תמצית לאחר לידה

תמצית לאחר לידה

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני די בטוחה שקראתי כאן על תמצית הומאופטית שנלקחת על ידי היולדת לאחר הלידה. אשמח אם תכתבו לי מה שמה והכין ניתן לקנותה. אני מנסה לעזור ליולדת רצוצה אחרי לידה קשה.

ארניקה?

לא בטוחה אם לזה את מתכוונת, זוכרת במעורפל שלקחתי בלידה הראשונה עם תחילת הצירים ולאחר הלידה. זה רחוק מלהיות המלצה אבל אולי קריאת כיוון? הכיטוב לשאול את mise.

mise

New member
תעזרי לה הכי טוב

אם תבשלי לה אוכל בריא ומזין, תעזרי לה פיזית, תדאגי שתאכל חסה טריה ורעננה בשפע, ירקות ירוקים, הרבה כוסברה במרק או טריה, אגוזי פקאן, אגוזי ברזיל, שקדים, תמרים אורגניים, משמשים אורגניים, תשתה מים, תנוח, תאכל לחם מקמח מלא, תשתה תה פירות מומתק במולסה עשירה בברזל. אני מתארת כאן עזרה אלמנטרית לכל יולדת באשר היא, במיוחד למי שעברה לידה קשה. כמובן שאיני יודעת מה היה במקרה הספציפי שלך ומה מוגדר אצלך כ"לידה קשה". ארניקה שהעלתה סש"ן היא פוטנץ הומיאופתי בעל תמונה רחבה הרבה יותר מעבר לפגיעות וטראומות, שהן חלק קטן מכלל ההשפעות של הפוטנץ. כל טוב והרבה בריאות.

סטיוויה

New member
היום אני במצב רוח ווכחני (סת----ם)

אבל ע'פ הרפואה הסינית ירקות חיים מחלישים מאד את הגוף כי הם מקררים אותו. אחרי לידה חשוב לחמם את הגוף ולחזק את הדם ולכן עדיף לאכול הרבה ירקות כתומים ומאודים/מבושלים בפשטות.הרבה בטטה,דלעת,גזר... וגם להמשיך לשתות תה סרפד שמאד מחזק את הגוף ואת מערכת הדם והכליות.

mise

New member
גם!!!

נהדר, ירקות כתומים, בנוסף למה שהצעתי ...

mise

New member
היית חייבת להכניס את התרנגולת הזו

בצלחת? בעע.

mise

New member
מלא בכל טוב!

תראי את התימנים - הכל אצלם עשוי מכזבר'ה - לא בריאות?

טלימה

New member
את יכולה להגיד מה התמונה הרחבה יותר

של הארניקה? כי גם לי המליצו על גלובולים של ארניקה כסיוע להתאוששות אחרי לידה.

mise

New member
אוהו. זה לא מסתכם בכמה סימפ'.

צריך לפתוח מטריה מדיקה ולקרוא. מתן הפוטנץ ניתן על סמך תמונה מלאה *והבנת המקרה והמהות שלו*. אני יודעת שיש רוטינה כזו של מתן/לקיחת ארניקה לאחר לידה, זה בגלל שאחד הסימפטומים הבולטים של ארניקה הוא טראומות. אבל זה רק סימפטום אחד ובודד ממכלול שלם.

טלימה

New member
אוףףף... אל תגידו את זה...

(אני כבר קניתי את הגלובולים) אוכל טוב אני אוכלת בכל מקרה ומקווה לא להיקרע, אבל ליתר ביטחון. זה היה ברשימה של מה צריך להיות בבית והוסבר לי שזה יכול לסייע מאוד (עם דוגמאות) באיחוי קרעים.

סטיוויה

New member
זו הטעיה

ארניקה אינה מועילה להתאוששות לאחר הלידה. הארניקה ידועה כבעלת תכונות משככות כאבים וטראומות גופניות. ממליצים לקחת אותה לאחר הלידה כעזרה בשיכוך כאבי התכווצויות הרחם(וזה כואב)ועוד כאבים שקשורים למאמץ הגופני.אבל באותה מידה ניתן גם לקחת אקמול ולסגור עניין. אין לארניקה שום תועלת בהתאוששות וחיזוק הגוף.

אני לא עד כדי כך

חברה שלה. היא מכרה "יד שניה". התקשרתי אתמול לברך אותה (לידה שלישית) והיא נשמעה על סף קריסה, אמרה שמאוד קשה לה פיזית (וזו בחורה מאוד נמרצת באופן בסיסי. ספורטאית), ושהייתה לידת וואקום, יש לה רק תפר אחד (קרע קטן). לא הארכנו בשיחה (לאור איך שנשמעה), כך שאפילו אינני יודעת אם מניקה או לא. אני פשוט זוכרת שקראתי על תמצית (אולי באמת תמצית צמחים ולא תכשיר הומאופטי) נדמה לי משהו עם המילה שבע בשם. הייתי די בטוחה שקראתי את זה כאן.
רבה בכל אופן.

סטיוויה

New member
לא הומאופתי אבל פורמולת צמחי מרפא

אני לקחתי אחרי הלידה פורמולה לחיזוק היולדת(למיטב זכרוני על בסיס צמחי מרפא סיניים) של "ברא" צמחי מרפא,שרון קוצר. אני אשמע כמו מוכרת שלהם אבל אני לא. רק לקוחה מאד מרוצה שסומכת על הידע שלהם במאה אחוז.הפורמולה מאד עזרה לי,למרות שהיתה לי לידה קלה. הפורמולה עובדת על חיזוק הכבד ועל חיזוק המערכת החיסונית. לגבי ארניקה,זה עוזר לכאבים בגוף(כמו אקמול לצורך העניין) אבל ממש לא לחיזוק. http://www.bara.co.il/

אמאאור

New member
אשפ"ית, תפני ל"הום גליל" בת"א

יש להם בדיוק את מה שאת מחפשת, ועוד. הם יתנו לך יעוץ טלפוני, ואפשר גם להזמין דרך הטלפון. בהצלחה!

סטיוויה

New member
בדיוק דיברנו כאן למה הומאופתיה

היא לא הבחירה האידיאלית/ראשונה למצבים כאילו...

אמאאור

New member
תלוי למי

אני מכירה כמה אנשים שהם חסידים גדולים של הומיאופתיה, וכמה שממש לא. באופן אישי אני לא מומחית בנושא, אבל מכירה מספר אופציות מהתחום שעשויות לעזור. את מכירה את הפורמולה המדוברת?

למעלה