תמר אייזנמן, לבונטין 7, 13.12.07

תמר אייזנמן, לבונטין 7, 13.12.07

היא גדולה היא גדולה היא גדולה, היא גדולה היא גדולה היא גדולה! זה כל מה שיש לי להגיד כרגע. מחר, כשאהיה פחות גמורה מעייפות, וקצת יותר עירנית, אכתוב גם ביקורת עינינית. (וזה הפלייליסט הכי לא מובן שאי פעם קראתי).

gal1983

New member
על תיהיה כזאת...

ספרי ספרי , עצוב שלא יכולתי להגיע , כי יש לי מחר מבחן .. (ושאיש לא יעיז להגיד את המשפט הערור , אבל אין שביתה בעעעע )

והנה, ביקורת קצת יותר ענינית

עכשיו כשאני לא הרוגה מעייפות או משום דבר אחר, אנסה לשחזר את מה שזכור לי: ההופעה התחילה עם מקבץ שירים שקטים, יחסית, וחיכיתי שהיא "תיתן בראש" כמו שהיא יודעת. איפשהו בדרך היא סיפרה שהיא קצת חולה, ושכשהלכה לרופאה כמובן שפתאום הרגישה טוב. הרגע הגיע, ובאיזשהו שלב היא אמרה שאפשר להחליף תאורה מצידה, כי נגמר החלק הראשון ומתחיל החלק השני. היתה גם הפתעה קטנה כשעלו נגני חצוצרה, סקסופון (אאל"ט) ועוד משהו שאני לא זוכרת מה. היה מעניין ביותר. היה גם ניסיון לעשות את אחד השירים של הספייס גירלז לרגל האיחוד, שלא ממש צלח, ושיר של MEL C. גם שיר מהאיפי שיצא לפני שלוש ומשהו שנים (ועכשיו יצא בהדפסה חוזרת), אם אני זוכרת נכון זה היה השיר האחרון, ושיר אחד בעיבוד מחודש לכלי נשיפה שעשה איתי פרל, אם אני זוכרת נכון (אם לא תקנו אותי). פלייליסט: It took me long Dates and time Is it too late My kind or nothng let's stay Wrong road High now Da' bitch- horns Give me a sing - horns So easy- horns Short song Mel c 20 years Make it go away- horns Rings Xman

יא, סבבה!!

אוף, צבא

למעלה