תמרה חיימוב מגיעה ל-
אנשים

t r e c o o l

New member
../images/Emo235.gifפינת "פליטות הפה שאדם עשה בטווטר"חזרה!

Hotel Cafe was wild last night. Got to watch some really talented friends work it out onstage.
I'm a bit disturbed by certain fans' choice to report my every move. Who I spoke to, who I sat with etc. Do I get aaany privacy?
Hahah you guys are right. Guess it comes w the territory. :) still creepy and invasive but a fair trade חמווודד
Ha so true RT @watkins70: @adamlambert WELL, YOU TWEETED WHERE YOU WERE GOING!!! WHAT DO YOU EXPECT????? LOL
Haha RT @_mmmbop: @adamlambert Why did you shift in your seat at 11:43 pm? קורעע
טוב, אני לא חושבת שזה כ"כ נוראאאאאאאאאאא כמו שעשיתם מיזה..ניני ומאיה אני מסתכלת עליכם.. (אוףף למה אני אף פעם לא כאן כשקורה משהו חשובבב) הוא בטח עדיין מעוצבן מזה שצילמו ותו מתנשק עם טומי, אבל אהבתי איך שהוא סיים את הכל, מתוקייי
נו אתם יודעות שאחרי דבר כזה , אדם יפצה אותנו חח אני מחכה

mayarel

New member
אני לא הכי מתה על יציאות טיפשיות חחחחחחחחחחחח

מה אני אעשה.. ברור שיש אנשים שיעלבו מזה.. אז למה זה טוב.. גם אם הוא רצה להגיד שייתנו לו יותר מרחב אפשר היה להיות פחות בוטה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוק. אותי זה הצחיק... אבל תאמת זה נתפס בעיני כממש מפגר...

t r e c o o l

New member
מאיה הוא פשוט אמר את מה שהוא חשב

הוא לא התלונן על זה שעקבו אחריו, הוא התלונן על זה שדיווחו על כל מה שהוא עושה, שזה דפוק וזה לא מראה על "הערצה" ואני גם חושבת שזה קשור לזה שצילמו אות פעם שעברה עם טומי, שזה מעצבן, הם התחבאו וצילמו אותו. אני גם לא חושבת שהוא לא היה צריך לכתוב את זה, אולי להיות יותר מתון, אבל אני לא חושבת שזה כ"כ נורא או מפגר. פשוט לא בא לו שידווחו על כל דבר שהוא עושה, ואת יודעת שהוא דרמה קווין שמנפח כל דבר חח אני דיי מסכימה איתו..

mayarel

New member
לא נראה לי שיש לנו ויכוח

גם אני מבינה אותו וגם אני מזדהה איתו. אני כן חושבת שלמרות זאת זה לא חכם להגיד את זה.. ברור שזה לא נורא.. ולא יודעת על דרמה קווין אבל בהחלט אין לו שום מעצורים
שזה חמודדדדדדדדדדדדדדד ואני רק מקווה שלא לרעתו..

R o c k s e n

New member
אבל הוא בעצמו די מדווח על מה שוא עושה

בכל מה שקשור לחיים האישיים שלו. אמנם לא כ"כ לגבי הקטע הרומנטי ומה שקורה או לא קורה עם טומי אבל הוא לא יכול לבוא בטענות, אנשים יכולים ללכת ולרשום את הדברים הכי דפוקים, שהוא ירד עם כוס קפה במדרגות אבל אין מה לעשות הוא לא יכול "להתמם" , זה מה שמתלווה בכל מה שהוא אוהב ובוחר לעשות

heart1soul

New member
אני מסכימה איתך..מיותר מה שהוא כתב..

