא מרוכזות ומתנדפות מאוד מהר. כבר דיי הרבה זמן שאני מחפשת תמציות טובות לסבונים ולא מוצאת. שמעתי שיש כזה דבר שנקרא: תמציות לחומרי ניקוי,שהם כנראה חזקות מאוד וגם לא טבעיות. האם ידוע לכם היכן ניתן להשיגם? והאם זה נראה לכם שמשתמשים בהם גם לסבונים (המוביילים הריחניים האלו שמוכרים בחנויות שמפיצים ריח לכל עובר ושב ממרחקים...)איך מגיעים לריחות הללו? ובכלל,האם מישהי כאן מתעסקת עם סבונים כמוני? האם ידוע לכם ,אם ניתן לערבב פראפין וגליצרין ביחס שווה על מנת ליצור את הספירלה היפה כמו שבחנויות? תודה וסליחה על כ"כ הרבה שאלות. עדי.

היי עדי../images/Emo140.gif

לצערי כרגע אין לי תשובה, אבל אני בהחלט אשמח לשמוע משאר חברי הפורום תשובות...

מישהי מכירה את זה???

http://www.turpaz.co.il/htmls/home.aspx?BSS110=12304 חברה שמייצרת תמציות לסבונים ובשמים וחומרי ניקוי וכאלה.... היא מוכרת בכמויות גדולות מאוד. היא מוכנה למכור ליטר לכמה בנות ושיתחלקו...מישהיא מעוניינת אולי לקנות??? עדי.

אני לא מכירה,

אבל כמו שאני מבינה הם לא מפרסמים גם את המוצרים שלהם... (איזה ריחות וכו). נשמע לי קצת לא אקולוגי כל הסיפור... אבל אולי מישהי שכן מכינה סבונים ומעוניינת בריחות שנשארים תהיה מעוניינת (או מעוניין).

LaSaponaria

New member
את יכולה להזמין מחו"ל...

ישנן כמה וכמה חברות שמוכרות ריחות שונים במיוחד לתחום הסבונים, בכמויות קטנות. למרות המישלוח, זה עדיין משתלם.

LaSaponaria

New member
לפי הבנתי, אסור לדון כאן...

על ספקים, אז אני שולחת לך במסרים.

babi12

New member
הבהרה

תמציות ריח , כאלו הנשארות לאורך זמן במוצרים התעשייתיים הן ברוב המקרים בושם שיוצר בצורה מלאכותית , ומכיל חומרים סינטטיים ,שרעילים לסביבה ולנו . לעומת זאת , שימוש בשמנים אתריים , המפיצים ריח גם כן , הינם תוצר טבעי שעבר תהליך מעבדתי, אך עדיין הוא טבעי ואקולוגי.אני , באופן אישי מעדיפה להשתמש בחומרים טבעיים ,ולא למרוח על גופי חומרים רעילים.

דעתי היא כדעתך כשזה נוגע בגוף!

המטרה שלי היא ליופי ולא לרחצה . כך שלמטרה כזו בהחלט (לדעתי ) אפשר להגזים בריחות ולשחק איתם כיוון שמפיצי הריח הם למען ריח טוב והטבעיים לא נותנים ריח לאורך זמן. עדי.

למעלה