תודה רבה
B bogib New member 20/5/19 #1 תמרים שלום, יש כל כך הרבה סוגים של תמרים. יש המלצה על סוג מסוים שטוב במיוחד לגוף? קניתי ג'מבו מג'הול. כמה צריך לאכול ביום (יש לציין שאני צורך כל יום חופן שקדים, אגוזי מלך, אגוזי ברזיל, זרעי דלעת וזרעי פשתן). תודה
תמרים שלום, יש כל כך הרבה סוגים של תמרים. יש המלצה על סוג מסוים שטוב במיוחד לגוף? קניתי ג'מבו מג'הול. כמה צריך לאכול ביום (יש לציין שאני צורך כל יום חופן שקדים, אגוזי מלך, אגוזי ברזיל, זרעי דלעת וזרעי פשתן). תודה
ת תמר האחרת New member 20/5/19 #2 אני הולכת לפי הטעם... לא ידוע לי על המלצות על סוג זה או אחר. אני מאד אוהבת מג'הול!
D Dr T noki New member 20/5/19 #3 עניין של טעם אני הכי אוהבת מג׳הול (אם יוצא לי לקנות סוג אחר אני מרגישה שעבדו עלי בטעם ובגודל)
B bogib New member 20/5/19 #4 תודה טעמתי היום מג'הול רגיל והוא פחות מתוק מהג'מבו אז קניתי כאלו. אז עם כל מה שאני אוכל ביום שפירטתי בהתחלה, כמה צריך לאכול ביום? אחד, שניים?
תודה טעמתי היום מג'הול רגיל והוא פחות מתוק מהג'מבו אז קניתי כאלו. אז עם כל מה שאני אוכל ביום שפירטתי בהתחלה, כמה צריך לאכול ביום? אחד, שניים?