זה סתם יוצר מלחמות בין המעריצים עצמם ודי פוגע בסופו של דבר..חבל

t r e c o o l

New member
אבל יש גבול מסוים שלא עוברים אותו

וכמה מעריצים קצת עברו.. יוווו כ"כ קשה להיות מעריץ של אדם בימים האלווו ..

heart1soul

New member
או או לא ידעתי לגבי כל הדברים האלה.לא צעד חכם

מצד אדם!!... המעריצים שעוקבים אחריו תאכלס זה המעריצים הכי נאמנים שלו וזה לא שהם פוגעים בו..הם אלה שמשקיעים בו כסף.. טיפלה הגזמה מצד אדם...מקווה שהוא לא תופס תחת..אבל לא נראה לי:)

R o c k s e n

New member
הוא צודק אבל הוא לא לגמרי

מסתיר את החיים הפרטיים שלו, הוא משתף אותנו בזה הוא די סותר את עצמו.... ככה שפרטיות ואדם למברט לא הולך ביחד ואני מקווה שהוא אמר את זה בצחוק כי הוא לא באמת מצפה שאנשים יתעלמו מדברים שהוא עושה ואומר נכון?

nini18

New member
באמת אז מה רע בזה שהוא אמר מרי קריסמס ולא

חנוכה שמח. הוא יודע שהוא יהודי אבל לא חוגג את החגים. מצד שני את החגים הנוצריים הוא אוהב. ממש לא נורא הוא פשוט מאוד כנה. פשוש חמוד מקסים. וכן טרקול אני מדברת אלייך.
אתה לא רוצה שיעקבו אחריך אל תספר בטויטר איפה אתה כדי לפרסם את החברים שלך. הוא רוצה פרטיות בקצב הזה הוא יקבל אותה אבל ישאר רק עם החברים שלו בזודיאק שואו ואולי זה באמת מה שהוא רוצה. אני אוהבת אותו (מתה עליו) אבל הגיע הזמן שיראה קצת הערכה למעריצים שלו. ולא רק כשהוא צריך אותם.הם לא דבר מובן מאליו והגיע הזמן שגם הוא ידע את זה. ואני לא צריכה פיצוי שלו אני צריכה שהוא ילמד להעריך את המעריצים שנאמנים לו, גם כשלא נוח לו הם לא אלה שרק קונים את הדיסקים שלו, הם גם אלה שתורמים לעמותות שלו בשמו אלה שכשהוא עצוב מנחמים אותו ומבינים אותו. אלה שיוצאים נגד כל העולם ואישתו כשמבטלים אותו מתוכניות. אלה שמציפים מנחות טלויזה בטויטר שכשהוא בא להתראין אצלן שלא יפגעו בו. נכון יש כאלה שקצת מגזימות והוא סה"כ לא חייב כלום לאף אחד חוץ מהערכה. אבל את הערות שלו שישמור לעצמו. הוא רוצה להיות כנה אז שיגיד שהוא לא מתנצל על ההופעה בAMA וגם יתנהג ככה כלא מתנצל ולא יפסיק לשיר את הסינגל שלו. הוא לא רוצה שהמעריצים יעקבו אחריו אז שיקדם את המוסיקה שלו שיפסיק להיות עצלן ויחכה שהכל יעשה בשבילו. שילחם לבד נגד דברים בכישרונו המדהים. וזהו.

nini18

New member
ועוד משהו.

אני מבינה שזה מציק שעוקבים אחריך. אבל יש דברים שפשוט לא אומרים. והקטע שרשמתי בלהיות כנה התכוונתי שיהיה כנה עם דברים חשובים ולא כנה בזה שמפריעים לו המעריצים.

nini18

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif ירד

תשמעי קצת מכות בטוסיק לא יזיקו לו. הוא גם ככה בד"כ טופ אז האזור שם לא רגיש במיוחד

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אבל עוד לא ראיתי חחחח

אני כועסת מידי כרגע חחחחחחחחחח

nini18

New member
לא תשארי חחחח מה את אשמה שגבר חלומותיי

מעצבן אותי. אם זה קורה עם גיא, אני לא מדברת איתו יומיים. בואי נראה כמה זמן ייקח לי עם אדם
חחחחח

למעלה