תמרון בין שתי התלמדויות

orian20

New member
תמרון בין שתי התלמדויות../images/Emo178.gif

קודם כל פאקינג מרפי הזה, שבועיים אני מחפשת עבודה, עד שמצאתי אחת, קופצות עליי השבוע עוד שתי עבודות רציניות (לשם שינוי), בכל אופן, על אחת וויתרתי, השתיים האחרות - התלבטות קשה. היום יש לי התלמדות ראשונה בפאב ראשון, עכשיו דיברתי עם בעל המקום השני הוא רוצה אותי להתלמדות בסוף שבוע ואני לא יודעת מה הולך להיות הלאה- לקבוע איתו התלמדות מעכשיו או לא? אני מפחדת שאם אני אחליט מאוחר מדי, אבודה לי העבודה, אולי עד סוף השבוע הבא הוא כבר ימצא מישהו אחר? יש פה מישהו שתמרן בין שתי התלמדויות (רק צריכה לציין שמהפאב הראשון הוא אמר לי שבסופ"ש הקרוב אני באה לשתי התלמדויות, ככה שמראש אני לא יודעת לומר אם מחר או במוצ"ש אני שוב בהתלמדות אצלם..) ואני תקועה, לא יודעת אם אני יכולה לקבוע עם הפאב השני...מה עושים?

temptation411

New member
מה הבעיה?

זה כולה התלמדות..אני אומר לכי על שתי העבודות ככה תוכלי לבחור מה יותר מתאים לך

maxfain

New member
תני לי להבין משהו

יש לך במקביל את ההתלמדויות? אם כן, תסבירי למקום השני שסוף שבוע הזה את לא יכולה ואם אפשר לקבוע למועד אחר כי לא יפה לתקוע ברז, ומצד שני אולי להשאר בלי עבודה בכלל... ככה לפי דעתי את תצאי בסדר, ואם הוא ימצא ברמן אחר לפחות עדיין המקום הזה לא ימחק בשבילך לעתיד..

orian20

New member
זה מה שעשיתי

הבאתי לו תירוץ שאני נוסעת בסופ"ש הזה ורק בסופ"ש הבא אני יכולה לעשות התלמדות והוא הסכים ברצון דווקא.. ככה שאם לא יילך לי היום ולא ירצו אותי, אז שבוע הבא תהיה לי התלמדות נוספת. אבל פה יש את הסיכון שהוא ימצא מישהו אחר-אבל אני פשוט אצטרך לקחת את הסיכון ולקוות שלא ימצא עד שבוע הבא מישהו אחר.

למעלה